نوشته‌ها

دریافت اقامت اروپا به سه روش امکان پذیر میباشد :

۱- از راه اثبات تمکن مالی

– اجاره ملک برای زندگی
– سود ودیعه بانکی
– سود سهام بورس
– حقوق بازنشستگی

مزایای اخذ اقامت اروپا از روش تمکن مالی :

– عدم نیاز به تاسیس شرکت
– عدم نیاز به استخدام پرسنل محلی
– عدم وجود محدودیت سنی- سهولت تمدید اقامت
– معاف از پرداخت مالیات
– امکان زندگی و رفت و آمد آزادانه به کشورهای دامنه شینگن

– امکان درخواست اقامت دایم اروپا پس از سه سال

۲- اخذ اقامت اروپا از طریق خرید ملک :

✅ در کشور یونان با خرید ملک به ارزش حداقل ۲۵۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور لتونی با خرید ملک حداقل به ارزش ۲۵۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور اسپانیا با خرید ملک حداقل به ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور پرتغال با خرید ملک حداقل به ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو

۳- اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در کشورهای اروپایی همراه با دریافت اقامت اروپا به اتفاق با خانواده
افتتاح حساب بانکی
معرفی فعالیتهای تجاری
اقامت اروپا و ویزای شینگن، از کشورهای اروپا و پیمان شینگن در اروپا بصورت تضمینی و کاملاً عملی.
اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت، تاسیس بازرگانی و کار ، سرمایه گذاری ، خرید ملک و ویلا و احداث کارخانه شدنی می باشد. مدت زمان بدست آوردن این اقامت در چندین ماه امکان پذیر بوده و متقاضی پس از آن می تواند با دریافت کارت اقامت، براحتی در کلیۀ کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا که عضو پیمان شینگن هستند ، تردد کنند.
-دریافت کارت اقامت
-تردد بدون محدودیت در کل کشورهای شینگن.
اقامت در اتحادیۀ اروپا و عضو قرار شینگن ، از راه ثبت کمپانی و راه اندازی یک تجارت در چندین ماه شدنی میباشد.
مزایا :
-تکمیل پرونده و تهیۀ مدارک برای گرفتن اقامت در کمتر از ۳ ماه.
-کمترین هزینۀ ثبت شرکت
-اخذ اقامت قطعی اتحادیۀ اروپا و قرار شینگن در سریعترین زمان
-قابلیت کار، زندگی و تحصیل در دیگر کشورهای اروپایی پس از دریافت اقامت.
اقامت اسلوونی ، اسلواکی ، فرانسه ، ایتالیا ، هلند ، بلژیک ، آلمان
اقامت اروپا از کشورهای فوق ، از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری امکان پذیر میباشد. خاصیت های کشور های فوق شامل:
در اروپا در ۵ سال دریافت اقامت دایم و سپس اخذ گذرنامه امکانپذیر میباشد.
هلند جزو کشورهای اروپایی است که بیشتر ساکنان آن قادر به گفتگو کردن به زبان انگلیسی هستند و دارای دانشگاه های معتبر میباشد.
-اقامت کلیۀ کشورهای فوق، در کمتر از چندین ماه قابل دریافت میباشد
-گرفتن اقامت اروپا از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری.
-تهیه و تکمیل مدارک در کمتر از ۳ماه.
-هزینۀ ناچیز مسکن و خرید آن از راه وامهای بانکی

 

مزایای اقامت اروپا

سفر بدون نیاز به ‌‌ویزا به‌‌کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن

شغل و تجارت در اروپا، افتتاح حساب بانکی و تحصیل مجانی در کلیه کشورهای اروپایی عضو شینگن

✅ امکان خرید اتومبیل و نیز خرید ملک در کل کشورهای اروپایی

✅ دریافت راحت ویزای آمریکا، ویزای کانادا، ویزای استرالیا و ویزای انگلستان از سفارتهای آنها

با گرفتن اقامت شینگن یا همان کارت اقامت اروپا، شما می توانید برای سایرین دعوتنامه ارسال نموده و آنها نیز ویزای شینگن اخذ نمایند.

✅ سفر و گردش آزادانه شما و خانواده دلبندتان به صورت آزادانه در سراسر خاک اتحادیه اروپا ( شینگن ).

✅ اجازه ۱۰۰% بی قید و شرط شما و اعضاء خانواده شما برای اقدام برای ویزای دیگر کشورها ( مثل : انگلستان ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا و ..)
✅ امکان تحصیل فرزندان شما در سراسر اروپا ..

✅ و… دیگر امتیازات دارا بودن کارت اقامت شینگن

 

کانال تلگرام

کانال تلگرام ویزا ای ام

 

سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا

 

سفر به آمریکا کانادا اروپا استرالیا نیوزلند و اخذ ویزا برای ایرانیان راهی دشوار است و برای بسیاری از متقاضیان غیر ممکن است
پیشنهاد ما: ابتدا در یک کشور اروپایی اقدام به ثبت شرکت و یا خرید شرکت های آماده نمایید و پس از خرید شرکت فوق برای اخذ اقامت کشورهای اروپایی اقدام نمایید
شما به راحتی میتوانید از برخی کشورهای اروپایی که هم عضو اتحادیه اروپا و هم عضو پیمان شینگن هستند ضمنا پول رسمی آنها نیز یورو است اقامت بگیرید
جالب است بدانید که اقامت اروپا بدون نیاز به حضور شما در کشور یاد شده خواهد بود و شما نیازی نخواهید داشت در کشور های فوق اقامت داشته باشید
شما با هزینه کم میتوانید اقامت اروپا را بگیرید و به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن بدون نیاز به ویزا سفر نمایید
کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن :
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس
برای سفر به انگلستان ، ایرلند ، استرالیا ، نیوزلند ، آمریکا و کانادا نیز کافی است مبلغ ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب بانکی خود پول داشته باشید و پرینت حساب بانکی و کارت اقامت خود را به سفارت ها ارائه دهید
ویزا آمریکا
ویزا کانادا
ویزا انگلیس ( ویزا انگلستان )
ویزا شینگن ( ویزا شینگن )
ویزا استرالیا
ویزا نیوزلند
ویزا اروپا
بدون هیچ شک و شبهه ویزا آمریکا و سایر کشورها را به راحتی دریافت خواهید کرد .
جالب است بدانید با گذشت ۵ سال از اخذ اقامت کشورهای اروپایی شما صاحب اقامت دائم اروپا خواهید شد که بدون نیاز به ویزا میتوانید به بیش از ۱۵۰ کشور دنیا سفر نمایید .

 

 

 

✅ وضعیت قرمز در منابع انسانی کشور

۱. مرداد ۱۳۴۴ نتایج بررسی مهاجرت که توسط سازمان ملل انجام شده بود، ایران را از لحاظ مهاجرت اتباع به کشورهای دیگر در ردیف پنج کشور آخر جدول نشان می‌داد (نزدیک به صفر).

۲. این بررسی ده سال بعد در سال ۱۳۵۴ نیز مجددا انتشار یافت که تغییری در رتبه ایران نشان نمی‌داد و مهاجرت ایرانیان نزدیک به صفر بوده است.

۳. در سال ۵۷ شمار ایرانیان مهاجرت کرده به زیر ۵۰ هزار نفر رسیده بود. از این آمار‌ها چنین برمی آمد که ایرانیان تمایلی به مهاجرت به کشورهای دیگر نداشتند.

۴. اما این ارقام از سال ۵۷ به بعد به شکل ناباورانه‌ای تغییر کرده است. ایران دیگر در رتبه انتهای جدول نیست و برعکس به صدر جدول رسیده است. ایرانیان سومین مردمان در جهان هستند که به دنبال مهاجرت هستند.

۵. در بین اتباع کشورهای مختلف، ایرانی‌ها بیشتر متقاضی برای مهاجرت به استرالیا را دارند که سالانه د‌ها نفر نیز جان خود را در این راه از دست می‌دهند.

۶. شمار جمعیت ایران ۲ برابر شده، اما میزان مهاجران ایرانی به عدد نزدیک به ۷ میلیون نفر یعنی ۱۴۰ برابر رسیده است.

۷. در این بین حجم خروج نخبگان از کشور نیز قابل تامل است. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول، ایران از نظر فرار مغز‌ها در بین ۹۱ کشور جهان مقام اول را از آن خود کرده ‌است.

۸. سالانه تا ۱۸۰ هزار نفر با تحصیلات عالیه از ایران مهاجرت می‌کنند.

۹. بنیاد ملی نخبگان ایران اعلام کرد، ۳۰۸ نفر از دارندگان مدال المپیاد و ۳۵۰ نفر از برترین‌های آزمون سراسری از سال ۸۲ تا ۸۶ به خارج مهاجرت کرده‌اند.

۱۰. همچنین هفته نامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی نوشت است، ۹۰ نفر از ۱۲۵ دانش آموزی که در سه سال گذشته در المپیادهای جهانی رتبه کسب کرده‌اند، هم اکنون در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کنند.

۱۱. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول هم اکنون بیش از ۲۵۰ هزار مهندس و پزشک ایرانی در آمریکا هستند. طبق آمار رسمی اداره گذرنامه، در سال ۸۷ روزانه ۱۵ کار‌شناس ارشد، ۴ دکترا و سالانه ۵۴۷۵ نفر لیسانس از کشور مهاجرت کردند.

۱۲. در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۵۰ هزار دانشجو تقاضای خروج از کشور را کرده‌اند که بیشترشان دانشجوی دوره دکترا بودند. همچنین ۶۴ درصد دانش‌آموزان ایرانی مدال‌آور المپیاد طی ۱۴ سال گذشته از ایران مهاجرت کرده‌اند.

۱۳. حمید گورایی رئیس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی نیز هشدار داد که دانشمندان رشته سلول‌های بنیادین ایران هر روز بیشتر از گذشته جذب دیگر نقاط جهان می‌شوند.

۱۴. پروفسور عباس میلانی مشاور اقتصادی اتحادیه اروپا می‌گوید، فرار مغز‌ها در چند سال اخیر ۳۰۰ برابر جنگ ایران و عراق به اقتصاد ایران صدمه زده است.

۱۵. این‌ها در حالی است که در کشور تقریبا کلامی درباره این “فاجعه ملی” سخن گفته نمی‌شود.

 اخذ اقامت اروپا اخذ اقامت اسپانیا اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک ارزیابی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا اقامت اروپا تمکن مالی مشاوره ويزا و اقامت اروپا مهاجرت به اروپا کانال تلگرام اقامت اروپا

 

ویزای طلایی اسپانیا

اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی را در سال ۲۰۱۳ راه اندازی کرد. شما می توانید با سرمایه گذاری ۵۰۰,۰۰۰ یورو در املاک و مستغلات اسپانیا همراه خانواده تان اقامت این کشور را دریافت کنید. ویزای سرمایه گذاری اسپانیا هر دو سال تمدید می شود. بعد از ۵ سال می توانید اقامت دائم و بعد از ۱۰ سال شهروندی این کشور را دریافت کنید. برای حفظ و تمدید ویزا اقامت موقت نیازی به زندگی در اسپانیا نیست اما اگر بخواهید اقامت دائم اسپانیا را بدست آورید باید هر سال ۶ ماه را در اسپانیا بگذرانید.

بعد از ۵ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید. بعد از ۱۰ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای شهروندی درخواست دهید. اگرچه اقامت موقت (ویزای طلایی)، بدون نیاز به زندگی در کشور به راحتی تمدید می شود، اما برای دریافت اقامت دائم و شهروندی باید متقاضی و خانواده اش مقیم اسپانیا باشند. به همین دلیل بسیاری از متقاضیان، پرتغال را انتخاب می کنند زیرا چنین شرطی برای دریافت اقامت دائم ندارد.

ویژگی های ویزای طلایی اسپانیا

  • ۵۰۰,۰۰۰ یورو سرمایه گذاری
  • اقامت همه ی اعضای خانواده
  • انعطاف پذیری ، بدون نیاز به اقامت
  • اقامت دائم بعد از ۵ سال
  • شهروندی بعد از ۱۰ سال
  • امکان سفر بدون ویزا به کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا

ویزای طلایی,مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال,برنامه ویزای طلایی اسپانیا,اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک,سرمایه گذاری در اسپانیا,مشاوره سرمایه گذاری،خرید ملک در اسپانیا,اخذ اقامت اسپانیا

اسپانیا به دلیل آب و هوای معتدل، رژیم غذایی سالم، دریای مدیترانه، فرصت کسب و کار، … یک کشور بسیار جذاب است. کشور اسپانیا به کیفیت زندگی بالا و سرمایه گذاری های موفق معروف است. چندین نوع اقامت در اسپانیا وجود دارد:
اقامت تحصیلی
ما به شما یک فرصت منحصر به فرد برای تحصیل در یک کشور با سنت های آکادمیک بی نظیر و برنامه های مدرن با بالاترین استانداردهای آموزش و پرورش معاصر اروپا ارائه می دهیم. فارغ التحصیلی از یک مدرسه یا کالج اسپانیایی به معنای این است که مدرک آموزشی شما در همه کشورهای اتحادیه اروپا و در بسیاری از کشورهای G20 معتبر خواهد بود.
زبان اسپانیایی دومین زبان گسترده دنیا بعد از انگلیسی است. بیش از ۳۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به این زبان صحبت می کنند. این زبان، زبان رسمی ۲۱ کشور و زبان بسیاری از توافقنامه های بین المللی است. دانشگاه های اسپانیا جزو قدیمی ترین دانشگاه های جهان هستند، که از مدرن ترین برنامه های آموزشی استفاده می کنند. دانشگاه های بارسلونا و گرانادا در سراسر جهان معروف هستند. در میان سایر دانشگاه های دولتی برتر اسپانیا دانشگاه های مادرید، سویا و والنسیا هستند.
اقامت کاری
برای اخذ ویزای کاری پیش از دریافت مجوز کار ابتدا باید کار پیدا کنید. پس‌از اینکه از یافتن شغل موردنظر اطمینان یافتید، کارفرما باید برای شما تقاضای اجازه ¬نامه (مجوز کار) بدهد تا بتوانید به¬ طور قانونی در اسپانیا کار کنید. درصورتی‌که این شغل در فهرست کمبودی نیروی انسانی درج شود و اگر تبلیغات صورت گیرد و هیچ متقاضی مناسبی از اسپانیا یا اتحادیه اروپا برای این شغل وجود نداشته باشد، مجوز کار صادر می¬شود.

اقامت از طریق ثبت شرکت
سرمایه گذاری در اقتصاد اسپانیا به شما درآمد خالص، حمایت قانونی و سیستم مالیات قابل اعتماد ارائه خواهد داد. علاوه بر مزایای مشهود شغلی ، امکان دریافت اجازه اقامت دائم اسپانیا را نیز به دست می آورید. اگر منابع کافی مالی دارید، ما مشتاقانه می توانیم به شما برای راه اندازی یک کسب و کار جدید، و یا خرید یک کسب و کار موجود در اسپانیا کمک کنیم ، و یا می توانیم یک ملک در اسپانیا مطابق با نیازهای شما با امکان تولید سود خالص سالانه بیابیم.
اقامت از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در اسپانیا به سه طریق انجام می شود:
• دارایی های املاک و مستغلات (€ ۵۰۰،۰۰۰)
• سهام و یا سپرده های بانکی (۱ میلیون €)
• قرضه عمومی (۲ میلیون €)
کسانی که از طریق فرد سرمایه گذار می توانند برای اقامت اقدام کنند شامل:
• همسر و یا شریک زندگی
• فرزندان زیر سن قانونی
• فرزندان بالای سن قانونی، که هنوز ازدواج نکرده و از لحاظ اقتصادی وابسته هستند
• پدر و مادر سرمایه گذار
• پدر و مادر همسر سرمایه گذار
اجازه اقامت به تمام دارندگان آن اجازه زندگی و کار در هر نقطه از اسپانیا را می دهد. اعطای این اجازه اقامت نیازی به زندگی در اسپانیا، که بیش از ۱۸۳ روز در نظر گرفته می شود، ندارد. تنها شرط این است که یک بار در طول مدت اقامت از اسپانیا بازدید کرده باشید.

اخذ اقامت اسپانیا اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک اخذ اقامت دأیم از کشور اسپانیا اقامت اسپانیا اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و اثبات تمکن مالی اقامت دائم اسپانیا تابعیت و اقامت اسپانیا – تحصیل مهاجرت اقامت خرید ملک در اسپانیا و مالاگا مهاجرت به اسپانیا