ویزای شینگن هلند

هلند کشوری در اروپای غربی است که نظام پادشاهی دارد و در شمال غربی قاره اروپا قرار دارد. کشور هلند دارای دومین بندر بزرگ اروپا می باشد و همچنین بزرگترین پرورش دهنده گل و گیاه در جهان است. هلند دارای شرایط اقتصادی، اجتماعی و آب و هوایی مطلوبی می باشد و از این رو سالانه پذیرای گردشگران و مهاجران زیادی است. کشور هلند عضو شینگن می باشد و علاقه مندان برای سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای شینگن می باشند در ادامه به توضیح ویزای شینگن هلند می پردازیم. با visaem همراه باشید. 

 

در سال ۱۹۸۵ قراردادی مبنی بر برداشته شدن نقاط مرزی کشور های اروپایی، بنام معاهده شینگن تصویب شد. که تاکنون ۲۶ کشور اروپایی عضو این معاهده یا پیمان می باشند و همچنان در حال گسترش است. در حال حاضر این ۲۶ کشور محدودیت مرزی ندارند و همگی مانند یک کشور واحد هستند. کشور هلند نیز جزو پیمان شینگن می باشد و متقاضیان برای سفر به هلند نیازمند دریافت ویزای شینگن می باشند. 

 

انواع ویزای کشور هلند

 

  • ویزای توریستی | کوتاه مدت شینگن (این ویزا مخصوص افرادی است که می‌خواهند صرفاً از کشور هلند بازدید و گردش داشته باشند و برای گردشگران و سفر تفریحی مناسب می باشد. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.)
  • ویزای تجاری (ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و … قصد سفر به هلند را دارند.)
  • ویزای ملاقات خانواده و بستگان (این ویزا مخصوص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان و آشنایان خود عازم سفر به هلند هستند.)
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی (این ویزا محدود به عبور و مرور در مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان این ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.)
  • ویزای ورود مجدد به هلند (این ویزا برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک هلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.)
  • ویزای ملی (این نوع ویزا برای امور تحصیلی و کار مورد استفاده قرار می‌گیرد و ویزای طولانی مدت نیز گفته می شود.)

 

مراحل درخواست ویزای شینگن هلند

برای دریافت ویزای هر کشوری ابتدا باید فرم تقاضای ویزا را تکمیل کنید. البته قبل از هر اقدامی بهتر است هدف سفر خود را کاملا مشخص کنید و نسبت به هدف خود فرم  ویزای شینگن را تکمیل کنید. در مرحله بعدی باید متقاضیان برای مصاحبه سفارت، تحویل مدارک و انگشت نگاری وقت رزرو کنند.  و در آخر پس از حضور در سفارت و مصاحبه، باید منتظر بمانید تا جواب درخواست شما برایتان ارسال شود. 

 

نکات مهم

  1. پس‌ از اینکه سفارت‌ برای شما وقت قرار حضوری را تعیین کرد به‌ هیچ‌عنوان نمی‌توانید آن را تغییر دهید یا لغو نمایید.
  2. زمانی که صحت اطلاعات شما توسط سفارت‌خانه کشور هلند تائید شد زمان و روز ملاقات حضوری شما به ایمیلتان ارسال می‌شود .
  3. حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید.
  4. تهیه یک کپی از ایمیل حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.
  5. درخواست وقت ملاقات و ارسال مدارک توسط ایمیل حتماً باید به‌ صورت فردی صورت بگیرد . (مدارک کل خانواده را نمی‌توانید یکجا ارسال نمایید.)
  6. سفارت هلند مراحل اداری از جمله تحویل مدارک و انگشت‌نگاری را به کارگزار سفارت در تهران  واگذار کرده است.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن هلند

  • شناسنامه
  • کپی بلیت رفت‌وبرگشت
  • دو قطعه عکس زمینه سفید ۳٫۵ * ۴٫۵
  • محل اقامت در طول سفر در کشور هلند
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان و …
  • فرم درخواست ویزا (این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.)
  • داشتن حداقل ۶ ماه اعتبار از گذرنامه و خالی بودن دو صفحه از گذرنامه و داشتن کپی از بقیه صفحات گذرنامه
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن
  • نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

 

گواهی تمکن مالی

 برای کارمندان:

  • قرارداد کار
  • اجازه خروج از جانب کارفرما
  • مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

مشاغل آزاد:

  • کپی جواز کسب
  • گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
  • مفاصا حساب مالیاتی

دانشجویان:

  • گواهی اشتغال به تحصیل

 بازنشستگان:

  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

 

*در صورت لزوم، سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

 

زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

حداقل مدت زمان قانونی رسیدگی و بررسی مدارک برای صدور ویزا ۲۰ روز است و در تمام این مدت گذرنامه در اختیار سفارت خواهد بود.

 

سفارت هلند در تهران

 

  • نشانی سفارت : تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
  • تلفن : ۲۳۶۶۰۰۰۰ (۰۲۱)
  • ساعت‌های کاری : یک‌شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۶، پنج شنبه‌ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰
  • وب‌سایت : www.netherlandsandyou.nl
  • نشانی جدید کارگزار سفارت هلند در تهران : میدان هروى، خیابان هروى، گلستان پنجم، نبش خیابان نازک، مجتمع تجارى هروى سنتر، طبقه چهارم

 

 

کانال تلگرام