نوشته‌ها

موسسه حقوقی کیمیاسپنتا با داشتن سالها تجربه در زمینه اقامت اروپا و اخذ ویزای شینگن و بهره مندی از مشاورین و وکلای مجرب بین المللی متخصص در زمینه مشاوره و دریافت اقامت اروپا می باشد. شما عزیزان می توانید برای اطلاعات بیشتر با مشاورین تماس حاصل نمائید.

روش های اقامت اروپا 

برای اقامت در اروپا راه های قانونی بسیاری وجود دارد که شما عزیزان می توانید یکی از این روش ها را برای اقامت اروپا انتخاب نمائید. در ادامه به توضیح این روش ها می پردازیم با visaem همراه باشید.

اقامت اروپا

 

  1. مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری
  2. مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت
  3. مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل
  4. اقامت اروپا از طریق تمکن مالی 
  5. اقامت اروپا از طریق ازدواج
  6. اقامت اروپا با خرید ملک
  7. اقامت اروپا از طریق کار

در ادامه جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با روش های اقامت در اروپا به توضیح هر یک این روش ها می پردازیم.

ضمنا توجه فرمائید بعضی از روش های فوق جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا بوده،  این موسسه مجری تمام روش های بالا نیست و همچنین روش های اخذ اقامت اروپا در هر کشور متفاوت است که می توانید برای مشاوره و اطلاعات بیشتر با دفتر مرکزی موسسه تماس بگیرید.

اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

با ثبت شرکت در اروپا، متقاضی می تواند برای خود و خانواده اش درخواست اقامت اروپا را نماید. برای ثبت شرکت در بعضی کشور های اروپایی باید بیزینس پلن (Business Plan) قوی ارائه شود، در صورتی که این بیزینس پلن (طرح اولیه و توضیح چگونگی کسب و کار) مورد تایید کشور مورد نظر واقع شود اقامت موقت برای شما صادر می شود. ما در برخی کشورها مراحل ثبت شرکت آسان تر بوده و نیازی به بیزینس پلن ندارند. اخذ اقامت اروپا از این روش حتی برای چند خانواده به عنوان سهامدار این شرکت امکان پذیر است. در روش اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت، متقاضی می تواند برای مدیرعامل و حداکثر سه عضو هیات مدیره و خانوادشان ( مجموعا ۴ نفر ) درخواست اقامت اروپا کند. اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرتی در میان متقاضیان اقامت اروپا می باشد. در این روش پس از بررسی و زیرنظر گرفتن میزان سود دهی شرکت شما و پرداخت به موقع مالیات شرکت در صورت تایید و رضایت دولت از شرکت شما اقامت شما پس از ۵ سال از اقامت موقت به اقامت دائم اروپا تبدیل می شود.

مزایای اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت 

  1. مالکیت ۱۰۰ درصد و سهامداری شرکت برای متقاضیان اقامت اروپا
  2. دریافت اقامت اروپا همزمان برای چند خانواده با ثبت یک شرکت
  3. امکان خرید ملک، اقامت و تردد آزادانه در تمام ۲۶ کشور عضو اتحادیه شینگن
  4. عدم نیاز به مدرک زبان برای دریافت اقامت اروپا در بسیاری از کشورها
  5. افتتاح حساب بانکی در بانک های بین المللی و معتبر اروپایی
  6. عدم محدودیت سنی برای متقاضیان اقامت اروپا 
  7. برخورداری از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی و…
بیشتر بخوانید>  آسان ترین کشورها برای مهاجرت

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی 

این نوع از مجوز اقامت اروپا به اشخاصی تعلق می گیرد که از تمکن مالی بالایی در کشور خود برخوردار باشند. اشخاصی که بتوانند ثابت کنند که برای خود و خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) ماهیانه حدود ۳ الی ۴ هزار یورو درآمد ثابت دارند واجد شرایط دریافت اقامت اروپا از طریق تمکن مالی خواهند بود. این مبلغ درآمد ماهیانه می تواند از چهار محل اثبات شود:

  • از محل  سود سپرده بانکی 
  • اجاره املاک 
  • حقوق بازنشستگی
  • سود سهام 

مزایای اقامت اروپا از طریق تمکن مالی

  1. ساده ترین روش اخذ اقامت اروپا 
  2. عدم نیاز به مدرک زبان در بسیاری از کشورها
  3. معاف از پرداخت مالیات سالانه با داشتن این نوع اقامت اروپا
  4. عدم نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در اروپا 
  5. امکان خرید ملک، اقامت و تردد آزادانه در تمام ۲۶ کشور عضو اتحادیه شینگن
  6. برخورداری از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی و…
  7. سهولت در تمدید مجوز اقامت اروپا 

توجه فرمائید که برخی از کشورها ارائه دهنده این نوع اقامت در اروپا هستند و برخی دیگر این نوع را جزو قوانین مهاجرتی نمی دانند.

برای اطلاع دقیق و مشاوره در خصوص اقامت اروپا با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید. 

تلفن های دفتر تهران: ۲۲۱۸۰۵۵۱-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۵۵۹-۰۲۱  و  ۲۲۱۸۰۳۶۵-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۳۶۳-۰۲۱

 

اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری 

در این روش اقامت اروپا متقاضی مهاجرت به اروپا، با خرید ملک یا سرمایه گذاری در موارد تعیین شده مانند اوراق قرضه دولتی در کشور مورد نظر به ارزش تعیین شده در قانون مهاجرتی آن کشور، می تواند برای خود، خانواده، فرزندان و پدر و مادر اقامت دائم اروپا را اخذ نماید.

مزایای اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری 

  1. سریعترین روش اخذ اقامت اروپا
  2. عدم نیاز به مدرک زبان در بسیاری از کشورها
  3. عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت در اروپا 
  4. معاف از پرداخت مالیات سالانه با داشتن این نوع اقامت اروپا
  5. عدم محدودیت سنی برای متقاضیان اقامت اروپا 
  6. امکان خرید ملک، اقامت و تردد آزادانه در تمام ۲۶ کشور عضو اتحادیه شینگن
  7. برخورداری از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی و…

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

براساس قوانین ثبت شده بین المللی در اکثر کشور های جهان اخذ اقامت در صورت ازدواج پذیرفته شده است. در این روش در صورت ازدواج فی ما بین زوجین شخص می تواند جهت اقامت اروپا و اخذ تابعیت اروپا اقدام نماید. در اروپا تفاوتی بین جنسیت طرف اروپایی که برای ازدواج مورد نظر است ندارد ولی مثلا در قانون مدنی ایران آمده است که هر زمان تبعه خارجی با شوهر ایرانی ازدواج کند تابعیت ایرانی را دریافت می کند اما در مورد اکثر کشورهای اروپایی ازدواج با مرد یا زن آن قطعا به اخذ اقامت اروپا منتهی خواهد شد.

( این روش جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا نمی باشد.)

اقامت اروپا از طریق کار

پس از مواجهه قاره اروپا با کمبود نیروی کار در سال ۲۰۰۷ طرحی با الهام از طرح گرین کارت آمریکا و با استفاده از پرچم اتحادیه اروپا که آبی رنگ است تحت نام بلوکارت (Bluecard) یا کارت آبی ارائه شد که طی آن نیروهای کاری و متخصص غیر اروپایی می تواندد جهت کار در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا به جزء انگلستان ۰ ایرلند و دانمارک مهاجرت نمایند.

با استفاده از کارت آبی راه ورود به اتحادیه اروپا برای شهروندان غیر اروپایی که شرایط مهاجرت به اروپا برای کار را دارند باز می شود.  نخستین کشوری که تاکنون از این طرح استقبال بیشتری کرده بزرگترین قدرت اقتصادی و غول صنعتی اروپا یعنی کشور آلمان می باشد. به همین دلیل است که کارت آبی در عموم مردم به کارت آبی آلمان یا بلوکارت آلمان معروف شده است.  ( این روش جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا نمی باشد.)  

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بلوکارت مطلب زیر را مطالعه نمایید.

بیشتر بخوانید>  بلوکارت-Blue card چیست ؟

اقامت اروپا از طریق تحصیل

کشور های اروپایی برترین دانشگاه های جهان را در خود جای داده اند و علاوه بر کیفیت بالای دانشگاه و سیستم تحصیلی، رایگان بودن تحصیل در اکثر این دانشگاه ها هر فردی را مجذوب ادامه تحصیل در این دانشگاه ها می کند. در بیشتر دانشگاه های اروپا هزینه تحصیل تقریبا رایگان می باشد و همچنین دانشجویان می توانند ۲۰ ساعت در هفته به کار پاره وقت مشغول باشند. دانشجویان غیر اروپایی پس از فارغ التحصیلی در صورتی که در یک شغل پذیرفته بشوند و مشغول بکار باشند می توانند اقامت اروپا را دریافت نمایند.

 ( این روش جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا نمی باشد.)  

 

کانال تلگرام

 

اسلوونی کشوری زیبا و دیدنی در جنوب روپای مرکزی می باشد که از لحاظ شرایط اقتصادی و فرهنگی در سطح بالایی قراردارد کشور اسلوونی دارای زیرساخت های شهری مدرن و وضعیت اجتماعی پیشرفته ای برخوردار است به همین دلیل افرادی که قصد دارند برای اقامت اروپا اقدام کنند کشور اسلوونی را به عنوان برترین انتخاب های خود می دانند و کشور اسلوونی هر ساله پذیرای مهاجرین زیادی برای اقامت در این کشور است.

با داشتن اقامت اسلوونی شما قادر خواهید بود به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شینگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید و همچنین برای دریافت ویزای بسیاری از کشورهایی که به سختی به ایرانیان ویزا اعطا می نمایند مانند: کانادا، استرالیا و آمریکا براحتی اقدام نمائید. همچنین می توانید در کل حوزه شینگن به کسب و کار، تجارت، خرید ملک و وسیله نقلیه بپردازید و از تسهیلات بانکی کم بهره بانک های اروپایی استفاده نمایید. برای آشنایی بیشتر با ثبت شرکت در اسلوونی و مزایای ثبت شرکت در اسلوونی در ادامه این مطلب با visaem همراه باشید.

اقامت اسلوونی

 

ثبت شرکت در اسلوونی 

موسسه حقوقی کیمیاسپنتا با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در کشور اسلوونی و با داشتن بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه ثبت شرکت در اسلوونی، گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا آماده انجام کلیه امور مهاجرتی و ثبت شرکت شما عزیزان در اروپا می باشد.

مشاوره ثبت شرکت در اسلوونی کاملا رایگان می باشد، در صورت نیاز به مشاوره در خصوص ثبت شرکت در اسلوونی، مهاجرت به اسلوونی و اقامت اروپا می توانید با کارشناسان بین المللی مجموعه کیمیاسپنتا تماس حاصل نمائید.

خدمات ما برای ثبت شرکت در اسلوونی 

  • مشاوره برای انتخاب نوع شرکت و انتخاب مدل های ثبت شرکت در اسلوونی
  • طراحی و تعریف بیزینس پلن – طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan ) (توضیح نحوه کار شرکت شما در کشور اسلوونی)
  • انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در اسلوونی توسط وکلای رسمی و خبره شرکت
  • اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در اسلوونی 
  • افتتاح حساب بانکی حقوقی از طریق ثبت شرکت در اسلوونی 
  • تهیه دفتر کار حقیقی یا مجازی به همراه خط تلفن، ایمیل، فکس، وبسایت با پسوند اسلوونی و …
  • دریافت اقامت برای مدیرعامل شرکت و خانواده از طریق ثبت شرکت در اسلوونی 

 

مزایای ثبت شرکت در اسلوونی

  • مالکیت ۱۰۰%  (بدون نیاز به شریک محلی)
  • دسترسی به تمام نواحی اروپا و مجدوده عضو شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از ۵ سال
  • امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • پس از اخذ پاسپورت کشور اسلوونی شما می توانید بدون نیاز به ویزا به ۱۵۵ کشور سفر کنید .

 

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در اسلوونی 

  • اصل کارت ملی، شناسنامه و اصل گذرنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن: پاسپورت فرد متقاضی باید حداقل ۵سال اعتبار داشته باشد و همچنین حداقل دارای دو صفحه خالی نیز باشد و همچنین کپی از ویزاهای گذشته اروپا و کشورهای امریکایی
  • ارائه اسناد و مدارک شرکت جهت اخذ ویزای موقت یکساله
  • حضور شخص متقاضی جهت انجام مصاحبه و انجام مراحل اداری
  • ۳ قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی
  • بیمه نامه مسافرتی به همراه اصل مهر که حداقل مبلغ ۳۰٫۰۰۰ یورو را پوشش دهد.

 

مراحل ثبت شرکت در اسلوونی و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق موسسه حقوقی کیمیاسپنتا در اسلوونی و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت اسلوونی نسبت به طرح توجیهی اقتصادی (Business Plan) و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی  تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در اسلوونی جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
همچنین بعد از ۵ سال اقامت در اسلوونی و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

بیشتر بخوانید>  راهنمای سفر به اسلوونی

سفارت اسلوونی کجاست 

 آدرس: تهران، نارنجستان هشتم، پلاک ۳۰     تلفن تماس: ۰۲۱۲۲۸۳۶۰۴۲

اما در حال حاضر (در زمان تهیه این مقاله)  سفارت اسلوونی در ایران در حال تاسیس است و تاکنون کارهای دریافت ویزا و اقامت اسلوونی توسط سفارت اتریش در ایران انجام می شود. 

 

کانال تلگرام

 

اگر قصد سفر به اروپا را دارید، باید برای اخذ ویزای اروپا  آن مدارکی را آماده نمایید. در این بخش سعی کرده ایم تا توضیحات کاملی در مورد مدارک مربوط به اخذ ویزا را آماده و در اختیارتان قرار دهیم. این مدارک ویزای اروپا برای هر سفارت مورد نیاز می باشد. اگر به دنبال اخذ ویزا هستید ادامه این مطلب  ( راهنمای اخذ ویزای اروپا ) را بخوانید. با visaem همراه باشید.

جهت دریافت مشاوره می توانید با کارشناسان و مشاوران بین المللی مجموعه کیمیا سپنتا در ارتباط باشید و تمامی مراحل اخذ ویزا و اقامت خود را در کمترین زمان بدون نگرانی به ما بسپارید. 

مدارک مورد نیاز سفارت برای اخذ ویزای اروپا

۱ – گذرنامه: در ویزای اروپا اصل گذرنامه خود را با امضا به همراه داشته باشید. گذرنامه شما باید از تاریخ ورود، حداقل ۷ ماه اعتبار داشته باشد. همچنین گذرنامه باید حداقل دو صفحه ی خالی نیز داشته باشد. به همراه داشتن گذرنامه های قبلی نیز الزامی است.
۲ – عکس: برای دریافت ویزا به ۶ قطعه عکس ۳*۵ و یا ۴*۵ نیاز دارید. عکس های شما باید جدید باشد. توجه داشته باشید که اگر از صدور گذرنامه ی شما بیش از ۶ ماه گذشته باشد، عکستان باید با عکس گذرنامه قبلی تان تفاوت داشته باشد.
۳ – شناسنامه: به همراه داشتن اصل شناسنامه به علاوه یک کپی از کلیه صفحات آن الزامی است. ترجمه ی تمام صفحات شناسنامه را نیز باید ارائه دهید.
۴ – گواهی تمکن مالی: یکی دیگر از مدارک ویزای اروپا که نیاز دارید، گواهی تمکن مالی است. حداقل موجودی حساب برای هر نفر باید ۴۰۰ میلیون ریال باشد. این گواهی را به همراه گردش حساب ۳ ماهه خود در سربرگ بانک با زبان انگلیسی تهیه نمایید. همچنین موجودی و گردش حساب بانکی خود را با نرخ برابری دلار آمریکا از بانک بگیرید. پس از دریافت این صفحات قبل از گذشت ۱۰ روز به سفارت مورد نظر مراجعه نمایید، زیرا این گواهی بیشتر از ۱۰ روز اعتبار ندارد. دقت کنید که مشخصات مشتری باید در کلیه صفحات درج شده و مهر بانک بر روی آن خورده باشد.
۵ – سند مالکیت: اصلا و ترجمه ی سند مالکیت برای مدارک ویزای اروپا با نام شخص متقاضی را به همراه داشته باشید. اگر این ویزای اروپا به صورت خانوادگی است، ارائه این سند فقط برای یکی از اعضای خانواده کافیست.
۶- مدارک خانم های خانه دار: اگر ویزا برای یک خانم خانه دار صادر می شود، لازم است کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر همراه وی باشد.
۷ – مدارک افراد تحت تکفل: برای ویزای اروپا افرادی که تحت تکفل هستند، لازم است تا مدارک کفیل قانونی خود را به همراه داشته باشند. این افراد نیازی به سند ملکی ندارند، اما اگر بتوانند سند ملکی ارائه کنند احتمال این که بتوانند ویزا بگیرند بیشتر خواهد بود.
۸ – وکالت بلاعزل برای اخذ ویزای اروپا: می توان به همراه اصل سند ملکی، وکالت بلاعزل نیز ارائه داد که مورد تایید است.
۹ – اصل و ترجمه مدارک شغلی: یکی دیگر از مدارکی که باید برای دریافت ویزا ارائه شود، مدارک شغلی است. این مدارک برای شغل های مختلف به صورت زیر می باشد.

  • پزشک: در مجموعه مدارک ویزای اروپا پزشکان باید اصل و ترجمه ی پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی خود را به همراه داشته باشند.
    وکیل: برای وکلا اصلا و ترجمه ی پروانه وکالت کافیست.
    شغل دولتی: برای مدارک ویزای اروپا اگر دارای شغل دولتی هستید، باید حکم کارگزینی، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه و آخرین فیش حقوقی خود را به همراه داشته باشید.
    مهندس: مهندسان باید ترجمه ی رسمی پروانه مهندسی و کارت نظام مهندسی را به همراه خود داشته باشند.
    کسبه: ترجمه پروانه کسب و اگر کارت بازرگانی دارند ترجمه آن جزو مدارک موردنیاز برای کاسب ها می باشد.
    صاحب شرکت: افرادی که دارای شرکت هستند باید ترجمه ی روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت را به علاوه گواهی شغلی خود به همراه داشته باشند. اگر دارای کارت بازرگانی هستند، داشتن ترجمه این کارت نیز لازم است.
    ساختمان ساز: به همراه داشتن مدارک اصل گواهینامه ساختمان، اصل قرارداد همکاری، اصل پایان کار ساختمان، کارت انبوه سازی به همراه ترجمه ی رسمی آن ها برای افرادی که در کار ساخت و ساز فعالیت دارند، الزامی است.
    بازنشسته: بازنشسته ها باید حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی خود را ارائه دهند.
    سایر مشاغل غیر دولتی: برای این افراد ارائه ی گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت لازم است.
    خویش فرما: در صورت خویش فرما بودن باید جواز کسب و آگهی تأسیس ارائه شود.
    دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: برای این افراد ارائه ی اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار الزامی است. دانش آموزانی که در طول سال تحصیلی قصد سفر دارند، باید یک رضایتنامه کتبی از طرف مدیریت مدرسه ارائه دهند که در آن تاریخ سفر ذکر شده باشد.

 

 

۱۰ – اجازه نامه ی خانم های متاهل برای اخذ ویزای اروپا: اگر خانم متاهلی به تنهایی قصد سفر داشته باشد، باید یک رضایت نامه ی محضری از طرف همسر ارائه کنند.
۱۱ – اجازه نامه فرزندان: اگر فرزندان زیر ۱۸ سال بدون پدر خود قصد سفر دارند باید یک رضایت نامه ی محضری از طرف والدین به همراه داشته باشند. اگر فرزندی قصد دارد به صورت جدا با پدر یا مادر خود به سفر برود، باید اجازه خروج وی از طرف ولی غایب به صورت محضری داده شود. این اجازه نامه باید ترجمه شده و همراه با مهر وزارت خارجه باشد.تایید مدارک عنوان شده پس از ۴۸ ساعت از تحویل مدارک به مسافر ابلاغ می شود. اگر نیاز به دریافت مدرک دیگری باشد، وی در جریان قرار خواهد گرفت.

نکات اخذ ویزای اروپا:

اصل تمامی مدارک تا زمان بازگشت از سفر در آژانس باقی می ماند.
مدارک عنوان شده نیاز به ۲ سری کپی در برگه ی A4 دارند.
چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی به مبلغ حداقل ۵۰۰ میلیون ریال در وجه آژانس صادر می شود. این مبلغ برای ضمانت حسن اجرای تعهدات دریافت می گردد. بر اساس مدارک این مبلغ می تواند بیشتر نیز باشد.
همه ی مسافران برای انگشت نگاری باید به سفارت مراجعه کنند.
مدت زمان صدور ویزا ۳۰ تا ۴۵ روز می باشد که این زمان از تحویل مدارک به آژانس محاسبه می گردد.
تمامی مدارک باید بروز شده باشند.
ترجمه ی مدارک نیاز به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

کانال تلگرام