رد کردن لینک ها

اقامت اسلوونی

اقامت اسلوونی

ما، گروه مهاجرتی ویزا ای ام به همراه شرکت کیمیا سپنتا به مردم سراسر ایران کمک کرده ایم تا بتوانند از طریق روش های مختلفی از جمله ثبت شرکت و خرید ملک، برای اخذ اقامت کشور اسلوونی اقدام کنند.

روند درخواست اقامت اسلوونی بسته به وضعیت و شرایط شما دارای تفاوت های بسیاری است اما اخذ اقامت اسلوونی برای شهروندان اتحادیه اروپا بسیار ساده تر می باشد. اخذ این اقامت از طریق روش های مختلفی برای شهروندان سایر کشورها نیز امکان پذیر است که این روش ها خود اشتغالی، سرمایه گذاری ، خرید و راه اندازی بیزینس های سودآور ، تحصیلی و… می باشند.

این صفحه مقدمه ای ساده برای موضوع اقامت اسلوونی و ثبت شرکت در اسلوونی است، اما از آنجا که مقررات می توانند به طور منظم تغییر کنند، ما نمی توانیم اطلاعات زیر را برای تمامی زمان ها و شرایط تضمین کنیم. در نتیجه اگر قصد مهاجرت به اسلوونی را دارید ما به شما توصیه می کنیم حتما به یک وکیل و مشاور در زمینه ی اقامت مراجعه نمایید.

اقامت اسلوونی

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت اروپا می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.
شماره های تماس :

0912840103502122180551 

این صفحه زمینه مهاجرت از طریق پناهندگی را شامل نمی شود .

اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری

مزایای اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری 

  • کارآمدترین و بهترین راه برای اخذ اقامت اسلوونی
  • کسب درآمد ماهیانه با ثبات

پایه و اساس اخذ اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری، گرفتن دعوت نامه کاری در یک شرکت اسلوونیایی است که ما در این راه شما را همراهی خواهیم کرد.

برای استخدام شدن در یک شرکت اسلوونیایی حداقل باید یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

  • سرمایه گذاری در فعالیت های شرکتی به مبلغ 50،000 یورو (این فعالیت ها می توانند املاک و مستغلات ، وسایل ویژه ، فناوری و…)
  • مدرک تأیید تحصیلات عالی در خارج از کشور
  • گردش مالی شرکت حداقل در مدت شش ماه حداقل 10000 یورو در ماه باشد.
  • باید حداقل 6 ماه سابقه کار در یک شرکت اروپایی را داشته باشید.

ما بر اساس تجربه سرمایه گذاری در کشور اسلوونی را به شما پیشنهاد می کنیم چراکه کارآمدترین، شفاف ترین و مطمئن ترین راه است.

یکی از مهمترین مزیت های این روش، امکان کسب درآمد از طریق فعالیت های تجاری در شرکت می باشد.

اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

کشور اسلوونی یکی از ثروتمندترین کشورها در اروپای مرکزی است که به یک آهنربای سرمایه گذاری در سراسر جهان تبدیل شده است. آب و هوای معتدل و چهارفصل ، طبیعت فوق العاده و ترکیب مناظر کوهستانی و ساحلی و همچنین هزینه های پایین تر زندگی نسبت به کشورهای اروپایی دیگر باعث شده اند که مردم از سراسر جهان این کشور را برای زندگی و تجارت انتخاب می کنند.

 

هزینه اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

برای ثبت شرکت در اسلوونی لازم است سرمایه مجاز 7500 یورو باشد. پس از ثبت شرکت، این پول می تواند برای خرید دارایی های ثابت یا هزینه های سازمان استفاده شود. برای ارسال درخواست، شرکت باید حداقل 50 هزار یورو سرمایه گذاری کند یا در طی شش ماه گردش مالی 10 هزار یورویی را ثابت کند.

مدت زمان گرفتن مجوز اقامت از طریق ثبت شرکت:

  • ثبت شرکت – 10 روز
  • تهیه مدارک برای مجوز اقامت – 60 روز
  • اجازه اقامت پس از ارائه اسناد به کنسولگری 30 روز

 

اسناد رسمی برای به دست آوردن اجازه اقامت:

  • یک فتوکپی از گذرنامه.
  • گواهی عدم وجود سابقه کیفری؛
  • عکس رنگی 3.5 در 4.5 سانتی متر
اقامت اسلوونی بر اساس سایت رسمی رتبه بندی
پاسپورت های جهان (www.passportindex.org) :
پاسپورت کشور اسلوونی 
در رتبه ی ششم پاسپورت های دنیا قرار دارد.

