نوشته‌ها

دریافت اقامت اروپا به سه روش امکان پذیر میباشد :

۱- از راه اثبات تمکن مالی

– اجاره ملک برای زندگی
– سود ودیعه بانکی
– سود سهام بورس
– حقوق بازنشستگی

مزایای اخذ اقامت اروپا از روش تمکن مالی :

– عدم نیاز به تاسیس شرکت
– عدم نیاز به استخدام پرسنل محلی
– عدم وجود محدودیت سنی- سهولت تمدید اقامت
– معاف از پرداخت مالیات
– امکان زندگی و رفت و آمد آزادانه به کشورهای دامنه شینگن

– امکان درخواست اقامت دایم اروپا پس از سه سال

۲- اخذ اقامت اروپا از طریق خرید ملک :

✅ در کشور یونان با خرید ملک به ارزش حداقل ۲۵۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور لتونی با خرید ملک حداقل به ارزش ۲۵۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور اسپانیا با خرید ملک حداقل به ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور پرتغال با خرید ملک حداقل به ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو

۳- اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در کشورهای اروپایی همراه با دریافت اقامت اروپا به اتفاق با خانواده
افتتاح حساب بانکی
معرفی فعالیتهای تجاری
اقامت اروپا و ویزای شینگن، از کشورهای اروپا و پیمان شینگن در اروپا بصورت تضمینی و کاملاً عملی.
اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت، تاسیس بازرگانی و کار ، سرمایه گذاری ، خرید ملک و ویلا و احداث کارخانه شدنی می باشد. مدت زمان بدست آوردن این اقامت در چندین ماه امکان پذیر بوده و متقاضی پس از آن می تواند با دریافت کارت اقامت، براحتی در کلیۀ کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا که عضو پیمان شینگن هستند ، تردد کنند.
-دریافت کارت اقامت
-تردد بدون محدودیت در کل کشورهای شینگن.
اقامت در اتحادیۀ اروپا و عضو قرار شینگن ، از راه ثبت کمپانی و راه اندازی یک تجارت در چندین ماه شدنی میباشد.
مزایا :
-تکمیل پرونده و تهیۀ مدارک برای گرفتن اقامت در کمتر از ۳ ماه.
-کمترین هزینۀ ثبت شرکت
-اخذ اقامت قطعی اتحادیۀ اروپا و قرار شینگن در سریعترین زمان
-قابلیت کار، زندگی و تحصیل در دیگر کشورهای اروپایی پس از دریافت اقامت.
اقامت اسلوونی ، اسلواکی ، فرانسه ، ایتالیا ، هلند ، بلژیک ، آلمان
اقامت اروپا از کشورهای فوق ، از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری امکان پذیر میباشد. خاصیت های کشور های فوق شامل:
در اروپا در ۵ سال دریافت اقامت دایم و سپس اخذ گذرنامه امکانپذیر میباشد.
هلند جزو کشورهای اروپایی است که بیشتر ساکنان آن قادر به گفتگو کردن به زبان انگلیسی هستند و دارای دانشگاه های معتبر میباشد.
-اقامت کلیۀ کشورهای فوق، در کمتر از چندین ماه قابل دریافت میباشد
-گرفتن اقامت اروپا از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری.
-تهیه و تکمیل مدارک در کمتر از ۳ماه.
-هزینۀ ناچیز مسکن و خرید آن از راه وامهای بانکی

 

مزایای اقامت اروپا

سفر بدون نیاز به ‌‌ویزا به‌‌کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن

شغل و تجارت در اروپا، افتتاح حساب بانکی و تحصیل مجانی در کلیه کشورهای اروپایی عضو شینگن

✅ امکان خرید اتومبیل و نیز خرید ملک در کل کشورهای اروپایی

✅ دریافت راحت ویزای آمریکا، ویزای کانادا، ویزای استرالیا و ویزای انگلستان از سفارتهای آنها

با گرفتن اقامت شینگن یا همان کارت اقامت اروپا، شما می توانید برای سایرین دعوتنامه ارسال نموده و آنها نیز ویزای شینگن اخذ نمایند.

✅ سفر و گردش آزادانه شما و خانواده دلبندتان به صورت آزادانه در سراسر خاک اتحادیه اروپا ( شینگن ).

✅ اجازه ۱۰۰% بی قید و شرط شما و اعضاء خانواده شما برای اقدام برای ویزای دیگر کشورها ( مثل : انگلستان ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا و ..)
✅ امکان تحصیل فرزندان شما در سراسر اروپا ..

✅ و… دیگر امتیازات دارا بودن کارت اقامت شینگن

 

کانال تلگرام

کانال تلگرام ویزا ای ام

 

سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا

 

سفر به آمریکا کانادا اروپا استرالیا نیوزلند و اخذ ویزا برای ایرانیان راهی دشوار است و برای بسیاری از متقاضیان غیر ممکن است
پیشنهاد ما: ابتدا در یک کشور اروپایی اقدام به ثبت شرکت و یا خرید شرکت های آماده نمایید و پس از خرید شرکت فوق برای اخذ اقامت کشورهای اروپایی اقدام نمایید
شما به راحتی میتوانید از برخی کشورهای اروپایی که هم عضو اتحادیه اروپا و هم عضو پیمان شینگن هستند ضمنا پول رسمی آنها نیز یورو است اقامت بگیرید
جالب است بدانید که اقامت اروپا بدون نیاز به حضور شما در کشور یاد شده خواهد بود و شما نیازی نخواهید داشت در کشور های فوق اقامت داشته باشید
شما با هزینه کم میتوانید اقامت اروپا را بگیرید و به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن بدون نیاز به ویزا سفر نمایید
کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن :
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس
برای سفر به انگلستان ، ایرلند ، استرالیا ، نیوزلند ، آمریکا و کانادا نیز کافی است مبلغ ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب بانکی خود پول داشته باشید و پرینت حساب بانکی و کارت اقامت خود را به سفارت ها ارائه دهید
ویزا آمریکا
ویزا کانادا
ویزا انگلیس ( ویزا انگلستان )
ویزا شینگن ( ویزا شینگن )
ویزا استرالیا
ویزا نیوزلند
ویزا اروپا
بدون هیچ شک و شبهه ویزا آمریکا و سایر کشورها را به راحتی دریافت خواهید کرد .
جالب است بدانید با گذشت ۵ سال از اخذ اقامت کشورهای اروپایی شما صاحب اقامت دائم اروپا خواهید شد که بدون نیاز به ویزا میتوانید به بیش از ۱۵۰ کشور دنیا سفر نمایید .

 

 

 

