سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا

 

سفر به آمریکا کانادا اروپا استرالیا نیوزلند و اخذ ویزا برای ایرانیان راهی دشوار است و برای بسیاری از متقاضیان غیر ممکن است
پیشنهاد ما: ابتدا در یک کشور اروپایی اقدام به ثبت شرکت و یا خرید شرکت های آماده نمایید و پس از خرید شرکت فوق برای اخذ اقامت کشورهای اروپایی اقدام نمایید
شما به راحتی میتوانید از برخی کشورهای اروپایی که هم عضو اتحادیه اروپا و هم عضو پیمان شینگن هستند ضمنا پول رسمی آنها نیز یورو است اقامت بگیرید
جالب است بدانید که اقامت اروپا بدون نیاز به حضور شما در کشور یاد شده خواهد بود و شما نیازی نخواهید داشت در کشور های فوق اقامت داشته باشید
شما با هزینه کم میتوانید اقامت اروپا را بگیرید و به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن بدون نیاز به ویزا سفر نمایید
کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن :
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس
برای سفر به انگلستان ، ایرلند ، استرالیا ، نیوزلند ، آمریکا و کانادا نیز کافی است مبلغ ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب بانکی خود پول داشته باشید و پرینت حساب بانکی و کارت اقامت خود را به سفارت ها ارائه دهید
ویزا آمریکا
ویزا کانادا
ویزا انگلیس ( ویزا انگلستان )
ویزا شینگن ( ویزا شینگن )
ویزا استرالیا
ویزا نیوزلند
ویزا اروپا
بدون هیچ شک و شبهه ویزا آمریکا و سایر کشورها را به راحتی دریافت خواهید کرد .
جالب است بدانید با گذشت ۵ سال از اخذ اقامت کشورهای اروپایی شما صاحب اقامت دائم اروپا خواهید شد که بدون نیاز به ویزا میتوانید به بیش از ۱۵۰ کشور دنیا سفر نمایید .

 

 

 

وقت سفارت کشورهای اروپایی ، کانادا ، انگلیس ، آمریکا ، استرالیا در کوتاه ترین زمان
برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم و کارمزد انجام این کار را از مشتریان دریافت میکنیم. همچنین ما هیچ رابطه ای با سفارت خانه ها نداریم و به صورت قانونی که همگان نیز امکان انجام این امور را دارند، اقدام به دریافت وقت میکنیم .

اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد.

 وقت سفارت آمریکا فوری وقت سفارت در کوتاه ترین زمان دریافت وقت سفارت و پر کردن فرم آنلاین وقت سفارت | گرفتن وقت سفارت فوری و تضمینی روند گرفتن وقت سفارت انتخاب سفارت و گرفتن وقت مصاحبه گرفتن وقت سفارت آلمان مدارک لازم برای سفارت آلمان تلفن سفارت آلمان در تهران وقت سفارت اتریش وقت سفارت آلمان فوری خرید وقت سفارت آلمان سایت سفارت سوئیس سفارت آلمان تایید مدارک

 

برای سفر به امریکا میتوانید از طریق مشاوره وخدمات ما برای دریافت ویزای امریکا اقدام نمایید

برای دریافت ویزا نیازمند مدارک زیر هستید:

الف – مدارک مورد نیاز برای کسانی که وقت سفارت نگرفته اند:

۱- تصویر صفحه اول گذرنامه متقاضی

۲-تکمیل فرم فارسی وقت سفارت امریکا

۳-در صورت داشتن دعوتنامه تصویر ان و مدارک اقامتی متقاضی

۴- یک قطعه عکس ۵در۵ رنگی جدید با رزولوشن ۶۰۰در۶۰۰

ب – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای امریکا در زمان مصاحبه :

۱- اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار به اضمام گذرنامه های قبلی

۲ -اصل دعوتنامه ممهور به مهر و تور پکیج

۳- ترجمه شناسنامه وکارت ملی و سند ازدواج یا طلاق

۴- مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال، پروانه کسب ،گواهی شرکت ،یا کارت بازرگانی

۵- ترجمه سند مالکیت به همراه اصل

۶- نامه تمکن مالی و پرینت حسابهای بانکی به لاتین

۷- ترجمه و اصل گواهی پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت

۸-فرم تاییدیه درخواست یا اپلی کیشن دی اس ۱۶۰

سفارت های ترکیه ,ارمنستان،دبی به زبان فارسی مصاحبه میکنند

درصورتیکه به زبان انگلیسی توانمند هستید میتوانید از سفارت امریکا دردیگر کشورها وقت بگیرید

نکته قابل توجه :

ما میتوانیم در صورت نیاز برای شما دعوت نامه مورد پذیرش دریافت کنیم .

