نوشته‌ها

 

ویزا چیست ؟ 

 

در ابتدای این مقاله توضیح مختصری در خصوص ویزا می دهیم. در واقع شما برای سفر به کشور های خارجی به ویزا نیاز دارید ویزا مجوزی است که به دارنده آن اجازه می دهد که به کشور های دیگر سفر کند. ویزا دارای انواع مختلفی است و هرکدام از آنها دلیل سفر شما را مشخص می کند.  و همچنین مدت زمان اعتبار هر کدام متفاوت است. ویزا معمولا به گذرنامه یا همان پاسپورت الصاق می شود و به هنگام ورود به کشور مورد نظر مسئولین فرودگاه آن را بازدید و تایید میکنند. ویزا مکمل پاسپورت برای سفرهای خارجی شما خواهد بود زیرا هر دو در زمان مسافرت مورد نیاز هستند. ویزا مدت زمان مشخصی دارد و قبل از اتمام تاریخ باید آن کشور را ترک کنید اما در شرایط خاصی می توانید درخواست تمدید ویزا کنید. 

 

ویزای شینگن چیست ؟ 

ویزای شینگن یک ویزای کوتاه مدت است که اجازه می دهد تا شما در منطقه شینگن تردد داشته باشید. منطقه شینگن ۲۶ کشور اروپایی را شامل می شود. توجه داشته باشید که با یک ویزای شینگن مجاز به کار یا تحصیل نیستید، شما فقط ۹۰ روز اجازه تفریح و گردش در آنجا را دارید. برای اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای شینگن می توانید مقاله های زیر را مطالعه نمایید. 

 

 

با توجه به اینکه تا به اینجا حدودا با ویزا آشنا شدید در ادامه به توضیح انواع ویزای انگلستان، مراحل دریافت و مدارک مورد نیاز می پردازیم با visaem همراه باشید.

انواع ویزا

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • اخذ ویزا از طریق بستگان (ازدواج)
  • شهروندی انگلستان

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس

  1. مدارک اشتغال مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی و…
  2. پرینت گردش حساب شخصی در مدت سه ماهه
  3. در صورت سفر با همسر اصل سند ازدواج
  4. دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید
  5. پاسپورت با مدت اعتبار یکسال
  6. شناسنامه و کارت ملی
  7. اصل اجاره نامه املاک شخصی
  8. اصل یا کپی دعوتنامه
  9. واچر رزرو هتل 

*توجه داشته باشید که تمامی مدارک فوق باید دارای ترجمه رسمی انگلیسی باشند*

 

ویزای توریستی

شهروندان غیر اروپایی که مایل به سفر به منطقه شینگن هستند، باید ویزای شینگن کوتاه مدت تحت عنوان (ویزای توریستی) را درخواست کنند. ویزای توریستی انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند. نحوه درخواست و صدور ویزای توریستی انگلستان مانند سایر کشورها است؛ به این صورت که در ابتدا باید فرم تقاضای ویزای انگلستان را به صورت آنلاین را در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تکمیل کنید. پس از انجام این مراحل، ایمیلی در مورد وقت ملاقات به صورت خودکار برای متقاضی ارسال می‌شود. مدت زمان لازم برای انجام مراحل ویزا و رسیدگی به درخواست شما حدودا ۲۰ روز کاری است.

 

ویزای تحصیلی

برای درخواست ویزای تحصیلی برای تحصیل در انگلستان باید توسط یک ارائه دهنده آموزش عالی شناخته شده «حمایت مالی» شود.  حمایت مالی به این معنی است که این موسسه شما را به عنوان یک دانشجو پذیرفته است و می تواند تأیید کند که شما دوره ی تحصیلات تکمیلی واقعی خود را با آنها به گونه ای خواهید داشت که امکانات مورد نیاز مهاجرت به انگلستان را برای شما برآورده می کند. 

