ویزا چیست ؟ 

 

در ابتدای این مقاله توضیح مختصری در خصوص ویزا می دهیم. در واقع شما برای سفر به کشور های خارجی به ویزا نیاز دارید ویزا مجوزی است که به دارنده آن اجازه می دهد که به کشور های دیگر سفر کند. ویزا دارای انواع مختلفی است و هرکدام از آنها دلیل سفر شما را مشخص می کند.  و همچنین مدت زمان اعتبار هر کدام متفاوت است. ویزا معمولا به گذرنامه یا همان پاسپورت الصاق می شود و به هنگام ورود به کشور مورد نظر مسئولین فرودگاه آن را بازدید و تایید میکنند. ویزا مکمل پاسپورت برای سفرهای خارجی شما خواهد بود زیرا هر دو در زمان مسافرت مورد نیاز هستند. ویزا مدت زمان مشخصی دارد و قبل از اتمام تاریخ باید آن کشور را ترک کنید اما در شرایط خاصی می توانید درخواست تمدید ویزا کنید. 

 

ویزای شینگن چیست ؟ 

ویزای شینگن یک ویزای کوتاه مدت است که اجازه می دهد تا شما در منطقه شینگن تردد داشته باشید. منطقه شینگن ۲۶ کشور اروپایی را شامل می شود. توجه داشته باشید که با یک ویزای شینگن مجاز به کار یا تحصیل نیستید، شما فقط ۹۰ روز اجازه تفریح و گردش در آنجا را دارید. برای اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای شینگن می توانید مقاله های زیر را مطالعه نمایید. 

 

 

با توجه به اینکه تا به اینجا حدودا با ویزا آشنا شدید در ادامه به توضیح انواع ویزای انگلستان، مراحل دریافت و مدارک مورد نیاز می پردازیم با visaem همراه باشید.

انواع ویزا

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • اخذ ویزا از طریق بستگان (ازدواج)
  • شهروندی انگلستان

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس

  1. مدارک اشتغال مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی و…
  2. پرینت گردش حساب شخصی در مدت سه ماهه
  3. در صورت سفر با همسر اصل سند ازدواج
  4. دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید
  5. پاسپورت با مدت اعتبار یکسال
  6. شناسنامه و کارت ملی
  7. اصل اجاره نامه املاک شخصی
  8. اصل یا کپی دعوتنامه
  9. واچر رزرو هتل 

*توجه داشته باشید که تمامی مدارک فوق باید دارای ترجمه رسمی انگلیسی باشند*

 

ویزای توریستی

شهروندان غیر اروپایی که مایل به سفر به منطقه شینگن هستند، باید ویزای شینگن کوتاه مدت تحت عنوان (ویزای توریستی) را درخواست کنند. ویزای توریستی انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند. نحوه درخواست و صدور ویزای توریستی انگلستان مانند سایر کشورها است؛ به این صورت که در ابتدا باید فرم تقاضای ویزای انگلستان را به صورت آنلاین را در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تکمیل کنید. پس از انجام این مراحل، ایمیلی در مورد وقت ملاقات به صورت خودکار برای متقاضی ارسال می‌شود. مدت زمان لازم برای انجام مراحل ویزا و رسیدگی به درخواست شما حدودا ۲۰ روز کاری است.

 

ویزای تحصیلی

برای درخواست ویزای تحصیلی برای تحصیل در انگلستان باید توسط یک ارائه دهنده آموزش عالی شناخته شده «حمایت مالی» شود.  حمایت مالی به این معنی است که این موسسه شما را به عنوان یک دانشجو پذیرفته است و می تواند تأیید کند که شما دوره ی تحصیلات تکمیلی واقعی خود را با آنها به گونه ای خواهید داشت که امکانات مورد نیاز مهاجرت به انگلستان را برای شما برآورده می کند. 

انگلستان یکی از محبوب ترین مراکز تحصیلات تکمیلی در جهان است. در حقیقت، با بیش از ۴۰۰،۰۰۰ دانشجوی بین المللی، در کشور انگلستان مشغول به تحصیل هستند .

 

ویزای کار

بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت انگلیس را کسب نمایند، اما باید مد نظر داشته باشید که فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند که یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که در ابتدا با دریافت ویزای تحصیلی، پذیرش تحصیلی را دریافت نمایید تا بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار، نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم انگلیس را اخذ کنید.

برای کار در کشور انگلیس شما به یک ویزای کار انگلیس نیاز دارید. ویزای کار، به شما اجازه می دهد تا به طور قانونی در کشور انگلستان کار کنید البته این نوع ویزا دارای شرایط و محدودیت های خاص خود است. به این صورت که در ابتدا باید شخص متقاضی یک دعوتنامه رسمی از کارفرما که در انگلستان دارای شرکت معتبر است دریافت نماید.  یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار انگلیس این است که در آگهی استخدام نیرو پذیرفته شوید، که آگهی باید طی مراحلی  ابتدا ۳ماه در داخل کشور مذکور و سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود و اگر شخص مورد نظر پیدا نشد، از ایران یا کشورهای دیگر نیروی کار می گیرند، بنابراین زمانی که شخص در این آگهی پذیرفته شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

 

ویزای ازدواج

ویزای دیگری تحت عنوان ویزای ازدواج وجود دارد که طبق قوانین این ویزا اجازه می دهد که همسر یک شهروند بریتانیایی به کشور انگلستان مهاجرت کند زیرا او با کسی که در انگلیس اقامت دارد، ازدواج کرده است. شما می توانید درخواست ویزای همسر خود را خارج از کشور یا از داخل انگلستان درخواست کنید. میانگین زمان رسیدگی به درخواست ویزای همسر بین ۲ تا ۱۲ هفته است. 

این نوع از ویزای انگلیس به دو دسته ویزای ازدواج و ویزای نامزدی تقسیم میشود که شرایط آنها تقریبا مشابه هم است. در هر دو دسته متقاضی باید از چند جهت سفارت یا مراجع قانونی را قانع کند. 

  1. از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر سالی ۱۸۶۰۰ پوند برای یک زوج بدون بچه است.
  2. دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج فقط کسب اقامت نیست.

در ویزای نامزدی پس از برآورده شدن شرایط، ویزای ۶ ماهه صادر می شود و در این ۶ ماه دو طرف فرصت دارند با هم ازدواج نمایند. در ویزای ازدواج ابتدا ویزا برای ۳۳ ماه صادر شده و بعد از ۵/۲ سال دوباره شرایط بررسی شده و برای ۳۳ ماه دیگر تمدید می شود. و پس از ۵ سال امکان کسب اقامت دائم وجود دارد.

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس جهت اخذ ویزای ازدواج

  • پاسپورت جدید و قدیم متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی ۴٫۵*۳٫۵
  • مدارک اثبات کننده وضعیت مالی متقاضی شامل منابع درآمدی و حساب های بانکی
  • مدارک اثبات کننده برنامه آینده شما برای ازدواج : مانند محل سکونت بعد از ازدواج
  • مدارک اثبات کننده حقیقی بودن ازدواج و ارتباط مستمر با همسر: عکس ها و فیلم ها ، پرینت های تلفن، بلیط های سفرو رزرواسیون های هتل در سفرهای مشترک
  • جزئیات تدارکات ازدواج و مدارک اثبات کننده ی پرداخت بخشی از هزینه های ثبت ازدواج

 

ویزای شهروندی

قوانین سختگیرانه ای وجود دارد که شخصی بتواند شهروند کشور انگلیس شود . به طور کلی، متقاضیانی که واجد شرایط هستند درخواست شهروندی شان را اعلام میکنند و پس از یک دوره ی طولانی زندگی کردن در انگلستان، جزء شهروندان این کشور محسوب میشوند و برای همیشه اقامت آنجا را میگیرند.

