ویزای شینگن پرتغال

کشور پرتغال بدلیل جاذبه های فراوان گردشگری و توریستی فراوان و همچنین برگزاری جشنواره ای متنوع دارای گردشگران و توریست های فراوانی است. این کشور به دریانوردی و وجود جزیره های بکر و دست نخورده شهرت دارد. پایتخت این کشور شهر لیبورن می باشد که بدلیل وجود بناهای تارخی متعدد و مناظر زیبایش عموما انتخاب اول گردشگران برای سفر به پرتغال است و سالانه توریست های فراوانی را به خود جذب می کند. اگر قصد سفر به این کشور زیبا را دارید، نیازمند دریافت ویزای پرتغال هستید. کشور پرتغال یکی دیگر از کشور های تاریخی، زیبا و پرطرفدار قاره اروپا می باشد که عضور پیمان شینگن است و برای وارد شدن به این کشور نیازمند اخذ ویزای شینگن هستید. اما لازم است بدانید که ویزای شینگن پرتغال علاوه بر اینکه نقش مجوز شما برای ورود به پرتغال را ایفا می کند، مزایای دیگری را نیز به ارمغان می آورد. برای اطلاع از انواع ویزای پرتغال و مزایای این ویزا در ادامه مطلب با visaem همراه باشید. 

 

 

 

مزایای ویزای شنگن پرتغال

همانطور که گفتیم ویزای شنگن پرتغال، راهی برای ورود به پرتغال است اما با دریافت ویزای شنگن پرتغال می توانید:

  • به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن نیز می توانید سفر کنید.
  • به چهار کشور اروپایی کوچک از جمله سان مارینو، آندورا، موناکو و واتیکان می توانید سفر کنید.
  • به کشورهای رومانی، صربستان، کرواسی، بلغارستان، مقدونیه، آلبانی، مونته نگرو، کوزوو، بوسنی و هرزه گوین و قبرس نیز سفر کنید.  البته مشروط بر اینکه ویزای شنگن پرتغال شما مالتیپل باشد و با استفاده از آن یک بار وارد پرتغال شده باشید.

 

انواع ویزای شنگن پرتغال

  • ویزای ترانزیت (نوع A,B):  نوع A |  این نوع از ویزای ترانزیت به شما اجازه می دهد که وارد خاک پرتغال شوید و بدون اینکه از فرودگاه خارج شوید بلافاصله این کشور را به مقصدی خارج از منطقه شینگن ترک کنید؛ یعنی ویزای ترانزیت پرتغال حق اقامت در پرتغال و سایر کشورهای عضو پیمان شنگن را به شما نمی دهد. نوع B | نوع B دقیقا شبیه شرایط ویزای ترانزیت نوع A می باشد با این تفاوت که می توانید از فرودگاه خارج شوید و به صورت زمینی به مقصدی خارج از منطقه شینگن بروید. نوع B ویزای عبوری پرتغال نیز نام دارد.
  • ویزای توریستی: ویزای توریستی پرتغال یا ویزای شینگن نوع C به شما اجازه می دهد که حداکثر سه ماه در پرتغال یا دیگر کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشید.
  • ویزای ملی: ویزای ملی پرتغال، ویزای شینگن نوع D است که به شما اجازه اقامت طولانی مدت را می دهد؛ بنابراین اگر به قصد تحصیل یا تجارت راهی پرتغال هستید باید برای اخذ ویزای شینگن پرتغال نوع D اقدام کنید.
  • ویزای ازدواج: یکی از راه‌های اخذ ویزای پرتغال ازدواج کردن می‌باشد. ویزای ازدواج پرتغال، چند دسته می‌باشد:  ویزای نامزدی با تبعه پرتغال | در این مدل روند اداری نزدیک به سه ماه طول خواهد کشید که افراد متقاضی اگر فرزند زیر ۱۸ سال داشته باشند، نمی‌توانند او را با خود به پرتغال ببرند.  ویزای ازدواج با تبعه پرتغال | پروسه اداری این مدل کمتر از یک سال طول می‌کشد. فرد می‌تواند بعد از سه سال تبعه پرتقال شود.)

 

*به این نکته توجه داشته باشید که ویزاهای ترانزیت، عبوری و توریستی پرتغال، ویزاهای شینگن عادی نیز نامیده می شوند که حداکثر اعتبار آنها ۹۰ روز، در یک دوره شش ماهه است.

 

با توجه به نوع ویزایی که از سفارتخانه کشور پرتغال تهیه می‌کنید و بر اساس دلیل سفر و دیگر امور مربوطه، اعتبار ویزای پرتغال نیز مشخص می‌گردد. به علت محدودیت‌های مختلفی که برای هر ویزایی اعمال می‌گردد، اعتبار آن نیز مشخص خواهد شد.

اما به صورت کلی متداول‌ترین و رایج‌ترین نوع ویزای پرتغال که به مسافران و گردشگران ارائه می‌شود در هر دوره شش‌ ماهه حداکثر سه ماه می‌باشد. به صورت کلی اعتبار ویزای پرتغال به نوع سفر بستگی دارد. یادآور می‌شویم که پاسپورت افراد برای اخذ ویزای شینگن پرتغال باید حداقل ۹۰ روز اعتبار داشته باشد.

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن پرتغال :

  • اصل و تصویر شناسنامه
  • فرم درخواست ویزای شینگن پرتغال
  • تمام ویزاهایی که در سه سال گذشته دریافت کرده اید.
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵  (عکس باید رنگی و زمینه سفید باشد)
  • لیست گردش های حساب بانکی در سه ماه اخیر به همره ترجمه انگلیسی گواهی تمکن مالی
  • اصل و تصویر گذرنامه (گذرنامه باید حداکثر تا سه ماه پس از اتمام اعتبار ویزای درخواست شده انقضا داشته باشد؛ ضمناً تصویر گذرنامه را هم باید امضا کنید)
  • ترجمه انگلیسی معرفی نامه کاری در صورت معرفی از محل کار برای سفر به پرتغال (معرفی نامه کاری بسته به شغل شما متفاوت است)
  • دعوتنامه (حتماً باید اسم و مشخصات کامل شخص دعوت کننده و هدف شما به عنوان متقاضی ویزای شنگن پرتغال از سفر به پرتغال در دعوتنامه قید شده باشد؛ ضمناً دعوت کننده باید عنوان کند که هزینه های سفر شما را بر عهده می گیرد یا خیر)
  • تصویر کارت اقامت یا گذرنامه پرتغالی فرد دعوت کننده (در صورت داشتن دعوتنامه از فردی که مقیم پرتغال می باشد.) 
  • لیست گردش حساب بانکی فرد دعوت کننده
  • واچر رسمی هتل
  • رسید رزرو بلیط هواپیما برای سفر به پرتغال و بازگشت به کشور
  • بیمه نامه پزشکی (بیمه نامه باید هزینه درمان های اورژانسی شما را حداقل تا سی هزار یورو و حداکثر تا پنجاه هزار یورو پوشش دهد)

 

سفارت پرتغال در تهران :

  • نشانی:  تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶
  • تلفن: ۲۲۵۸۲۷۶۰ (۰۲۱)
  • وب‌سایت کارگزار سفارت:  www.vfsglobal.com
  • تلفن کارگزار ویزا: ۸۲۸۰۲۷۶۵ (۰۲۱)

 

 

کانال تلگرام