نوشته‌ها

موسسه حقوقی کیمیاسپنتا با داشتن سالها تجربه در زمینه اقامت اروپا و اخذ ویزای شینگن و بهره مندی از مشاورین و وکلای مجرب بین المللی متخصص در زمینه مشاوره و دریافت اقامت اروپا می باشد. شما عزیزان می توانید برای اطلاعات بیشتر با مشاورین تماس حاصل نمائید.

روش های اقامت اروپا 

برای اقامت در اروپا راه های قانونی بسیاری وجود دارد که شما عزیزان می توانید یکی از این روش ها را برای اقامت اروپا انتخاب نمائید. در ادامه به توضیح این روش ها می پردازیم با visaem همراه باشید.

اقامت اروپا

 

  1. مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری
  2. مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت
  3. مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل
  4. اقامت اروپا از طریق تمکن مالی 
  5. اقامت اروپا از طریق ازدواج
  6. اقامت اروپا با خرید ملک
  7. اقامت اروپا از طریق کار

در ادامه جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با روش های اقامت در اروپا به توضیح هر یک این روش ها می پردازیم.

ضمنا توجه فرمائید بعضی از روش های فوق جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا بوده،  این موسسه مجری تمام روش های بالا نیست و همچنین روش های اخذ اقامت اروپا در هر کشور متفاوت است که می توانید برای مشاوره و اطلاعات بیشتر با دفتر مرکزی موسسه تماس بگیرید.

اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

با ثبت شرکت در اروپا، متقاضی می تواند برای خود و خانواده اش درخواست اقامت اروپا را نماید. برای ثبت شرکت در بعضی کشور های اروپایی باید بیزینس پلن (Business Plan) قوی ارائه شود، در صورتی که این بیزینس پلن (طرح اولیه و توضیح چگونگی کسب و کار) مورد تایید کشور مورد نظر واقع شود اقامت موقت برای شما صادر می شود. ما در برخی کشورها مراحل ثبت شرکت آسان تر بوده و نیازی به بیزینس پلن ندارند. اخذ اقامت اروپا از این روش حتی برای چند خانواده به عنوان سهامدار این شرکت امکان پذیر است. در روش اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت، متقاضی می تواند برای مدیرعامل و حداکثر سه عضو هیات مدیره و خانوادشان ( مجموعا ۴ نفر ) درخواست اقامت اروپا کند. اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرتی در میان متقاضیان اقامت اروپا می باشد. در این روش پس از بررسی و زیرنظر گرفتن میزان سود دهی شرکت شما و پرداخت به موقع مالیات شرکت در صورت تایید و رضایت دولت از شرکت شما اقامت شما پس از ۵ سال از اقامت موقت به اقامت دائم اروپا تبدیل می شود.

مزایای اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت 

  1. مالکیت ۱۰۰ درصد و سهامداری شرکت برای متقاضیان اقامت اروپا
  2. دریافت اقامت اروپا همزمان برای چند خانواده با ثبت یک شرکت
  3. امکان خرید ملک، اقامت و تردد آزادانه در تمام ۲۶ کشور عضو اتحادیه شینگن
  4. عدم نیاز به مدرک زبان برای دریافت اقامت اروپا در بسیاری از کشورها
  5. افتتاح حساب بانکی در بانک های بین المللی و معتبر اروپایی
  6. عدم محدودیت سنی برای متقاضیان اقامت اروپا 
  7. برخورداری از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی و…
بیشتر بخوانید>  آسان ترین کشورها برای مهاجرت

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی 

این نوع از مجوز اقامت اروپا به اشخاصی تعلق می گیرد که از تمکن مالی بالایی در کشور خود برخوردار باشند. اشخاصی که بتوانند ثابت کنند که برای خود و خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) ماهیانه حدود ۳ الی ۴ هزار یورو درآمد ثابت دارند واجد شرایط دریافت اقامت اروپا از طریق تمکن مالی خواهند بود. این مبلغ درآمد ماهیانه می تواند از چهار محل اثبات شود:

  • از محل  سود سپرده بانکی 
  • اجاره املاک 
  • حقوق بازنشستگی
  • سود سهام 

مزایای اقامت اروپا از طریق تمکن مالی

  1. ساده ترین روش اخذ اقامت اروپا 
  2. عدم نیاز به مدرک زبان در بسیاری از کشورها
  3. معاف از پرداخت مالیات سالانه با داشتن این نوع اقامت اروپا
  4. عدم نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در اروپا 
  5. امکان خرید ملک، اقامت و تردد آزادانه در تمام ۲۶ کشور عضو اتحادیه شینگن
  6. برخورداری از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی و…
  7. سهولت در تمدید مجوز اقامت اروپا 

توجه فرمائید که برخی از کشورها ارائه دهنده این نوع اقامت در اروپا هستند و برخی دیگر این نوع را جزو قوانین مهاجرتی نمی دانند.

برای اطلاع دقیق و مشاوره در خصوص اقامت اروپا با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید. 

تلفن های دفتر تهران: ۲۲۱۸۰۵۵۱-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۵۵۹-۰۲۱  و  ۲۲۱۸۰۳۶۵-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۳۶۳-۰۲۱

 

اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری 

در این روش اقامت اروپا متقاضی مهاجرت به اروپا، با خرید ملک یا سرمایه گذاری در موارد تعیین شده مانند اوراق قرضه دولتی در کشور مورد نظر به ارزش تعیین شده در قانون مهاجرتی آن کشور، می تواند برای خود، خانواده، فرزندان و پدر و مادر اقامت دائم اروپا را اخذ نماید.

مزایای اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری 

  1. سریعترین روش اخذ اقامت اروپا
  2. عدم نیاز به مدرک زبان در بسیاری از کشورها
  3. عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت در اروپا 
  4. معاف از پرداخت مالیات سالانه با داشتن این نوع اقامت اروپا
  5. عدم محدودیت سنی برای متقاضیان اقامت اروپا 
  6. امکان خرید ملک، اقامت و تردد آزادانه در تمام ۲۶ کشور عضو اتحادیه شینگن
  7. برخورداری از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی و…

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

براساس قوانین ثبت شده بین المللی در اکثر کشور های جهان اخذ اقامت در صورت ازدواج پذیرفته شده است. در این روش در صورت ازدواج فی ما بین زوجین شخص می تواند جهت اقامت اروپا و اخذ تابعیت اروپا اقدام نماید. در اروپا تفاوتی بین جنسیت طرف اروپایی که برای ازدواج مورد نظر است ندارد ولی مثلا در قانون مدنی ایران آمده است که هر زمان تبعه خارجی با شوهر ایرانی ازدواج کند تابعیت ایرانی را دریافت می کند اما در مورد اکثر کشورهای اروپایی ازدواج با مرد یا زن آن قطعا به اخذ اقامت اروپا منتهی خواهد شد.

( این روش جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا نمی باشد.)

اقامت اروپا از طریق کار

پس از مواجهه قاره اروپا با کمبود نیروی کار در سال ۲۰۰۷ طرحی با الهام از طرح گرین کارت آمریکا و با استفاده از پرچم اتحادیه اروپا که آبی رنگ است تحت نام بلوکارت (Bluecard) یا کارت آبی ارائه شد که طی آن نیروهای کاری و متخصص غیر اروپایی می تواندد جهت کار در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا به جزء انگلستان ۰ ایرلند و دانمارک مهاجرت نمایند.

با استفاده از کارت آبی راه ورود به اتحادیه اروپا برای شهروندان غیر اروپایی که شرایط مهاجرت به اروپا برای کار را دارند باز می شود.  نخستین کشوری که تاکنون از این طرح استقبال بیشتری کرده بزرگترین قدرت اقتصادی و غول صنعتی اروپا یعنی کشور آلمان می باشد. به همین دلیل است که کارت آبی در عموم مردم به کارت آبی آلمان یا بلوکارت آلمان معروف شده است.  ( این روش جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا نمی باشد.)  