مراحل اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

  1. اولین قدم ثبت شرکت است.

هر سرمایه دار خارجی می تواند در اسلوونی شرکت تاسیس کرده و در آن کار کند. بهترین نوع شرکت در این راه شرکت با مسئولیت محدود (LLC) می باشد.

بازار کشور اسلوونی نسبتاً جوان است پس در بسیاری از زمینه ها هنوز به قدر کافی تکمیل نیست و همین امر سبب فراهم آوردن مکانی مناسب برای پیشرفت سرمایه گذاران می شود.

بخش هایی از قبیل حمل و نقل بار، اجاره تجهیزات ورزشی، تجارت تجهیزات الکترونیکی، تلفن های همراه و کامپیوتر و لوازم جانبی مناسب می باشند.

  • برای ثبت نام، بنیانگذاران باید به اسلوونی بروند. در صورت ورود یک نفر به کشور سایر بنیان گذاران باید به او وکالت بدهند. هر سند باید ترجمه حقوقی اسلوونیایی داشته باشد.
  • سپس TIN اسلوونیایی برای هر بنیانگذار ترسیم می شود.
  • در مرحله بعد تهیه و امضای اسناد اولیه درباره ثبت شرکت با دفتر اسناد رسمی اسلوونیایی باید توسط وکیل ایرانی انجام می شود.
  • سپس حسابی در بانکی باز می شود که حداقل هفت و نیم هزار یورو به آن واریز می شود. این مبلغ سرمایه مجاز را تشکیل می دهد که صرفاً برای نیاز شرکت و صدور دستمزد می تواند هزینه شود.
  • در این مرحله شرکت به ثبت الکترونیکی اقتصادی اسلوونی وارد شده است. پروسه ثبت نام 5 تا 15 روز به طول می انجامد.
  1. مرحله دوم کسب حق اجازه ی درخواست اقامت می باشد.

برای اخذ مجوز اقامت در پروسه مهاجرت تجاری، پس از ثبت شرکت، باید این دو شرط را رعایت کنید: برای به دست آوردن دارایی های ثابت (املاک و مستغلات ، تجهیزات و غیره) به شرکت به صورت نقدی معادل حداقل 50 هزار یورو یا گردش مالی حداقل 60 هزار یورو.

  1. مرحله سوم درخواست اجازه اقامت است.

پس از ثبت شرکت و اجرای شرط مدیریت فعال، بسته ای از اسناد و مدارک برای مجوز اقامت تهیه می شود که این موارد را شامل می شود:

  • آدرس و نام شرکت ثبت شده در اسلوونی؛
  • گواهی محضری بدون سابقه کیفری.
  • بیمه اسلوونیایی؛ کپی گذرنامه معتبر
  • یک عکس؛مشخصات متقاضی با امضای خود.
بیشتر بدانید :   ۱۰ کشور سلامت جهان برای سفر و اقامت

اقامت اسلوونی با خرید ملک

اگر شهروند اتحادیه اروپا نیستید و می خواهید مجوز کار و اقامت را بدست آورید، ساده ترین راه خرید ملک در اسلوونی به نام خودتان است. اما خرید ملک به عنوان یک شخص معمولی حق کار در اسلوونی را به شما نمی دهد. اگر به مهاجرت تجاری به اسلوونی علاقه دارید یا مایل به خرید ملک در اسلوونی هستید ، یکی از بهترین راهها برای انجام این کار ثبت شرکت و خرید املاک و مستغلات به نام شرکت خودتان است. در این صورت اگر شهروند اتحادیه اروپا نباشید می توانید مجوز کار و اقامت اسلوونی بدست آورید.

 

سرمایه گذاری در املاک و مستغلات در اسلوونی – چرا خرید ملک؟

اسلوونی روش های مختلفی را برای انجام سرمایه گذاری در املاک و مستغلات ارائه می دهد. اگر می خواهید مجوز کار و اقامت در اسلوونی را بدست آورید ، باید حداقل 50.000 یورو در دارایی های ثابت شرکت خود سرمایه گذاری کنید.

در روش اخذ اقامت اسلوونی با خرید ملک، همانند اخذ اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری، در ابتدای کار یک اقامت یکساله دریافت می کنید و اگر به مدت 5 سال موفق به تمدید این اقامت موقت شوید در نهایت می توانید مجوز اقامت دائم اسلوونی را دریافت کنید. توجه داشته باشید که برای تمدید این اقامت در طی این 5 سال ملک خریداری شده در کشور اسلوونی را می توانند اجاره دهند .

همچنین یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنید این است که برخی از موسسات مهاجرتی به شما پیشنهاد می کنند که در کشورهایی که عضو حوزه ی شینگن نیستند اقدام به خرید ملک کنید اما توجه داشته باشید که نمی توانید به حرف این موسسه ها اعتماد کنید چرا که حتی اگر بر فرض مثال قرار بر پیوستن این کشورها به پیمان شینگن باشد باز هم این تصمیم قطعی نیست و زمان دقیق آن مشخص نیست.

نکته دیگری که باید به آن توجه شود اینست که مطابق قوانین در بیشتر کشورهای اروپایی امکان خرید ملک برای ایرانیان وجود دارد اما معمولاهیچ اقامتی بابت خرید ملک داده نمیشود. پس حتما زیر نظر یک وکیل و مشاور مهاجرتی اقدام به خرید ملک کنید تا مطمئن شوید که خرید ملک در کشور مورد نظر منجر به اخذ اقامت می گردد.

اقامت اسلوونی

بیشتر بخوانید :
سرمایه گذاری در اروپا

مزایای اقامت اسلوونی با خرید ملک

  • امکان مسافرت بدون ویزا به تمامی کشورهای حوزه ی شینگن
  • امکان تحصیل اعضای خانواده در تمامی کشورهای حوزه ی شینگن
  • بهره مندی از مزایای حوزه ی شینگن از جمله گردش آزاد سرمایه، کالا و نیروی انسانی
  •  امکان استفاده از تسهیلات بانکی در کشور اسلوونی را دارید
  • امکان باز کردن حساب بین المللی بانکی بدون محدودیت
  • می توانید در تمامی کشورهای حوزه ی شینگن مشغول به کار شوید
  • در روش اخذ اقامت اسلوونی از طریق خرید ملک نیازی به مدرک زبان نیست
  • هیچ محدودیت سنی برای این اقدام وجود ندارد
  • امکان سفر به 145 کشور دنیا به آسانی برایتان فراهم می شود
  • پس از 5 سال اقامت دائم خود را میگیرید
  • راحت شدن اخذ ویزای آمریکا، کانادا و انگلستان
  • بهره مندی از قوانین تجاری و گمرکی آزاد حوزه شینگن واتحادیه اروپا
  • بهره مندی از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی
  •  امکان استفاده از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید
بیشتر بدانید :   راهنمای اخذ ویزای اسلوونی

اقامت دائم اسلوونی

اگر یک فرد خارجی می خواهد مجوز اقامت دائم اسلوونی را بدست آورد، اصلی ترین شرط آن است که براساس مجوز اقامت موقت در طی این 5 سال کلیه قوانین کشور اسلوونی و اتحادیه اروپا را رعایت کرده باشید . اگر وضعیت شما در اسلوونی به مدت 5 سال معتبر نبوده است (و شما با تمدید اجازه اقامت موقت خود دچار اختلال شده اید)، در صورتی که این وقفه از 6 ماه کوتاه تر باشد باز هم این 5 سال شامل شما می شود.

اگر اجازه اقامت خود را برای تحصیل یا به دلیل آموزش گرفته باشید ، باید 10 سال اقامت قانونی مستمر در جمهوری اسلوونی را داشته باشید تا واجد شرایط درخواست اجازه اقامت دائم شوید.

اگر اجازه اقامت خود را بر اساس مجوز اقامت موقت به منظور كارهای فصلی، به عنوان كارگر یا مسافر روزانه یا به عنوان شخصی تحت حمایت موقت ترتیب داده باشید، این مدت اقامت شما جزو 5 سال اقامت موقت مورد نیاز جهت اخذ اقامت دائم شمرده نمی شود.

اگر کارت آبی اتحادیه اروپا دارید و در کشورهای دیگر اتحادیه اروپا به این اساس پیش رفته اید، پس از 5 سال مداوم می توانید برای اجازه اقامت در اسلوونی اقدام کنید.

شما یا نماینده قانونی خود می توانید درخواست مجوز اقامت در اسلوونی را به واحد اداری در منطقه ای که آدرس مسکونی دارید ارسال کنید.

قبل از تصمیم گیری در مورد مجوز اقامت دائم ، هنوز نیاز به مجوز اقامت موقت در اسلوونی دارید.(منظور تا پایان همان 5سال است )

در حالت کلی برای اخذ اقامت دائم کشور اسلوونی باید بتوانید به مدت 5 سال شرایطی که باعث گرفتن اقامت دائم برای شما شده است را حفظ کنید و اگر به هر دلیلی این شرایط تغییر کند و نتوانید اقامت موقت خود را تمدید کنید، نمی توانید اقامت دائم اسلوونی را دریافت کنید. توجه داشته باشید، زمانی که شما موفق به گرفتن اقامت دائم در کشور اسلوونی شدید دیگر نیازی به حفظ کردن این شرایط نداریدو در هر صورت شما فرد اسلوونیایی به حساب می آیید .

هنگامی که موفق به اخذ اقامت دائم اسلوونی شوید شما یک شهروند اروپایی به حساب می آیید و از کلیه ی مزایا و خدماتی که برای یک شهروند اروپایی ارائه می شود بهره مند می شوید.

شرایط اقامت کشور اسلوونی

  • سیستم آموزشی اسلوونی رایگان می باشد و به زبان انگلیسی تدریس می شود. مدرک دانشگاهی آن نیز در سراسر جهان معتبر است در نتیجه مقصد خوبی برای تحصیل به شمار می رود.
  • دارای استانداردهای بالای زندگی می باشد.
  • اقتصاد قوی و با ثباتی دارد.
  • برای گرفتن پذیرش به مدرک زبان نیازی ندارد.
  • ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در اسلوونی مدت کوتاهی، زمان می برد.
  • با اخذ اقامت اسلوونی به راحتی و بدون ویزا می توانید به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن، سفر کنید.
  • با اخذ اقامت اسلوونی گرفتن ویزا برای سایر کشورها از جمله آمریکا ، انگلیس ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند آسان تر خواهد شد و در اسلوونی می توانید به سفارت این کشورها مراجعه کنید و روادید خود را تحویل بگیرید .
  • می توانید از امکانات رایگان پزشکی بهره مند شوید.
  • از تمامی مزایای یک شهروند اروپایی بهره مند خواهید شد.

اقامت اسلوونی

بیشتر بخوانید :
راه اندازی کسب و کار در اروپا

هزینه اقامت در اسلوونی

هزینه ی حمل و نقل در اسلوونی به گونه ای است که رفت و آمد با تاکسی کیلومتری محاسبه میشود و هر کیلومتر 7 سنت است. اگر قصد سوار شدن اتوبوس را داشته باشید، تقریبا به ازای هر یک ساعت،20 سنت باید بپردازید.

برای اجاره ی آپارتمان در این کشور قیمت ها و شرایط متفاوت است به عنوان مثال برای یک خانه ی معمولی یک خوابه  150 تا 250 یورو باید بپردازید اما باز هم این مبلغ نسبت به شرایط تغییر می کند.

بیشتر بدانید :   ویزای شینگن ایتالیا

از لحاظ خورد و خوراک نیز تقریبا هزینه ی هر کیلو گوشت 5 یورو و هر کیلو برنج 1 یورو می باشد.

هزینه تحصیل در دانشگاه های اسلوونی تقریبا سالی 5000 یورو می باشد وهزینه ی زندگی ماهانه در اسلوونی به عنوان یک دانشجو ماهی 500 الی 600 یورو است. به این نکته توجه داشته باشید که دانشجویان اجازه ی 20 ساعت کار در هفته را دارند.

لازم به ذکر است که هزینه های گفته شده یک میانگین بود و می تواند برای هر کسی متفاوت تر از چیزی باشد که ذکر کردیم چراکه این هزینه ها به سطح انتظارات افراد وابسته است.اگر شما توقع دارید در بهترین شهر اسلوونی و در بهترین خانه های آن زندگی کنید، مسلما هزینه ها به مقدار زیادی نسبت به آنچه ما ذکر کردیم بیشتر می شود. اما به صورت کلی هزینه زندگی در اسلوونی از سایر نقاط اروپا کمتر می باشد.

 بر اساس تحقیقات صورت گرفته در سایت europa.eu کشور اسلوونی از نظر اقتصادی بهترین کشور برای سکونت و زندگی می باشد.

مزایای اقامت در اسلوونی

ما مزایای مهاجرت تجاری به اسلوونی را به شما ارائه می دهیم:

  • تجارت در اسلوونی و سفر به سایر کشورهای اتحادیه اروپا

با مهاجرت تجاری به اسلوونی و ثبت شرکت ، همچنین می توانید مجوز اقامت در اسلوونی را بدست آورید که به شما امکان می دهد در اسلوونی و سایر کشورهای اتحادیه اروپا تجارت آزادانه انجام دهید و همچنین به صورت کاری یا خصوصی سفر کنید.

  • مالیات بر دارایی نیست

اشخاص و شرکت های خصوصی در اسلوونی مالیات بر دارایی پرداخت نمی کنند مگر برای استفاده از زمین هایی که ملک شما در آن قرار دارد که بسیار سود بیشتری نسبت به مالیات بر املاک دارد. مزیت مهاجرت تجاری به اسلوونی نیز این است که اگر شما به عنوان یک شخص حقیقی حق خرید ملک در اسلوونی را ندارید ، می توانید آن را به عنوان یک شخص حقوقی خریداری کنید و هیچ فرقی نمی کند.

  • مالیات بر درآمد کم در اسلوونی

اگر شرکت شما در پایان سال مالی با سود کار کند ، مالیات با نرخ 19٪ انجام می شود. مالیات بر درآمد در اسلوونی برای هر معامله جداگانه در نظر گرفته نمی شود ، اما به طور خاص در سطح سالانه است.

  • دو نرخ متفاوت مالیات بر ارزش افزوده

دومین مالیاتی که در فرآیند مهاجرت تجارت به اسلوونی محاسبه خواهید کرد ، مالیات بر ارزش افزوده است. در اسلوونی دو نرخ مالیات بر ارزش افزوده وجود دارد. اگر با شرکت هایی در داخل اتحادیه اروپا همکاری کنید ، مجبور خواهید بود که در سیستم مالیات بر ارزش افزوده اسلوونیایی باشید. در اکثر نمونه ها ، مالیات بر ارزش افزوده در اسلوونی 22٪ – به اصطلاح بالا ، و 9.5٪ کم مالیات بر ارزش افزوده – برای مواد غذایی ، نوشیدنی ، املاک مسکونی ، بازسازی املاک ، خدمات آرایشگری و نظافت می باشد.

لازم بذکر است مالیات بر ارزش افزوده به مبلغ فروش اجناس و خدمات اضافه می گردد و هیچ شرکتی نیاز پرداخت آن از حساب شرکت را ندارد و از مشتری دریافت می گردد . و اگر شما توریست باشید می توانید با ارائه فاکتور اجناسی که در کشورهای حوزه شینگن خریداری نموده اید در فرودگاه مبالغ مالیات بر ارزش افزوده آن را پس بگیرید .

  • آموزش رایگان و مهد کودک

اگر با مهاجرت تجاری به اسلوونی ، قصد دارید با خانواده به این کشور مهاجرت کنید، خبر خوب این است که شما مجبور نیستید برای آموزش فرزندان خود هزینه ای را بپردازید. اسلوونی برای همه کودکان تحصیل اجباری رایگان ، از آموزش ابتدایی تا دانشگاه را ارائه می دهد. مدارس با کیفیتی در سراسر کشور اسلوونی وجود دارد.

  • کیفیت بالای سیستم مراقبت های بهداشتی

در روند مهاجرت تجاری به اسلوونی مطمئناً شرایط زندگی در اسلوونی را در نظر خواهید گرفت. یک سیستم بهداشتی و درمانی با کیفیت یکی دیگر از مزیت های مهم مهاجرت تجاری به اسلوونی است.

اقامت اسلوونی

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت اروپا می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.
شماره های تماس :
0912840103502122180551 

 

 

مطالب مرتبط و مفید

نظرات

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه