نوشته‌ها

دریافت اقامت اروپا به سه روش امکان پذیر میباشد :

۱- از راه اثبات تمکن مالی

– اجاره ملک برای زندگی
– سود ودیعه بانکی
– سود سهام بورس
– حقوق بازنشستگی

مزایای اخذ اقامت اروپا از روش تمکن مالی :

– عدم نیاز به تاسیس شرکت
– عدم نیاز به استخدام پرسنل محلی
– عدم وجود محدودیت سنی- سهولت تمدید اقامت
– معاف از پرداخت مالیات
– امکان زندگی و رفت و آمد آزادانه به کشورهای دامنه شینگن

– امکان درخواست اقامت دایم اروپا پس از سه سال

۲- اخذ اقامت اروپا از طریق خرید ملک :

✅ در کشور یونان با خرید ملک به ارزش حداقل ۲۵۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور لتونی با خرید ملک حداقل به ارزش ۲۵۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور اسپانیا با خرید ملک حداقل به ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو
✅ در کشور پرتغال با خرید ملک حداقل به ارزش ۵۰۰۰۰۰ یورو

۳- اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در کشورهای اروپایی همراه با دریافت اقامت اروپا به اتفاق با خانواده
افتتاح حساب بانکی
معرفی فعالیتهای تجاری
اقامت اروپا و ویزای شینگن، از کشورهای اروپا و پیمان شینگن در اروپا بصورت تضمینی و کاملاً عملی.
اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت، تاسیس بازرگانی و کار ، سرمایه گذاری ، خرید ملک و ویلا و احداث کارخانه شدنی می باشد. مدت زمان بدست آوردن این اقامت در چندین ماه امکان پذیر بوده و متقاضی پس از آن می تواند با دریافت کارت اقامت، براحتی در کلیۀ کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا که عضو پیمان شینگن هستند ، تردد کنند.
-دریافت کارت اقامت
-تردد بدون محدودیت در کل کشورهای شینگن.
اقامت در اتحادیۀ اروپا و عضو قرار شینگن ، از راه ثبت کمپانی و راه اندازی یک تجارت در چندین ماه شدنی میباشد.
مزایا :
-تکمیل پرونده و تهیۀ مدارک برای گرفتن اقامت در کمتر از ۳ ماه.
-کمترین هزینۀ ثبت شرکت
-اخذ اقامت قطعی اتحادیۀ اروپا و قرار شینگن در سریعترین زمان
-قابلیت کار، زندگی و تحصیل در دیگر کشورهای اروپایی پس از دریافت اقامت.
اقامت اسلوونی ، اسلواکی ، فرانسه ، ایتالیا ، هلند ، بلژیک ، آلمان
اقامت اروپا از کشورهای فوق ، از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری امکان پذیر میباشد. خاصیت های کشور های فوق شامل:
در اروپا در ۵ سال دریافت اقامت دایم و سپس اخذ گذرنامه امکانپذیر میباشد.
هلند جزو کشورهای اروپایی است که بیشتر ساکنان آن قادر به گفتگو کردن به زبان انگلیسی هستند و دارای دانشگاه های معتبر میباشد.
-اقامت کلیۀ کشورهای فوق، در کمتر از چندین ماه قابل دریافت میباشد
-گرفتن اقامت اروپا از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری.
-تهیه و تکمیل مدارک در کمتر از ۳ماه.
-هزینۀ ناچیز مسکن و خرید آن از راه وامهای بانکی

 

مزایای اقامت اروپا

سفر بدون نیاز به ‌‌ویزا به‌‌کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن

شغل و تجارت در اروپا، افتتاح حساب بانکی و تحصیل مجانی در کلیه کشورهای اروپایی عضو شینگن

✅ امکان خرید اتومبیل و نیز خرید ملک در کل کشورهای اروپایی

✅ دریافت راحت ویزای آمریکا، ویزای کانادا، ویزای استرالیا و ویزای انگلستان از سفارتهای آنها

با گرفتن اقامت شینگن یا همان کارت اقامت اروپا، شما می توانید برای سایرین دعوتنامه ارسال نموده و آنها نیز ویزای شینگن اخذ نمایند.

✅ سفر و گردش آزادانه شما و خانواده دلبندتان به صورت آزادانه در سراسر خاک اتحادیه اروپا ( شینگن ).

✅ اجازه ۱۰۰% بی قید و شرط شما و اعضاء خانواده شما برای اقدام برای ویزای دیگر کشورها ( مثل : انگلستان ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا و ..)
✅ امکان تحصیل فرزندان شما در سراسر اروپا ..

✅ و… دیگر امتیازات دارا بودن کارت اقامت شینگن

 

کانال تلگرام

کانال تلگرام ویزا ای ام

 

سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا

 

سفر به آمریکا کانادا اروپا استرالیا نیوزلند و اخذ ویزا برای ایرانیان راهی دشوار است و برای بسیاری از متقاضیان غیر ممکن است
پیشنهاد ما: ابتدا در یک کشور اروپایی اقدام به ثبت شرکت و یا خرید شرکت های آماده نمایید و پس از خرید شرکت فوق برای اخذ اقامت کشورهای اروپایی اقدام نمایید
شما به راحتی میتوانید از برخی کشورهای اروپایی که هم عضو اتحادیه اروپا و هم عضو پیمان شینگن هستند ضمنا پول رسمی آنها نیز یورو است اقامت بگیرید
جالب است بدانید که اقامت اروپا بدون نیاز به حضور شما در کشور یاد شده خواهد بود و شما نیازی نخواهید داشت در کشور های فوق اقامت داشته باشید
شما با هزینه کم میتوانید اقامت اروپا را بگیرید و به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن بدون نیاز به ویزا سفر نمایید
کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن :
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس
برای سفر به انگلستان ، ایرلند ، استرالیا ، نیوزلند ، آمریکا و کانادا نیز کافی است مبلغ ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب بانکی خود پول داشته باشید و پرینت حساب بانکی و کارت اقامت خود را به سفارت ها ارائه دهید
ویزا آمریکا
ویزا کانادا
ویزا انگلیس ( ویزا انگلستان )
ویزا شینگن ( ویزا شینگن )
ویزا استرالیا
ویزا نیوزلند
ویزا اروپا
بدون هیچ شک و شبهه ویزا آمریکا و سایر کشورها را به راحتی دریافت خواهید کرد .
جالب است بدانید با گذشت ۵ سال از اخذ اقامت کشورهای اروپایی شما صاحب اقامت دائم اروپا خواهید شد که بدون نیاز به ویزا میتوانید به بیش از ۱۵۰ کشور دنیا سفر نمایید .

 

 

 

✅ وضعیت قرمز در منابع انسانی کشور

۱. مرداد ۱۳۴۴ نتایج بررسی مهاجرت که توسط سازمان ملل انجام شده بود، ایران را از لحاظ مهاجرت اتباع به کشورهای دیگر در ردیف پنج کشور آخر جدول نشان می‌داد (نزدیک به صفر).

۲. این بررسی ده سال بعد در سال ۱۳۵۴ نیز مجددا انتشار یافت که تغییری در رتبه ایران نشان نمی‌داد و مهاجرت ایرانیان نزدیک به صفر بوده است.

۳. در سال ۵۷ شمار ایرانیان مهاجرت کرده به زیر ۵۰ هزار نفر رسیده بود. از این آمار‌ها چنین برمی آمد که ایرانیان تمایلی به مهاجرت به کشورهای دیگر نداشتند.

۴. اما این ارقام از سال ۵۷ به بعد به شکل ناباورانه‌ای تغییر کرده است. ایران دیگر در رتبه انتهای جدول نیست و برعکس به صدر جدول رسیده است. ایرانیان سومین مردمان در جهان هستند که به دنبال مهاجرت هستند.

۵. در بین اتباع کشورهای مختلف، ایرانی‌ها بیشتر متقاضی برای مهاجرت به استرالیا را دارند که سالانه د‌ها نفر نیز جان خود را در این راه از دست می‌دهند.

۶. شمار جمعیت ایران ۲ برابر شده، اما میزان مهاجران ایرانی به عدد نزدیک به ۷ میلیون نفر یعنی ۱۴۰ برابر رسیده است.

۷. در این بین حجم خروج نخبگان از کشور نیز قابل تامل است. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول، ایران از نظر فرار مغز‌ها در بین ۹۱ کشور جهان مقام اول را از آن خود کرده ‌است.

۸. سالانه تا ۱۸۰ هزار نفر با تحصیلات عالیه از ایران مهاجرت می‌کنند.

۹. بنیاد ملی نخبگان ایران اعلام کرد، ۳۰۸ نفر از دارندگان مدال المپیاد و ۳۵۰ نفر از برترین‌های آزمون سراسری از سال ۸۲ تا ۸۶ به خارج مهاجرت کرده‌اند.

۱۰. همچنین هفته نامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی نوشت است، ۹۰ نفر از ۱۲۵ دانش آموزی که در سه سال گذشته در المپیادهای جهانی رتبه کسب کرده‌اند، هم اکنون در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کنند.

۱۱. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول هم اکنون بیش از ۲۵۰ هزار مهندس و پزشک ایرانی در آمریکا هستند. طبق آمار رسمی اداره گذرنامه، در سال ۸۷ روزانه ۱۵ کار‌شناس ارشد، ۴ دکترا و سالانه ۵۴۷۵ نفر لیسانس از کشور مهاجرت کردند.

۱۲. در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۵۰ هزار دانشجو تقاضای خروج از کشور را کرده‌اند که بیشترشان دانشجوی دوره دکترا بودند. همچنین ۶۴ درصد دانش‌آموزان ایرانی مدال‌آور المپیاد طی ۱۴ سال گذشته از ایران مهاجرت کرده‌اند.

۱۳. حمید گورایی رئیس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی نیز هشدار داد که دانشمندان رشته سلول‌های بنیادین ایران هر روز بیشتر از گذشته جذب دیگر نقاط جهان می‌شوند.

۱۴. پروفسور عباس میلانی مشاور اقتصادی اتحادیه اروپا می‌گوید، فرار مغز‌ها در چند سال اخیر ۳۰۰ برابر جنگ ایران و عراق به اقتصاد ایران صدمه زده است.

۱۵. این‌ها در حالی است که در کشور تقریبا کلامی درباره این “فاجعه ملی” سخن گفته نمی‌شود.

 اخذ اقامت اروپا اخذ اقامت اسپانیا اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک ارزیابی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا اقامت اروپا تمکن مالی مشاوره ويزا و اقامت اروپا مهاجرت به اروپا کانال تلگرام اقامت اروپا

ویزای طلایی پرتغال

کشور پرتغال در اکتبر ۲۰۱۲ ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد و به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به ۲۶ کشور عضو شینگن در اروپا سفر کند. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از ۶ سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر می باشد:

درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
درخواست کننده باید حداقل ۲۵ سال سن داشته باشد.
درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود.
درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:
املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان ۵۰۰,۰۰۰ یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا
انتقال ۱,۰۰۰,۰۰۰ یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل ۵سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

مزایای ویزای طلایی

زمان رسیدگی به پرونده توسط دولت ۳۰ روز می باشد ( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت)
هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد ( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
مصاحبه ندارد.
مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
التزام دانستن زبان وجود ندارد ( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد)
التزام داشتن اقامت حداقل است ( یک هفته در سال)
درخواست کنندگان می توانند پس از ۶ سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک برنامه ویزای طلایی پرتغال ویزای طلایی کشور پرتغال ویزای طلایی کشور پرتغال ( مهاجرت به پرتغال ) ویزای طلایی یا سرمایه گذاری در پرتغال پرتقال ویزای طلایی اخذ اقامت پرتغال برنامه طلایی ویزای پرتغال اقامت پرتغال مزایای ویزای طلایی پرتغال ویزای طلایی پرتغال/سرمایه گذاری و خرید ملک در پرتغال تجارت سودآور پاسپورت “طلایی” مهاجرت به پرتغال portigul