رد کردن لینک ها

اخذ اقامت آلمان ۲۰۱۹

 

 

آشنایی با آلمان

 

در این مطلب با روش های اخذ اقامت آلمان و نحوه ی دریافت اقامت اروپا آشنا می شویم با ما همراه باشید.

آلمان در مرکز اروپای غربی قرار گرفته است و به عنوان پرجمعیت ترین کشور عضو اتحادیه اروپا شناخته می شود.

کشور آلمان دارای ۱۶ ایالت می باشد. مساحت این کشور ۳۵۷٫۳۸۶ هزار متر مربع می باشد و جمعیت آن ۸۲٫۸۰ میلیون نفر طبق آخرین سرشماری در سال ۲۰۱۷ بوده است.

آب و هوای کشور آلمان همیشه ثابت نیست و در طول سال شرایط جوی متغیر است.

کشور آلمان از شمال با کشور دانمارک، از شرق با لهستان و چک، از سمت جنوب با اتریش و سوئیس و از جنوب با هلند فرانسه و لوکزامبورگ هم مرز می باشد.

مردم آلمان به زبان آلمانی صحبت می کنند و این زبان، زبان رسمی کشور آلمان می باشد.

بعد از ایالت متحده ی آمریکا کشور آلمان در لیست دومین کشور محبوب برای مهاجرت قرار دارد و طبق گذارش های مهاجرتی میزبان تعداد بالایی از توریست و مهاجران در سال های اخیر بوده است.

برلین پایتخت کشور آلمان می باشد و به عنوان مقصد اصلی گردشگران و توریست ها شناخته می شود و قطب صنعت و اقتصاد این کشور می باشد.

در زمان های گذشته واحد پول رسمی این کشور مارک بود تا بعد از سال ۲۰۰۲ با پیدایش پول یورو و اتحاد آلمان شرقی با آلمان غربی واحد رسمی پول این کشور به یورو تبدیل شد.

 

شهر های مهم آلمان عبارتند از:

 

  • برلین
  • هامبورگ
  • مونیخ
  • دوسلدورف
  • دورتموند
  • بوخوم
  • آخن
  • فرانکفورت
  • لایپزیگ
  • نورنبرگ
  • فرایبورگ
  • هایدلبرگ

 

اخذ اقامت آلمان

 

مهاجرت طی سالهای گذشته از طریق راه های تحصیل در آلمان، سرمایه گذاری در آلمان، ثبت شرکت در آلمان، ازدواج در آلمان و تولد فرزند انجام شده است اما از اصلی ترین آن ها می توان به ثبت شرکت، تمکن مالی و سرمایه گذاری اشاره داشت که بیشترین متقاضیان را برای اخذ اقامت این کشور دارد.

همچنین می توان به اخذ اقامت از طریق تحصیل اشاره داشت که تعداد کثیری هم از این روش اقدام به اخذ اقامت اروپا و دریافت اقامت کشور آلمان برای زندگی در آلمان می کنند.

در کل دو نوع اقامت وجود دارد که بلند مدت و کوتاه مدت نامیده می شوند. اقامتی که زیر ۶ ماه باشد به آن کوتاه مدت می گویند و اقامت بیشتر از این مدت را اقامت بلند مدت می  نامند.

 چیزی که امروزه تعداد زیادی از مردم متقاضی دریافت آن هستند اقامت دائم می باشد. لازم به ذکر می باشد که اقامت هیچ کشوری به صورت آنی و سریع انجام نمی شود و برای دریافت اقامت کشور مورد نظر باید مراحل قانونی طی شود. در نهایت با گذراندن تمامی مراحل و داشتن شرایط لازم بعد از گذشت  زمان ذکر شده برای هر کشور می توانید برای اقامت دائم آن کشور درخواست دهید.

در ادامه شما را با روش های اخذ اقامت اروپا از طریق کشور آلمان آشنا می کنیم.

 

بیشتر بدانید :   ویزای طلایی پرتغال

روش های اخذ اقامت آلمان

 

  1. اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری
  2. اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت
  3. اخذ اقامت آلمان از طریق تمکن مالی

 

اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

از بهترین روش های اخذ اقامت می توان به روش سرمایه گذاری اشاره داشت که می توان با خرید یک شرکت، خرید رستوران و یا راه اندازی یک کسب و کار شروع شود.

این روش در بین روش ها بسیار محبوب بوده و دارای متقاضیان زیادی برای اخذ اقامت است.

در روش سرمایه گذاری می توانید یک مغازه یا شرکتی را بخرید و روی آن سرمایه گذاری کنید و پس از انجام این کار می توانید درخواست برای دریافت اقامت را ارائه دهید.

کسانی که از طریق سرمایه گذاری اقدام میکنند باید دارای سرمایه زیادی برای راه اندازی کسب و کاری را داشته باشند و همچنین با پرداخت عوارض و مالیات و پرداخت حقوق به موقع باید برای کشور آلمان مفید واقع شوند.

بعد از گذشتن زمان اقامت موقت اگر متقاضی شرایط کامل را داشته باشد معمولا بعد از ۵ سال به او اقامت دائم داده می شود.

بسیاری از افراد در خارج از اتحادیه اروپا برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری اقدام می کنند.

اگر قصد دریافت اقامت دائم و راه اندازی کسب و کار با درآمد بالا هستید روش سرمایه گذاری می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

 

مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

  • نیازی به مدرک زبان نیست
  • مدت زمان کوتاه مراحل دریافت اقامت
  • امکان راه اندازی کسب و کار
  • امکان زندگی در آلمان و تمام کشور های عضو شینگن
  • برای راه اندازی کسب و کار نیازی به داشتن شرکت نیست
  • از لحاظ حقوقی مانند شهروندان اروپایی هستند

 

بیشتر بدانید :   قوی ترین پاسپورت های جهان در سال ۲۰۱۸

مدارک مورد لازم جهت سرمایه گذاری در آلمان

 

  • مدرک شناسایی فرد متقاضی
  • مدرک نشان دهنده ی سرمایه کافی برای شروع کسب و کار
  • اخذ مجوز کسب و کار
  • مدارک مربوط به شرکت فعال در کشور ایران با سابقه فعالیت معتبر حداقل یک ساعت

 

اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

 

طبق قوانین مهاجرتی کشور آلمان شما می توانید اقامت این کشور را از طریق ثبت شرکت در آلمان برای سهامداران و مدیر عامل شرکت اخذ کنید.

مدت زمان انجام تمامی مراحل از اول تا اخذ اقامت بین ۵ تا ماه می باشد.

برای راه اندازی شرکت با نوع مسئولیت محدود و ایجاد حساب بانکی برای شرکت سرمایه ی لازم ۲۵ هزار یورو می باشد و برای راه اندازی شرکت شهامی خاص حدودا ۵۰ هزار یورو لازم دارید.

از مراحلی که بسیار مهم می باشد استخدام وکیل برای پیگیری مراحل کاری شما است.

ثبت شرکت در آلمان هیچ محدودیتی ندارد و با انجام دادن تمامی کار ها می توانید اقامت کشور آلمان را بدست آورده و از مزازای زندگی در این کشور برای خود و خانواده خود استفاده کنید.

در کشور آلمان هیچ محدودیتی برای سرمایه گذاری و یا تعداد سرمایه گذاران تعیین نشده است که یکی از مزایای ثبت شرکت می باشد.

 

مزایای ثبت شرکت در آلمان

 

  • مالک صد در صد سهام شرکت خواهید شد
  • امکان دریافت وام را دارید
  • دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده فرد متقاضی
  • افتتاح حساب بانکی در کشور های عضو اتحادیه شینگن
  • امکان اقامت و تحصیل در تمامی کشور های اروپایی

 

بیشتر بدانید :   راهنمای اخذ ویزای اسلوونی

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان

 

  • مدارک شناسایی فرد متقاضی
  • مدارک داشتن شرکت فعال و معتبر در ایران
  • مدارک ثبت شرکت در کشور آلمان
  • مجوز برای فعالیت و راه اندازی کسب و کار در آلمان

 

اخذ اقامت آلمان از طریق تمکن مالی

 

اقامت از این طریق روشی است که افرادی که بازنشسته هستند و یا دارای تمکن بالایی می باشند می توانند برای اخذ اقامت کشور مورد نظر اقدام کنند.

تمکن مالی به معنای خود حمایتی است که فرد با ارائه مدارک سرمایه و دارایی اثبات می کند که از شرایط مالی خوبی برخوردار می باشد و می تواند تمامی هزینه های خودش را در آن کشور پوشش دهد و نیازی به به پول و کار در کشور آلمان ندارد.

متاسفانه به دلیل وجود نداشتن قانون تمکن مالی در آلمان اقامت از این طریق در این کشور انجام نمی شود.

همانطور که گفتیم در این کشور نمی توان از طریق تمکن مالی اقدام کرد و در آلمان روش خود حمایتی و یا تمکن مالی وجود ندارد بنابراین متقاضیانی که قصد اخذ اقمت آلمان را دارند می توانند از طریق سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت اقدام نمایند.

همچنین افرادی که دارای مدرک تحصیلی B1  آلمانی هستند شانس بیشتری در خصوص اخذ اقامت آلمان دارند این کشور را دارند.

 

مزایای اخذ اقامت از طریق تمکن مالی

 

  • روش تمکن مالی بدون ریسک است و یکی از مطمئن ترین روش ها شناخته شده است.
  • ساده ترین روش برای مهاجرت به کشور مقصد می باشد.
  • تمدید اقامت از این روش به آسانی صورت می گیرد.
  • عدم رعایت محدودیت سنی برای متقاضیان مهاجرن به آلمان

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه