رد کردن لینک ها

انواع ویزای شینگن و تفاوت آن‌ها

شینگن پیمانی است که به موجب آن تعدادی از کشورهای اروپایی از مرزی واحد برخوردار هستند و شهروندان خارج از این پیمان جهت سفر و اقامت ملزم به اخذ ویزای شینگن هستند.

ویزای شینگن این امکان را به فرد می‌دهد تا برای مدت‌ زمان و شرایطی مشخص که براساس ماهیت و هدف سفر تعیین می‌شود، به هریک از کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کند. البته ویزای شینگن براساس هدف سفر، نوع ورود و مدت زمان اقامت دارای چند دسته است.

دارنده «ویزای اتحادیه‌ی شینگن» (Uniform Schengen Visas) مجوز ورود و سفر به کشورهای عضو این پیمان را برای حداکثر ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روزه در اختیار دارد. این ویزا در اصل همان ویزای توریستی برای گردشگران محسوب می‌شود. کشورهای اتریش، بلژیک، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس عضو پیمان شینگن هستند. البته باتوجه‌ به هدف متقاضی از سفر یکی از انواع ویزای B ،A یا C  به وی تعلق می‌گیرد. در ادامه به توضیح انواع ویزای شینگن می پردازیم با visaem همراه باشید.

 

انواع ویزای شینگن

 

انواع ویزای شینگن

 

ویزای نوع A

این ویزا نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که دریافت آن  به مسافر اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های محدوده شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کند. به همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B

این ویزا نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که به همراه داشتن آن به مسافر اجازه می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر پنج روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کند.

بیشتر بدانید :   اخذ ویزای شینگن اسلوونی

ویزای نوع C

ویزای نوع C در واقع روادید کوتاه‌ مدت است و مدت اعتبار آن به هنگام صدور ویزا تعیین می‌شود. دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از سه نوع ویزا را دریافت می‌کنند:

  • ویزای یک‌ بار ورود (Single-entry): این ویزا فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن اعتبار دارد و به‌ محض ترک کشور مقصد، اعتبار ویزا فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی می‌شود.
  • ویزای دو بار ورود: این ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که مسافر تا دو بار اجازه ورود به کشور مقصد را دارد. نکته قابل‌توجه اینکه استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخصی قابل‌ استفاده است.
  • ویزای چند بار ورود (Multiple-entry): تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی آن است که اعتبار آن ۹۰ روز به ازای هر ۶ ماه از سال است. زمان این ۹۰ روز به‌محض ورود مسافر به هریک از کشورهای ناحیه شینگن محاسبه می‌شود. 

 

ویزای ملی (National Visas) یا ویزای نوع D

این ویزا که از آن با عنوان ویزای شینگن نوع D هم یاد می‌شود برای دانشجویان، تجار یا کسانی که برای مدت‌ زمان مشخصی قصد دارند در ناحیه شینگن اقامت داشته باشند، صادر می‌شود. ویزای نوع D هم می‌تواند یک‌بار ورود باشد. ویزای یک‌بار ورود نوع D برای کسانی صادر می‌شود که به دلایل مشخص مانند خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازمی‌گردند. با در اختیار داشتن ویزای چند بار ورود نوع D، بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه شینگن بدون محدودیت سفر کرد.

 

بیشتر بدانید :   اقامت انگلستان

 

کانال تلگرام

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه