نوشته‌ها

کشور اسلوونی به خاطر موقعیت استراتژیکی که دارد یک گزینه بسیار عالی جهت انجام تجارت و سرمایه گذاری خارجی می باشد . وجود چراگاه‌های کوهستانی باعث رونق دامپروری در این کشور شده است .

در قسمتهای شمال غربی، معادن عظیمی از جیوه قرارگرفته ‌است که همراه با صنایع سبک وصنعت گردشگری ، نقش مهمی درتأمین درآمدهای کشور،ایفامی‌کنند. در سالیان اخیر، رشد صنایع دستی و محلی در این کشور، بسیار چشمگیر بوده‌است.اسلوونی دارای ذخایر غنی از قلع، روی، زغال‌سنگ و سنگ‌های ساختمانی است.از سوی دیگر، عبور رودخانه ساوا از داخل این کشور باعث شده تا ظرفیت قابل‌توجهی از توان تولیدانرژی الکتریکی دراسلوونی ایجادشود که این ظرفیت اقتصادی اسلوونی را بسیار بالا برده تا حدی که کشورهای صنعتی اروپا و حتی ایالات متحده آمریکا در صدد سرمایه گذاری های کلان در این کشور بر آمده اند .

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسلوونی یکی از طرق اخذ اقامت اروپا می باشد. بسیاری از متقاضیان مهاجرت به اروپا به جهت کسب تجربه و کار به دنبال راهی برای سهل الوصول در باب اخذ اقامت اسلوونی هستند. سرمایه گذاری در اسلوونی از طریق راه اندازی ثبت شرکت امکان پذیر است.پس از پرداخت مالیات های مربوطه و اداره شرکت به مدت پنج سال منجر به اخذ اقامت دائم می شود می شود .

به طور کلی امروزه بحث مهاجرت به خارج از کشور و سرمایه گذاری در تجارت هایی که شاید در ذهن آن افرادی که متقاضی هستند؛فضای رشد مالی بیشتری را کسب می نماید بسیار زیاد شده است برای مثال اگر یک شخصی دارای سرمایه ای می باشد تمایل بسیار زیادی به سرمایه گذاری در خارج از ایران می باشد و در این مسیر هزینه هایی را صرف می نماید.

 

البته بسیاری از افرادی که چندین بار به کشورهای اروپایی از قبیل اسلوونی سفر کرده اند قواعد تجارت در اروپا را تا حدودی یاد گرفته اند. اما افرادی که برای اولین بار اقدام برای ثبت شرکت در اسلوونی و یا سرمایه گذاری در اسلوونی می نمایند باید به این نکته دقت نمایند که قواعد و قوانین تجارت را رعایت نمایند که مبادا دچار مشکل حقوقی در پروسه کاری خود بشوند.با توجه به کثرت متقاضی در باب سرمایه گذاری در کشور اسلوونی و ثبت شرکت در اسلوونی دفاتر مهاجرتی حقوقی بسیاری هستند.که امروزه اقدام به انجام امور مربوط به این موارد می پردازند و به شما دوستان توصیه می شود قبل از مراجعه به این موسسات جهت انجام سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسلوونی رزومه این موسسات را جهت اعتبار بخشی بررسی نمایید. از طریق ثبت شرکت در کشور اسلوونی شما عزیزان می توانید اقامت اسلوونی را بگیرید حتی اقامت دائم می دهد ولی اقامت ۱ ساله می باشد و ۵ سال که اقامت خود را تمدید نمایید تبدیل به اقامت دائم می شود. اسلوونی خیلی قانونمند هست و از نظر نظام علمی نیز خیلی پیشرفته می باشد . پروسه ی ثبت شرکت به این گونه می باشد که اول افراد ثبت شرکت می نمایند و بعد از آن درخواست اقامت می دهند و بعد از اخذ اقامت سال به سال می تواند تمدید نماید تا اقامت دائم بگیرند . بعد از ۵ سال اقامت دائم اخذ می شود. شرکت در اسلوونی هزینه هایش سالانه ۴ هزار یورو بیشتر نیست و مالیات در اسلوونی خیلی زیاد نمی باشد و کشورهای ارزانی می باشند.

برای ثبت شرکت در اسلوونی شریک لازم نیست و مدرک زبان هم نمی خواهد زبانش اسلوونیایی هست ولی انگلیسی هم کاربرد بسیاری دارد .

 

کانال تلگرام

اقامت اسلوونی از راه ثبت شرکت

خدمات ما

مشاوره برای انتخاب نوع شرکت وفعالیت و ثبت شرکت در اسلوونی

انجام امور ثبت شرکت دراسلوونی توسط وکیل رسمی و مجرب بومی

افتتاح حساب بانکی از طریق ثبت شرکت در اسلوونی

تهیه دفتر حقیقی یا مجازی تلفن فاکس ایمیل و وب سایت با پسوند اسلوونی

دریافت اقامت برای مدیر عامل و همسر و فرزندان با ثبت شرکت

مزایا :

۱- مالکیت قطعی بدون نیاز شریک محلی

۲- دسترسی به تمام نقاط شینگن

۳- امکان تقاضای اقامت دایم پس از ۵ سال

۴- امکان دریافت پاسپورت اسلوونی پس از گذشت ۵ سال از اقامت دایم

۵- استفاده از برند اروپایی و برند سازی

۶- افتتاح حساب شرکتی و شخصی

۷- قوانین تجاری و گمرکی ازاد در داخل اتحادیه اروپا

مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسلوونی
۱٫ اصل کارت ملی و شناسنامه و پاسپورت به همراه ویزا
۲٫ مبلغ ۵۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری
۳٫ مبلغ ۷٫۵۰۰ یورو جهت افتتاح حساب بانکی برای شرکت
۴٫ ارایه اسنادی در رابطه با مبدا مبلغ ۵۰ هزار یورو مبنی بر این که این مبلغ ناشی از فروش خانه یا ماشین یا موجودی پس انداز در حساب بانک بوده است.(مستنداتی که نشان دهد این مبلغ از کجا آمده است ) و هم چنین برای هفت هزار وپانصد یورو.
۵٫ حداقل زمان ممکن برای انجام امور مربوط به ثبت شرکت ۱۵ روز کاری میباشد که هزینه های مربوط به این مدت برای هتل و خوردو خوراک تقریبا ۱۵۰۰ یورو و این مبلغ برای هاستل و خوردو خوراک ۷۰۰ یورو میباشد.

مراحل انجام :

۱- تشکیل پرونده از طریق وکیل محلی ودریافت تاییدیه وموافقت دولت اسلوونی بیزنس پلن واجازه فعالیت برای متقاضی

۲- دریافت ویزای دی برای متقاضی جهت حضور در اسلوونی برای اخذ اقامت و انجام امور ثبتی

مدارک مورد نیاز

۱- وکالتنامه که توسط متقاضی امضا شده و به تایید سفارت رسیده

۲- پیشنهاد اسم شرکت از جانب متقاضی

اخذ اقامت اروپا اسلوونی اقامت | 2017 بهترین راه های اقامت و مهاجرت به اسلوونی/اسلوونی اقامت اروپا اقامت اسلوونی بهترین راه های اقامت و مهاجرت به اسلوونی پناهندگی در اسلوونی زبان کشور اسلوونی سرمایه گذاری در اسلوونی سفارت اسلوونی در تهران کار در اسلوونی لیست جستجو اقامت اسلوونی مشاوره اقامت اسلوونی مهاجرت به اروپا مهاجرت به اسلوونی هزینه اقامت اسلوونی هزینه ثبت شرکت در اسلوونی هزینه زندگی در اسلوونی هزینه مهاجرت به اسلوونی