انگلستان یکی از محبوب ترین مراکز تحصیلات تکمیلی در جهان است. در حقیقت، با بیش از ۴۰۰،۰۰۰ دانشجوی بین المللی، در کشور انگلستان مشغول به تحصیل هستند .

 

ویزای کار

بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت انگلیس را کسب نمایند، اما باید مد نظر داشته باشید که فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند که یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که در ابتدا با دریافت ویزای تحصیلی، پذیرش تحصیلی را دریافت نمایید تا بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار، نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم انگلیس را اخذ کنید.

برای کار در کشور انگلیس شما به یک ویزای کار انگلیس نیاز دارید. ویزای کار، به شما اجازه می دهد تا به طور قانونی در کشور انگلستان کار کنید البته این نوع ویزا دارای شرایط و محدودیت های خاص خود است. به این صورت که در ابتدا باید شخص متقاضی یک دعوتنامه رسمی از کارفرما که در انگلستان دارای شرکت معتبر است دریافت نماید.  یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار انگلیس این است که در آگهی استخدام نیرو پذیرفته شوید، که آگهی باید طی مراحلی  ابتدا ۳ماه در داخل کشور مذکور و سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود و اگر شخص مورد نظر پیدا نشد، از ایران یا کشورهای دیگر نیروی کار می گیرند، بنابراین زمانی که شخص در این آگهی پذیرفته شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

 

ویزای ازدواج

ویزای دیگری تحت عنوان ویزای ازدواج وجود دارد که طبق قوانین این ویزا اجازه می دهد که همسر یک شهروند بریتانیایی به کشور انگلستان مهاجرت کند زیرا او با کسی که در انگلیس اقامت دارد، ازدواج کرده است. شما می توانید درخواست ویزای همسر خود را خارج از کشور یا از داخل انگلستان درخواست کنید. میانگین زمان رسیدگی به درخواست ویزای همسر بین ۲ تا ۱۲ هفته است. 

این نوع از ویزای انگلیس به دو دسته ویزای ازدواج و ویزای نامزدی تقسیم میشود که شرایط آنها تقریبا مشابه هم است. در هر دو دسته متقاضی باید از چند جهت سفارت یا مراجع قانونی را قانع کند. 

  1. از نظر مالی باید شرط حداقل حقوق برآورده شود که در حال حاضر سالی ۱۸۶۰۰ پوند برای یک زوج بدون بچه است.
  2. دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج فقط کسب اقامت نیست.

در ویزای نامزدی پس از برآورده شدن شرایط، ویزای ۶ ماهه صادر می شود و در این ۶ ماه دو طرف فرصت دارند با هم ازدواج نمایند. در ویزای ازدواج ابتدا ویزا برای ۳۳ ماه صادر شده و بعد از ۵/۲ سال دوباره شرایط بررسی شده و برای ۳۳ ماه دیگر تمدید می شود. و پس از ۵ سال امکان کسب اقامت دائم وجود دارد.

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس جهت اخذ ویزای ازدواج

  • پاسپورت جدید و قدیم متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی ۴٫۵*۳٫۵
  • مدارک اثبات کننده وضعیت مالی متقاضی شامل منابع درآمدی و حساب های بانکی
  • مدارک اثبات کننده برنامه آینده شما برای ازدواج : مانند محل سکونت بعد از ازدواج
  • مدارک اثبات کننده حقیقی بودن ازدواج و ارتباط مستمر با همسر: عکس ها و فیلم ها ، پرینت های تلفن، بلیط های سفرو رزرواسیون های هتل در سفرهای مشترک
  • جزئیات تدارکات ازدواج و مدارک اثبات کننده ی پرداخت بخشی از هزینه های ثبت ازدواج

 

ویزای شهروندی

قوانین سختگیرانه ای وجود دارد که شخصی بتواند شهروند کشور انگلیس شود . به طور کلی، متقاضیانی که واجد شرایط هستند درخواست شهروندی شان را اعلام میکنند و پس از یک دوره ی طولانی زندگی کردن در انگلستان، جزء شهروندان این کشور محسوب میشوند و برای همیشه اقامت آنجا را میگیرند.

 

 

مراحل دریافت ویزای انگلیس

  1.  باز کردن اکانت کاربری در سایت سفارت انگلستان
  2.  انتخاب صحیح ویزای مورد نیاز
  3.  فرم اطلاعات شخصی را تکمیل کنید، البته این فرم برای هر تعداد افرادی که ویزا میخواهند باید جداگانه تکمیل کنید.
  4.  تایید اطلاعات وارد شده توسط امضای الکترونیکی متقاضی ویزا
  5.  دریافت وقت سفارت، وقت سفارت معمولا به صورت هفتگی روزهای سه شنبه انجام میشود.
  6.  واریز هزینه های دریافت ویزا
  7.  ثبت کردن اطلاعات مختص به پاسپورت

نکاتی مهم که به هنگام ثبت اطلاعات باید توجه بفرمایید و رعایت کنید:

  • هنگامی که درخواست ویزای شما در سایت ثبت شد، دیگر نمی توانید اسناد و اطلاعات جدیدی ارسال کنید، زیرا اسنادی که شما در زمانی که درخواست خود را ارائه کردید، تنها اسنادی هستند که مورد قبول سفارت است.
  • سعی کنید ویزای انگلیس را تا ۳ ماه قبل از تاریخ سفر خود به سفارت انگلستان درخواست کنید. ما به شما توصیه می کنیم که مراحل ملزومات سفر خود را (مانند: تایید نهایی هتل) تا زمانی که ویزای خود را دریافت نکرده اید تایید نکنید زیرا ممکن است که ویزای شما با کمی تاخیر تایید شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای انگلیس و اقامت انگلیس می توانید به صفحه ویزای انگلیس مراجعه نمائید.

 

کانال تلگرام

 

ایتالیا کشوری است که دارای جاذبه های توریستی و گردشگری فراوان، قدرت اقتصادی بالا و دانشگاه های مناسب میباشد به همین جهت افراد زیادی برای مهاجرت به ایتالیا اقدام می کنند. مهاجرت به این کشور از طرق مختلفی انجام می‌گیرد که بسته به هر روش، شرایط سفر نیز متفاوت می‌باشد. 

اگر قصد سفر به ایتالیا و یا اقامت ایتالیا را داشته باشید اولین مرحله‌ای که بایستی از آن آگاهی داشته باشید آشنایی با انواع  ویزای ایتالیا است. به صورت خلاصه انواع ویزای ایتالیا شامل موارد زیر است. در ادامه با visaem همراه باشید.
 
اقامت ایتالیا
 
به طور کلی ویزاهای کشور ایتالیا به دو نوع توریستی و غیر توریستی تقسیم بندی می‌شوند.
  1. ویزای شینگن کوتاه مدت یا نوع C
  2. ویزاهای غیر توریستی

 

ویزای توریستی (شینگن نوع C) 

ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از جاذبه‌های ایتالیا قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور دارند.

ویزاهای غیر توریستی

  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی – ورزشی
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی – تحقیقاتی
  • ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی

ویزای شینگن کوتاه مدت(ویزای توریستی)

به طور کلی برای دریافت هر نوع ویزایی در ابتدا بایستی وقت سفارت گرفته و در زمان مقرر برای مصاحبه حاضر شوید و پس از آن مدارک خود را ارائه دهید.
ویزای توریستی یا ویزای شینگن از جمله ویزاهایی است که بیشترین متقاضی را دارد. ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید شینگن برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر می‌شود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر ایتالیا باشد. کشورهای عضو پیمان شینگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.
 

ویزای تجاری ایتالیا و مدارک مورد نیاز

برای گرفتن روادید تجاری نیز باید همه ی مدارک مورد نیاز را به صورت کاغذی به مسئول مربوطه در سفارتخانه ارائه دهید، این مدارک به شرح زیر می باشند:
  • ویزای شینگن یا درخواست روادید شینگن
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ بدون رتوش
  • گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و سه ماه اعتبار از زمانی که مسافر از حوزه ی شینگن خارج می شود.

   معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات زیر در آن موجود است:

  1. اطلاعات شناسنامه‌ای فرد
  2. اطلاعات گذرنامه‌ای فرد
  3. توضیح مختصر درباره ی روابط شرکت ایرانی و ایتالیایی
  4. تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی
  5. سمت کاری فرد در شرکت
  6. تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامت در ایتالیا
  • مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت ایتالیایی دارای روابط حقیقی است؛ مدارکی از قبیل، بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و…
  • اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شده باشد.
  • اصل و کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد.

نکته:

ضمنا شرکت ها می توانند یکی از این مدارک را هم جهت سهولت امور ارائه نمایند:
  1. آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
  2. پروانه ی کسب معتبر
  3. کارت بازرگانی معتبر
  4. اگر فرد صاحب شرکت نباشد و نقش کارمندی داشته باشد و نامش در روزنامه ی رسمس ثبت نشده باشد می تواند یکی از مدارک زیر را به همراه ترجمه ی انگلیسی یا ایتالیایی ارائه دهد: 

توجه:

  • نامه ای از شرکتی که فرد متقاضی در آن اشتغال دارد که مبنی بر کار و سمت متقاضی باشد.
  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.
  • کارت پرسنلی کارمند دولتی.
  • اگر فرد در شغل آزاد مشغول به کار است باید مدارکی ارائه دهد که گویای تامین مالی وی باشد.
  • بلیت هواپیما یا رزرو آن
  • بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

توجه داشته باشید که خود شخص متقاضی باید در هنگام ارائه ی مدارک حضور داشته باشد و نباید مدارک را از قبل برای سفارتخانه ارسال نموده باشد.

توجه داشته باشید سفارتخانه برای بررسی بیشتر می تواند پس از بررسی اولیه مدارک دیگری نیز از متقاضی تقاضا نماید.

دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا

افراد زیادی قصد دارند برای تحصیل به کشور ایتالیا سفر کنند، و اقامت ایتالیا را دریافت کنند این افراد باید چند مرحله را طی کرده و مدارکی که به آن ها اشاره خواهیم کرد را تهیه نمایند:
  • در ابتدا باید از سفارتخانه وقت ملاقات بگیرید.
  • اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که انگلیسی زبان هستند و مقطع مورد نظر شما لیسانس یا فوق لیسانس است باید مدارک زیر را ارائه دهید:
(دوره کارشناسی سه سال و دوره کارشناسی ارشد پنج سال)
  1. ترجمه ی دیپلم یا آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوران دبیرستان به زبان ایتالیایی و به همراه تائیدیه ی وزارت دادگستری و امور خارجه.
  2. اصل و ترجمه ی مدرک لیسانس (به زبان فارسی و ایتالیایی) به همراه ریز نمرات چهار سال با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیه ی صفحات مدارک. (برای متقاضیان فوق لیسانس)
  3. اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی.
  4. شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (متقاضیان فوق لیسانس)
  5. یک نسخه کپی از کلیه ی مدارک ترجمه شده و فارسی
  6. سه قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی و پشت سفید
  7. کپی صفحه اول پاسپورت
  8. پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو
نکات لازم:
همه ی متقاضیان باید سایت دانشگاه مورد نظرشان را مطالعه کنند و اگر فرمی نیاز داشت آن را پرینت کرده و پر کنند.
متقاضیان ترم اول باید برای ۱۵ آگوست اقدام نمایند.
متقاضیان ترم دوم باید برای ۱۵ فوریه اقدام نمایند.
متقاضیان دکترا باید باتوجه به زمان شروع ترمشان اقدام نمایند.
هزینه: مبلغ ۵۰ یورو جهت صدور ویزای دانشجویی
 

اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که ایتالیایی زبان هستند باید این مدارک را تهیه و ارائه دهید: 

(دوره کارشناسی سه سال و دوره کارشناسی ارشد پنج سال)
  1. تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی
  2. ترجمه ی مدرک دیپلم و ریز نمرات ۴ سال دبیرستان به زبان ایتالیایی به همراه تائیدیه ی دادگستری و وزارت امور خارجه.
  3. اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان فوق لیسانس)
  4. اصل و کپی شناسنامه به زبان فارسی و ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه
  5. یک کپی از همه ی مدارک
  6. اصل و کپی مدرک گواهینامه زبان ایتالیایی
  7. شرح همه ی درس های گذرانده شده در دوره ی لیسانس که به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده اند. (متقاضیان فوق لیسانس)
  8. سه قطعه عکس ۴×۳ رنگی پشت نویسی شده
  9. کپی صفحه اول پاسپورت
  10. پرینت انتخاب رشته ی متقاضی با امضای دانشجو
  11. متقاضی باید وبسایت دانشگاه مورد نظر را مطالعه و در صورت نیاز فرم پذیرش را پر کرده و همراه داشته باشد.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره در خصوص دریافت ویزای ایتالیا، دریافت وقت سفارت ایتالیا و اقامت ایتالیا می توانید با مشاوران ما در تماس باشید.   ۲۲۱۸۰۵۵۱-۰۲۱  (10 خط) 

کانال تلگرام

 

 

ویزای شینگن ایتالیا چیست ؟

ایتالیا یکی از کشورهای توسعه یافته و پرجمعیت اروپا است که هر ساله پذیرای گردشگران و مهاجران زیادی از سراسر جهان می باشد. هر ساله افراد زیادی به جهت سفر تفریحی به این کشور تاریخی و زیبا، تحصیل در دانشگاه های معتبر ایتالیا، پیدا کردن شغل مناسب و برای اقامت  و زندگی در ایتالیا راهی این کشور می شوند. ایتالیا هم مانند اکثر کشورهای اروپایی برای ورود و خروج اتباع کشورهای بیگانه از مرزهای خود قوانینی را وضع کرده است طبق این قوانین مردم بسیاری از کشورها از جمله ایرانی ها برای ورود به خاک ایتالیا حتما باید ویزا دریافت کنند. 

در واقع قوانین پیمان شینگن و اتحادیه اروپا مشخص می کند که شهروندان کدام کشورها برای ورود به کشور ایتالیا باید ویزا دریافت کنند. در این مقاله به  سوالات زیر پاسخ می دهیم و توضیحات کاملی داده شده است.  ویزای شینگن ایتالیا چیست؟ ویزای شینگن ایتالیا چه مزایایی دارد؟ ویزای شینگن ایتالیا تحت چه عناوینی صادر می شود؟ برای دریافت ویزای شینگن ایتالیا به چه مدارکی نیاز داریم؟  اگر شما علاقه مند به دریافت ویزای شینگن و اقامت در ایتالیا هستید با visaem  همراه باشید. 

 

طبق پیمان شینگن، مردم یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن برای سفر به سایر کشورهای عضو شینگن از دریافت ویزا معاف می باشند (اکنون ۲۶ کشور عضو شینگن هستند.) اما اتباع کشورهای خارج از این پیمان برای سفر به کشورهای عضو شینگن ملزم به اخذ ویزایی تحت عنوان ویزای شینگن هستند. بنابراین چون ایتالیا در معاهده شینگن عضویت دارد؛ مردم کشورهای خارج از معاهده برای ورود به ایتالیا حتماً باید ویزای شینگن ایتالیا را دریافت کرده باشند. از آنجایی که ایران هم خارج از پیمان شینگن است؛ ایرانی ها برای سفر به ایتالیا ملزم به اخذ ویزای ایتالیا هستند. 