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بلوکارت مطلب زیر را مطالعه نمایید.

بیشتر بخوانید>  بلوکارت-Blue card چیست ؟

اقامت اروپا از طریق تحصیل

کشور های اروپایی برترین دانشگاه های جهان را در خود جای داده اند و علاوه بر کیفیت بالای دانشگاه و سیستم تحصیلی، رایگان بودن تحصیل در اکثر این دانشگاه ها هر فردی را مجذوب ادامه تحصیل در این دانشگاه ها می کند. در بیشتر دانشگاه های اروپا هزینه تحصیل تقریبا رایگان می باشد و همچنین دانشجویان می توانند ۲۰ ساعت در هفته به کار پاره وقت مشغول باشند. دانشجویان غیر اروپایی پس از فارغ التحصیلی در صورتی که در یک شغل پذیرفته بشوند و مشغول بکار باشند می توانند اقامت اروپا را دریافت نمایند.

 ( این روش جزو خدمات موسسه کیمیاسپنتا نمی باشد.)  

 

کانال تلگرام

 

بلوکارت bluecard یا کارت آبی اتحادیه اروپا چیست؟ شرایط اخذ بلوکارت آلمان چیست؟ در این مطلب قصد داریم تا به معرفی بلوکارت بپردازیم و اطلاعات مفیدی را در زمینه بلوکارت آلمان و یا همان کارت آبی آلمان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. اگر بدنبال اطلاعات کامل و دقیقی در خصوص بلوکارت آلمان – bluecard  هستید، در ادامه با visaem همراه باشید. در این مطلب به سوالات زیر پاسخ می دهیم.

 

 

 

بلو کارت(Blue Card)

بلو کارت یا همان کارت آبی چیست؟

یکی از راه های کسب اقامت اروپا، اخذ بلوکارت (Bluecard) یا کارت آبی آلمان است. در پی کمبود نیروی کاری و نیاز اتحادیه اروپا EU به نیروی متخصص در برنامه چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اروپا که شامل ۲۷ کشور اروپایی به غیر از انگلیس،ایرلند و دانمارک می شوند، در سال ۲۰۰۷میلادی اتحادیه اروپا با الهام از طرح گرین کارت (greencard) یا کارت سبز دولت آمریکا طرح و برنامه ای با استفاده از نماد پرچم اتحادیه اروپا که به رنگ آبی است تحت نام Bluecard ارائه نمود که طی آن نیروهای کاری و متخصص غیراروپایی بتوانند در قالب این کارت به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا، مهاجرت کاری داشته باشند. نخستین کشوری که تاکنون بیشترین استقبال را از این طرح نموده همان قدرت برتر اقتصادی اتحادیه اروپا یعنی کشور آلمان است. اهداف اصلی بلو کارت(Blue Card) در واقع یکسان سازی و بهبود بخشیدن به شرایط برای مهاجرت نیروی تحصیل کرده متخصص از کشورهای جهان سوم به کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد.

با وجود اینکه بلو کارت (Blue Card) مصوبه پارلمان اتحادیه اروپا بوده و تقریبا در همه کشورهای اروپایی شرایط و کارکرد مشابهی دارد ولی به دلیل شرایط اقتصادی آلمان و نرخ رشد بالای این کشور قدرتمند و به تبع تقاضای زیاد برای نیروی کار متخصص در این کشور، باعث شده که بعضی از مردم بلو کارت (Blue Card) اتحادیه اروپا را با نام بلو کارت (Blue Card)آلمان بشناسند. 