  ویزای تضمینی آمریکا اخذ ویزای توریستی آمریکا تضمینی ویزای آمریکا|ویزای توریستی ویزای شینگن تضمینی و فوری آمریکا پذیرش و اخذ تضمینی ویزای تحصیلی آمریکا ویزای توریستی آمریکا تضمینی قیمت ویزای توریستی آمریکا ویزای امریکا با دعوتنامه ویزای توریستی آمریکا از ارمنستان ویزای آمریکا ترامپ قیمت ویزای آمریکا مراحل اخذ ویزای توریستی آمریکا انواع ویزای آمریکا مدت زمان ویزای توریستی آمریکا

 

 

برای سفر به امریکا میتوانید از طریق مشاوره وخدمات ما برای دریافت ویزای امریکا اقدام نمایید

برای دریافت ویزا نیازمند مدارک زیر هستید:

الف – مدارک مورد نیاز برای کسانی که وقت سفارت نگرفته اند:

۱- تصویر صفحه اول گذرنامه متقاضی

۲-تکمیل فرم فارسی وقت سفارت امریکا

۳-در صورت داشتن دعوتنامه تصویر ان و مدارک اقامتی متقاضی

۴- یک قطعه عکس ۵در۵ رنگی جدید با رزولوشن ۶۰۰در۶۰۰

ب – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای امریکا در زمان مصاحبه :

۱- اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار به اضمام گذرنامه های قبلی

۲ -اصل دعوتنامه ممهور به مهر و تور پکیج

۳- ترجمه شناسنامه وکارت ملی و سند ازدواج یا طلاق

۴- مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال، پروانه کسب ،گواهی شرکت ،یا کارت بازرگانی

۵- ترجمه سند مالکیت به همراه اصل

۶- نامه تمکن مالی و پرینت حسابهای بانکی به لاتین

۷- ترجمه و اصل گواهی پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت

۸-فرم تاییدیه درخواست یا اپلی کیشن دی اس ۱۶۰

سفارت های ترکیه ,ارمنستان،دبی به زبان فارسی مصاحبه میکنند

درصورتیکه به زبان انگلیسی توانمند هستید میتوانید از سفارت امریکا دردیگر کشورها وقت بگیرید

نکته قابل توجه :

ما میتوانیم در صورت نیاز برای شما دعوت نامه مورد پذیرش دریافت کنیم

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید

انواع ویزاهای معمول آمریکا در زیر آورده شده است:

الف) ویزای توریستی:

۱- ویزای B1: برای سفر توریستی کوتاه مدت برای شرکت در یک کنفرانس تجاری،نماشگاه یا در مسابقات ورزشی می باشد.

۲- ویزای B2: برای سفر توریستی و سیاحتی به کشور آمریکا می باشد.که برای افراد فرم ds-160 پر می شود.این نوع ویزا برای کسانی مطرح می شود که قصد گردش در آمریکا را دارند یا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا حضور دارند را ملاقات کنند.

ب) ویزای تحصیلی:

۱- ویزای F1: افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آمریکا را دارند می توانند این ویزا را کسب کنند.همراهان آنها با ویزای F2 وارد خاک کشور آمریکا می شوند.

۲- ویزای J1: ویزای J1 توسط دولت محلی آمریکا صادر می شود که به واجدین شرایط اجازه می دهد برای گذراندن دوره آموزشی،تدریس و یا تحقیق وارد آمریکا شوند.

۳- ویزای H3: ویزای یادگیری در یک کار و رشته ی مخصوص می باشد.به عنوان مثال یک جواهر ساز می تواند به این کشور سفر کرده و در دوره های مشخص شرکت کنید.

۴- ویزا M1: این نوع ویزا را افرادی در خواست می دهند که قصد تحصیل در یکی از هنرستان ها یا موسسات غیرعملی می باشد.

ج) ویزای کار:

۱– ویزای EB1: این ویزا مخصوص افراد فوق العاده می باشد.افراد غیر آمریکایی با توجه به توانایی های خارق العاده مثل توانایی در رشته های علوم،هنر،کار،تجارت و یا ورزش می توانید برای این ویزا اقدام کنید.

۲– ویزای EB2: ویزای مخصوص پزشکان برای کار در مناطق محروم می باشد.

۳- ویزای EB3: این ویزا مختص افرادی می شود که در رشته ی خاصی مشغول به کار می باشند و برای کار مورد نظر در کشور آمریکا هیچ فردی مورد قبول نخواهد بود در این ویزا نیاز به کارفرما و پیشنهاد کار می باشید.

۴- ویزای H1B: متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند

د) ویزای سرمایه گذاری:

۱- ویزای EB-5: مهاجرا از طریق سرمایه گذاری است که نیازی به اجازه کار و کارفرما ندارد.

۲- ویزای E2: ویزای ۲۰۰ هزار دلاری می باشد به افراد اجازه ورود به خاک آمریکا را می دهد و پس از ورود می توانند تغییر ویزا داده و اقامت کشور آمریکا را کسب کنند.

۳- ویزای L1: تجارت هایی که در هر دو کشور آمریکا و وطن متقاضی به صورت سودآور عمل می کند.ویزای L1 برای مذاکره بین المللی با دفاتری در آمریکا باز می شود و کسانیکه کارمندان خود را برای مدت موقت

به دفتر آمریکا انتقال می دهند.

ه) سایر ویزاها

۱- ویزای K1: ویزای نامزدی کشور آمریکا می باشد بدین معناست فردی که سیتیزن آمریکا می باشد می توانند در خواست دهد که نامزد خود به آمریکا آمده و در طول ۹۰ روز ازدواج کنند.

۲- ویزای K3: ویزای ازدواج می باشد.