ویزای کانادا تضمینی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد. باتوجه به اینکه سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان پرونده نداشته و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا صرفاً با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت می پذیرد ، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح وپرونده کامل بیشتر آشکار می گردد.مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، به روز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد وافسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای درخواستی می باشد.
(مدارکی که به زبان انگلیسی یا فرانسه نباشند باید بهمراه ترجمه رسمی آنها به زبان انگلیسی یا فرانسه ارسال گردند.)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی:
دعوت کننده: ۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)
مدارک شناسایی و مدارک دارایی
پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
شناسنامه متقاضی
اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
مدارک کاری متقاضی
(گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، فیش بازنشستگی ، حکم بازنشستگی ، پروانه کسب ،پروانه بهره برداری ، پروانه وکالت ، پروانه مطب ، کارت بازرگانی )
اگر متقاضی دارای شرکت باشد مدارک ذیل را در صورت موجود ارائه دهد :
مدارک شرکت
اساسنامه شرکت
روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
اظهار نامه ثبت شرکت
آخرین لیست بیمه شرکت + برگه پرداخت
پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
آخرین برگه مالیاتی شرکت
(در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که  سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.
توضیح اینکه از تاریخ ۱۱ دسامبر ۲۰۱۳ دفتر VAC اقدام به انجام خدمات بیومتریک (انگشت نگاری ) در آنکارا نموده  و در قبال انجام این خدمات وجهی تحت عنوان هزینه بیومتریک باید واریز گردد.  نمایندگان ما در آنکارا علاوه بر واریز وجه سفارت ، واریز هزینه بیومتریک را نیز انجام می دهند. با این تفاصیل خود متقاضی حتماً باید برای انجام بیومتریک در آنکارا حضور داشته باشد، البته شامل افراد زیر ۱۴ سال و همچنین بالای ۸۰ سال نیست.