فرانسه در طول سالیان به دلیل سهولت نسبی روند مهاجرت یک مقصد محبوب بوده و هست. ما کاملا به توانایی های خومان اعتماد داریم و به مشتریانمان اطمینان می دهیم که بهترین پشتیبانی ممکن را در راستای مهاجرت آسان به فرانسه از آنها داشته باشیم.
مهاجرت به فرانسه از طریق تمکن مالی
این برنامه به افراد مستقل از لحاظ مالی اجازه اقامت در قلمرو فرانسه ، همچنین اجازه سفر آزادانه به کشورهای محدوده شنگن که در آن شما می توانید تحصیل کنید، کسب مال کنید، وام بگیرید، گواهینامه خود را تعویض کنید، ماشین خریداری کنید و غیره.
در اینجا لیست ساده شده ای از الزامات مورد نیاز برای برنامه مهاجرت استقلال مالی آمده است:
• تایید گواهی تمکن مالی
• مستندات بیانگر اجاره یا مالکیت ملک در فرانسه
بعد از اعطای تاییدیه، اجازه اقامت موقت در فرانسه به مدت یک سال با قابلیت تمدید مجدد به شما داده می شود. هنگامی که فردی از نظر قانونی به مدت حداقل پنج (۵) سال در فرانسه اقامت داشته باشد، می تواند برای یک دوره ده (۱۰) ساله اقامت خود را تمدید کند.
مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری
هدف از این برنامه مهاجرت تسهیل و تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در فرانسه است که در عوض به آنها اجازه اقامت دائم در کشور اعطا می شود. لازم به ذکر است که ممکن است فرد بعد از دو (۲) سال، روند به دست آوردن شهروندی فرانسه را آغاز کند. گذشته از اسناد و مدارک استاندارد (گذرنامه، شناسنامه، پرونده های پلیس …) لازم است متقاضی:
• خود را متعهد به سرمایه گذاری حداقل € ۱۰ میلیون در قلمرو فرانسه کند و یا
• حداقل ۵۰ شغل در کشور ایجاد کند
مهاجرت برای صاحبان کسب و کار
“Carte commerçant”
• برای راه اندازی یک کسب و کار در فرانسه باید “ویزای اقامت طولانی مدت و اجازه کسب و کار ” را داشته باشید.
• متقاضی باید برنامه های مالی و کسب و کار خود را ارائه کند؛ یک شرکت در فرانسه تاسیس کند
• منابع مالی کافی برای سرمایه گذاری در کسب و کار و زندگی در فرانسه را داشته باشد.
“Carte compétences et talents“
• متقاضی اگر سهم موثر و ماندگاری، از طریق مهارت ها و استعدادهای خود، در توسعه اقتصادی فرانسه و یا اعتبار فرهنگی، فکری، علمی یا ورزشی داشته باشد ممکن است کارت اقامت سه ساله فرانسه را دریافت کند.
• درخواست بر اساس سودمندی و کیفیت پروژه، انگیزه و تعهد متقاضی، مهارت ها و صلاحیت برای هدایت پروژه، و منابع در دسترس برای عملی کردن آن بررسی خواهد شد.
• فارغ التحصیلان دانشگاه و متخصصان با حداقل ۱ تا ۳ سال تجربه حرفه ای در زمینه رشته خود برای درخواست ویزا می توانند اقدام کنند.
• در صورتی که یک پروژه کسب و کار داشته باشید و در آن حداقل به مقدار ۳۰۰۰۰۰ یورو سرمایه گذاری کنید و یا
• حداقل دو شغل در فرانسه ایجاد یا حفظ کنید (خود متقاضی و خانواده او شامل این موضوع نمی شوند.)
مهاجرت برای کارکنان مجرب
• شما باید دارای مدرکی باشید که پس از حداقل ۳ سال آموزش عالی به دست آورده اید و یا می توانید صلاحیت خود را با ارائه شواهدی از پنج سال تجربه حرفه ای در سطح معادل اثبات کنید.
• شما باید یک شرایط اشتغال معتبر برای حداقل یک سال و حقوق حداقل ۵۳٫۳۳۳ یورو در سال داشته باشید.
• یک کارفرما در فرانسه برای استخدام یک خارجی باید از وزارت کار فرانسه مجوز داشته باشد.
اقامت تحصیلی
برای اقامت تحصیلی شما باید:
• نامه پذیرش از یک دانشگاه در فرانسه، دانشکده تحصیلات تکمیلی و یا مدرسه آموزش حرفه ای داشته باشید.
• منبع درآمد کافی برای امرار معاش، پوشش مراقبت های سلامت، هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشید.
مهاجرت برای مدل های فشن
اتباع خارجی که برنامه دارند در فرانسه به عنوان مدل فشن فعالیت کنند باید مجوز کار از مقامات فرانسوی تایید شده توسط بخش محلی وزارت کار فرانسه را داشته باشند.
شهروندی (تبعیت)
در اینجا به بررسی برخی از شرایطی که شما باید به منظور تبدیل شدن به یک شهروند فرانسوی داشته باشید آمده است:
حداقل به مدت ۵ سال (قبل از درخواست اقامت دائم) در فرانسه زندگی کرده باشید. برای سرمایه گذاران این مدت دو سال قبل از ارائه درخواست است؛
• دانش رضایت بخشی از زبان فرانسه داشته باشید؛
• گواهی پلیس ارائه دهید؛
• به خوبی در جامعه فرانسه ادغام شوید؛
• فعالیتی را که در ابتدا به شما اجازه ورود به فرانسه را داده بود ادامه داده باشید.

اخذ مجوز اقامت اتحادیه اروپا از طریق اثبات تمکن مالی ارزیابی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و اثبات تمکن مالی اقامت با اثبات تمکن مالی اقامت تمکن مالی فرانسه اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی ویزای شینگن تضمینی – اقامت با اثبات تمکن مالی اقامت آلمان از طریق تمکن مالی اقامت اروپا تمکن مالی اقامت اتريش از طريق تمكن مالي اقامت فرانسه تمکن مالی اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی اقامت اسپانيا از طريق تمكن مالي اقامت المان از طریق تمکن مالی