مزایای اخذ بلوکارت

مزایای بلو کارت (Blue Card) :همانطور که قبلا در این مقاله به این موضوع ذکر شده است پارلمان اتحادیه اروپا با هدف جبران کمبود نیروی کارمتخصص سعی بر این دارد با بهبود بخشیدن به شرایط کار و زندگی، اروپا را تبدیل به مقصدی جذاب  برای مهاجرین متخصص تحصیل کرده و کشورهای جهان سوم نماید. و با تصویب کردن قانون بلو کارت (Blue Card)، مزایای زیر را برای دارندگان بلو کارت (Blue Card) لحاظ نموده است.

  1. حقوق اجتماعی، اقتصادی، رفاهی و حمایتی برابر با شهروندان اروپایی
  2. حقوق و مزایای شغلی و مالیاتی مشابه با شهروندان اروپایی
  3. امکان سفر، جابجایی و کار در سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا (بجز انگلیس، ایرلند و دانمارک)
  4. امکان حضور اعضای خانواده دارنده  بلو کارت (Blue Card) در کنار شخص اصلی در اتحادیه اروپا
  5. تسهیل شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت برای همه اعضای خانواده
  6. تحصیل رایگان شخص و اعضای خانواده
  7. امکان کاراعضای خانواده دارنده بلو کارت (Blue Card) در کشور عضو اتحادیه اروپا

 

افرادی که مقیم کشورهای اروپایی هستند می توانند پس از ۱۸ ماه کار در آن کشور عضو اتحادیه اروپا، درخواست اخذ بلوکارت دهند که پس از دریافت بلوکارت می توانند براحتی در سایر کشورهای اتحادیه اروپا کار کنند. که این موضوع یکی دیگر از نقاط قوت بلو کارت یا همان کارت آبی می باشد که در صورت جابه جایی مزایا و سوابق کاری دارنده  بلو کارت (Blue Card) در هر کشور که کار کرده باشند، چه در خصوص درخواست اخذ اقامت و تابعیت و چه در خصوص بازنشستگی لحاظ خواهد شد. 

شخصی که دارای بلو کارت یا کارت آبی باشد بعد از دو سال کارکردن می تواند در حین کار درخواست تغیر شغل داده و می تواند با اطلاع مقامات اداره کار، شغل خود را عوض کند.

یکی دیگر از مزایای بلو کارت یا همان کارت آبی که حائز اهمیت است، این است که شخص دارنده بلو کارت(Blue card) می تواند بدون نگرانی برای از دست دادن بلو کارت از زمان اخذ بلو کارت(Blue Card) حداکثر تا مدت ۱ سال خارج از اتحادیه اروپا سپری کند. فرد دارنده بلو کارت (Blue Card)  می تواند در قالب سفر توریستی حداکثر سه ماه در یک بازه زمانی شش ماهه در سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی حضور داشته باشد.

 

شرایط درخواست بلو کارت (Blue Card)

فرد متقاضی با داشتن سه شرط اصلی زیر می توانند برای بلو کارت (Blue Card) ثبت نام نموده و در خواست ارائه نمایند.

۱- شهروند غیر اروپایی باشید.
۲- فارغ التحصیل حداقل یک دوره تحصیلی سه ساله (کارشناسی) بوده یا در یک رشته ای تخصص داشته باشید.
۳- قرارداد کاری یا پیشنهاد کاری الزام آور داشته باشید.

