فرانسه دومین کشور بزرگ قاره اروپا می باشد کشور فرانسه یکی از زیباترین کشورهای قاره سبز می باشد که به دلیل برخورداری از جاذبه های فرهنگی و گردشگری فراوان میزبان گردشگران زیادی می باشد. معماری این کشور از سبک های معماری گوتیگ، ایتالیایی و رومی الهام گرفته شده است. بناهای تاریخی و زیبای فرانسه در دنیا شناخته شده هستند. زبان رسمی این کشور فرانسوی است. مردم این کشور زبان خود را به عنوان مهم ترین قسمت فرهنگ و هویت خود می دانند. 

ویزای شینگن فرانسه

انواع ویزای فرانسه

  • ویزای شینگن توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی

در حال حاضر کشور فرانسه نیز مانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را به صورت ویزای کوتاه مدت و بلند مدت صادر می کند. برای اخذ ویزای توریستی، حضور متقاضیان (به استثنای کودکان زیر ۱۲سال) در سفارت فرانسه و انجام مصاحبه ضروری است.

سفارت فرانسه در کجا قرار دارد ؟

سفارت کشور فرانسه که باید برای دریافت ویزای شینگن فرانسه به آن مراجعه نمایید در تهران در آدرس زیر واقع شده است.

آدرس سفارت فرانسه : خیابان نوفل لوشاتو، شماره ۶۴-۶۶

  • تلفن: ۶۴۰۹۴۰۰۰ ۔ ۰۲۱
  • نمابر: ۳-۶۴۰۹۴۰۹۲

دانلود فرم درخواست ویزا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  1. فرم درخواست ویزا
  2. دو قطعه عکس رنگی (دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید)
  3. اصل گذرنامه متقاضیان به همراه کپی (اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده)
  4. کپی ویزاهای شینگن قبلی (کپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید)
  5. شناسنامه  (اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها)
  6. اسناد وضعیت اجتماعی و تمکن مالی  (کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی – مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی – بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته – تجار و صاحبان مشاغل: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی – برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
  7. واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)
  8. بلیط رفت و برگشت
  9. بیمه نامه بین‌المللی پزشکی

کانال تلگرام