مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارك لازم برای درخواست ويزای كانادا طبق قوانین سفارت کانادا

  •  گذرنامه (پاسپورت)
  • اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
  •  تكميل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
  • عكس (۴*۶) زمينه سفيد كاملا از روبه رو و عينك (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

عكس ها نبايد اسكن و روتوش شده باشند.

عكس هايی كه با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند تحويل گرفته نخواهند شد .

  • شناسنامه
  • مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
  • مدارک فرزندان
  • در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
  • مدارك درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۱۴-۲۰۱۳
  • بيمه مسافرتی
  •  اصل مدارك جهت روئيت و كنترل در روز مصاحبه بايد همراه مسافر باشد.
  •  پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
  •  قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
  • امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
  • ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مشاوره‌