جهت اخذ بلوکارت فرد متخصص باید حداقل دارای پنج سال سابقه کار در زمینه تخصص ذکر شده باشد که دو سال آن را بصورت حرفه ای کارکرده باشد. فارغ التحصیلان مقاطع تحصیلی لیسانس و بالاتر نیز بهتر است حداقل یک سال سابقه کار داشته باشند. پیشنهاد شغلی و قرار کاری مربوطه نیز باید برای یک دوره حداقل یکساله بوده و حقوقی معادل ۱٫۵ برابر میانگین حقوق ناخالص کشور اروپایی مورد نظر در قرارداد لحاظ گردد. البته در موارد و مشاغلی که کشور مورد نظر با کمبود نیروی کار در آن حوزه مواجه باشد، با تایید مقامات ذیصلاح امکان عقد قراردادکاری و کار با شرایط هشتاد درصد میانگین حقوق آن  کشور نیز وجود دارد. به عنوان مثال: دانشمندان و محققان علوم طبیعی، ریاضی دانها، مهندسان، متخصصین IT و پزشکان (به استثنای دندانپزشکان) می توانند از این امکان استفاده نمایند. در خصوص پزشکان باید این نکته اضافه گردد به عنوان مثال در کشور آلمان برای این گروه امکان صدور بلو کارت (Blue Card) به عنوان دستیار تحت آموزش وجود دارد ولی مجوز کار طبابت آنها منوط به اخذ مجوزهای لازم از دولت فدرال می باشد.

همچنین علیرقم اینکه در قانون بلو کارت (Blue Card) مدرک زبان خاصی درخواست نگردیده ولی بدیهی است آشنایی با زبان کشور مورد نظر یا زبان انگلیسی جهت ارتباط  متقاضی اخذ بلو کارت (Blue Card) با کارفرما و محیط کارضروری می باشد.

 

مدارک لازم جهت درخواست بلو کارت آلمان:

  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس بیومتریک (۳۵mm x 45mm)
  • ترجمه مدارک دانشگاهی
  • گواهی معتبرسازی تحصیلات دانشگاهی
  • ترجمه سوابق کاری در خارج از آلمان (در صورت وجود سابقه کاری)
  • قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری که به صورت ملموس از طرف یک شرکت به متقاضی ارایه شده لست.
  • فرم پر شده درخواست تمدید اقامت
  • در صورت لزوم، موافقت نامه سازمان کار آلمان (مراجعه شود به بالا)
  • در صورت لزوم تکمیل و ارایه فرمی که در آن شغل متقاضی تشریح شده باشد.
  • در صورتی که ابتدا متقاضی باید یک دوره کارآموزی بگذراند، باید مدرک مربوطه ارایه شود.

 

مدت اعتبار Blue Card چه قدر است؟

در ابتدا در صورت داشتن کلیه شرایط فوق، یک Blue Card که دارای اعتبار چهارساله است برای متقاضی صادر میشود. پس از ۳ سال از تاریخ صدور Blue Card، در صورتی که متقاضی همچنان مشغول به کار در آلمان باشد، میتواند درخواست اقامت دائم کند.

اگر دارنده Blue Card دارای سطح زبان آلمانی حداقل B1 باشد، وی میتواند پس از ۲ سال از تاریخ صدور Blue Card، درخواست اقامت دائم نماید.

کشورهای صنعتی نظیر آلمان، اتریش، بلژیک و سوئد بیشترین تقاضای بلو کارت (Blue Card)  را به خود اخصاص داده اند و همچنین  بیشترین آمار صدور بلو کارت(Blue Card)  برای کشور آلمان گزارش شده است. درخصوص آلمان این نکته باید اضافه گردد که قوانین آلمان برای افراد فارغ التحصیل دانشگاههای این کشور مزایا والویتهایی در خصوص بلو کارت (Blue Card) قائل شده است.

همچنین نیروی کار، در صورت رعایت الزامات قید شده در قانون بلو کارت (Blue Card) در رابطه با میزان حقوق دریافتی، بعد از ۳۳ ماه می تواند درخواست بلو کارت (Blue Card) نماید.

در این مقاله اطلاعات کافی در باب بلو کارت Blue Card آلمان و اخذ ویزای کار آلمان در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. چنانچه در خصوص نحوه اقدام جهت بلو کارت Blue Card  و مهاجرت به آلمان و کار در آلمان سوالاتی داشتید میتوانید با مشاورین متخصص موسسه بین المللی کیمیاسپنتا جهت مشاوره تلفنی رایگان تماس حاصل نمایید. 

 

کانال تلگرام

کانال تلگرام