آشنایی با ویزای شینگن مجارستان

مجارستان یکی از زیباترین کشور های واقع در اروپای مرکزی است و بدلیل وجود شهر های زیبا، جاذبه های دیدنی فراوان و آثار تاریخی ارزشمند یکی از مقاصد اصلی گردشگران است. پایتخت مجارستان شهر زیبای بوداپست است. این کشور از شمال با اسلواکی، از شمال غرب با اتریش، از غرب با اسلوونی، از جنوب با صربستان، از جنوب غرب با کرواسی، از جهت شرق با رومانی و از شمال شرقی با اوکراین همسایه است. آب و هوای مجارستان معتدل است. 

کشور مجارستان جمعیتی بالغ بر ۱۰ میلیون نفر دارد و زبان این کشور مجاری می باشد. مجارستان در حال حاضر جزو پرطرفدارترین و ارزان ترین مقاصد اروپایی محسوب می شود و عضو پیمان متحد شینگن می باشد از ین رو برای سفر نیازمند دریافت ویزای شینگن مجارستان هستید. در ادامه به توضیح انواع ویزای شینگن مجارستان می پردازیم با visaem همراه باشید.

 

آشنایی با ویزای شینگن مجارستان 12

 

پایتخت مجارستان به دلیل برخورداری از جاذبه‌های متنوع به (پاریس شرق) شهرت دارد. علاوه بر این ویژگی‌های منحصربفردی مانند دسترسی به سایر کشورهای اروپایی، فرهنگ و اقتصاد پویا این کشور را به مقصد ایده‌آلی برای گردشگران تبدیل کرده‌اند.

 

انواع ویزای شینگن مجارستان

  1. توریستی
  2. تجاری
  3. ورزشی
  4. پزشکی
  5. تحصیلی
  6. شرکت در کنفرانس
  7. ملاقات با بستگان

 

 

مدارک لازم برای دریافت ویزا

  1.  فرم درخواست ویزا (از اینجا دانلود کنید)
  2.  اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  3.  اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی
  4.  ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید (۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر)
  5.  کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)
  6.  نامه تمکن مالی (پرینت حساب بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)
  7.  گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).
  8.  بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو
  9.  سند مالکیت
  10.  واچر هتل
  11.  بلیط هواپیما

 

نکته‌ها

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

 

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

 

سفارت مجارستان در تهران

  • نشانی: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶
  • تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳ (۰۲۱)
  • ساعات کاری بخش خدمات کنسولی:  تعیین وقت سفارت برای ویزاهای بلند مدت فقط از طریق تماس تلفنی با شماره‌های  ۲۲۵۵۰۴۵۲، ۲۲۵۵۰۴۶۰ و ۲۲۵۵۰۴۷۱  انجام می‌شود.
  • همچنین، متقاضیان می‌توانند درخواست تائید (تایید مدرک، ترجمه، درخواست گواهی عدم سوء پیشینه بدون وقت قبلی) را فقط روزهای پنج‌شنبه از ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ ارائه کنند.

 

 

کانال تلگرام