 

 

مراحل دریافت ویزای انگلیس

  1.  باز کردن اکانت کاربری در سایت سفارت انگلستان
  2.  انتخاب صحیح ویزای مورد نیاز
  3.  فرم اطلاعات شخصی را تکمیل کنید، البته این فرم برای هر تعداد افرادی که ویزا میخواهند باید جداگانه تکمیل کنید.
  4.  تایید اطلاعات وارد شده توسط امضای الکترونیکی متقاضی ویزا
  5.  دریافت وقت سفارت، وقت سفارت معمولا به صورت هفتگی روزهای سه شنبه انجام میشود.
  6.  واریز هزینه های دریافت ویزا
  7.  ثبت کردن اطلاعات مختص به پاسپورت

نکاتی مهم که به هنگام ثبت اطلاعات باید توجه بفرمایید و رعایت کنید:

  • هنگامی که درخواست ویزای شما در سایت ثبت شد، دیگر نمی توانید اسناد و اطلاعات جدیدی ارسال کنید، زیرا اسنادی که شما در زمانی که درخواست خود را ارائه کردید، تنها اسنادی هستند که مورد قبول سفارت است.
  • سعی کنید ویزای انگلیس را تا ۳ ماه قبل از تاریخ سفر خود به سفارت انگلستان درخواست کنید. ما به شما توصیه می کنیم که مراحل ملزومات سفر خود را (مانند: تایید نهایی هتل) تا زمانی که ویزای خود را دریافت نکرده اید تایید نکنید زیرا ممکن است که ویزای شما با کمی تاخیر تایید شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای انگلیس و اقامت انگلیس می توانید به صفحه ویزای انگلیس مراجعه نمائید.

 

کانال تلگرام

وقت سفارت کشورهای اروپایی ، کانادا ، انگلیس ، آمریکا ، استرالیا در کوتاه ترین زمان
برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم و کارمزد انجام این کار را از مشتریان دریافت میکنیم. همچنین ما هیچ رابطه ای با سفارت خانه ها نداریم و به صورت قانونی که همگان نیز امکان انجام این امور را دارند، اقدام به دریافت وقت میکنیم .

اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد.

 وقت سفارت آمریکا فوری وقت سفارت در کوتاه ترین زمان دریافت وقت سفارت و پر کردن فرم آنلاین وقت سفارت | گرفتن وقت سفارت فوری و تضمینی روند گرفتن وقت سفارت انتخاب سفارت و گرفتن وقت مصاحبه گرفتن وقت سفارت آلمان مدارک لازم برای سفارت آلمان تلفن سفارت آلمان در تهران وقت سفارت اتریش وقت سفارت آلمان فوری خرید وقت سفارت آلمان سایت سفارت سوئیس سفارت آلمان تایید مدارک

 

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری ( Tier1 )

مزایای سرمایه گذاری در انگلستان

۱-امکان سفر و امنیت گذرنامه بریتانیایی
۲-استاندارد بالای اموزش و پرورش و سطح زندگی
۳-امکان دریافت حق شهروندی پس از حداقل ۱۲ ماه بعد از اقامت دائم
۴-افراد مقیم ازادی بدون محدودیت برای کار و تحصیل در انگلستان را دارند
۵-امکان راه اندازی کسب و کار به صورت آزادانه
۶-بهره مندی از تمام حقوق شهروندی انگلستان

شرایط سرمایه گذاری

کمترین امتیاز جهت دریافت اجازه این نوع سرمایه گذاری ۷۵ امتیاز می باشد
این امتیاز بر اساس موارد زیر تعیین خواهد شد:
۱- توانایی سرمایه گذاری ۲۰۰ هزار پوندی توسط متقاضی
۲- گواهی بانکی برای اثباط موجودی مبلغ ۲۰۰ هزار پوند از یکی از بانک ها
۳- داشتن مدرک زبان انگلیسی (آیلتس)
۴- توانایی مالی شخص متقاضی جهت اداره امور زندگی خود و همراهانش که باید مدارک معتبری برای اثبات آن ارائه کند.

                   

کانال تلگرام

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان :

اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجامپذیر است.
۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان .
اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی ۶ ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و … ).
مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و … ).
اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته ، سپرده های بانکی و…
برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامیست.
اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .

ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت انگلیس می افزاید.

به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.
مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت انگلیس

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت.
در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.

کانال تلگرام