بنابراین ویزای شینگن ایتالیا، مجوز ورود به ایتالیا است اما ویزای شینگن ایتالیا می تواند نقش مجوز ورود به چندین کشور بزرگ و کوچک دیگر را نیز ایفا کند. در واقع طبق پیمان شینگن اگر فردی موفق به اخذ ویزای شینگن یکی از کشورها شود می تواند با استفاده از همان ویزا به سایر کشورهای عضو شینگن نیز سفر کند. پس با دریافت ویزای شینگن ایتالیا می توانیم به دیگر کشورهای عضو شینگن یعنی فرانسه، هلند، سوئد، اسپانیا، آلمان و… نیز سفر کنیم. علاوه بر این ویزای شینگن ایتالیا می تواند شما را وارد کشورهای اروپایی سان مارینو، واتیکان، آندورا و موناکو و چند کشور واقع در آمریکای مرکزی نیز کند. برای مشاهده توضیحات کامل در خصوص ویزای شینگن و لیست کشورهای عضو شینگن به صفحه ویزای شینگن مراجعه نمایید. 

 

ویزای شینگن ایتالیا تحت چه عناوینی صادر می شود؟

ویزای  ایتالیا بسته به هدف شخص از سفر به ایتالیا در چهار نوع مختلف و تحت عناوین گوناگون صادر می شود.

  • ویزای نوع A
  • ویزای نوع B 
  • ویزای نوع C
  • ویزای نوع D

 

اگر شخص قصد اقامت در شهرهای ایتالیا را ندارد و فقط می خواهد به ایتالیا سفر کند و از آنجا به کشور دیگری برود باید ویزای شینگن ایتالیا نوع A یا B را دریافت کند. اگر لازم است که شخص از فرودگاه ایتالیا خارج شود و از راه زمینی به کشور مقصد سفر کند باید ویزای نوع B را اخذ کند ولی اگر لازم نیست که از فرودگاه خارج شود و کافی است که از همان فرودگاه به کشور مقصد برود باید ویزای نوع A را دریافت کند.

اما اگر شخص به قصد گردشگری و سفری نهایتاً سه ماهه راهی ایتالیا است باید برای دریافت ویزای ایتالیا نوع C اقدام کند.

چنانچه شخص برای تحصیل، کار کردن و… می خواهد به ایتالیا سفر کند یعنی به اقامت طولانی مدت در خاک ایتالیا نیاز دارد باید ویزای شینگن ایتالیا نوع D را دریافت نماید.

بنابراین برای دریافت ویزای شینگن ایتالیا ابتدا باید در نظر داشته باشیدکه به چه نوع ویزایی نیاز دارید و سپس برای دریافت همان نوع ویزای شینگن ایتالیا درخواست دهید. البته برای دریافت ویزای شینگن ایتالیا اول باید یک سری مدارک را فراهم کنید تا به سفارت ایتالیا تحویل دهید. اگر مایلید بدانید که برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا به چه مدارکی نیاز دارید؛ ادامه مطلب را بخوانید.

برای دریافت ویزای شینگن ایتالیا به چه مدارکی نیاز داریم؟

  • مدارک شناسایی اعم از شناسنامه و کارت ملی
  • فرم اداری اخذ ویزای شینگن ایتالیا (برای دریافت ویزای شینگن فوری ایتالیا باید به سایت سفارت ایتالیا مراجعه کنیم)
  • گذرنامه ایرانی (گذرنامه ما به عنوان متقاضی دریافت ویزای شینگن ایتالیا باید حداقل تا سه ماه پس از انقضای ویزای تقاضا شده اعتبار داشته باشد)
  • دو قطعه عکس پرسنلی (عکس باید زمینه سفید و مربوط به سال جاری باشد)
  • گواهی بانکی و گردش حساب بانکی که نشان دهد به عنوان متقاضی دریافت ویزای شینگن توان پرداخت هزینه های سفر را دارید.
  • سند خانه، زمین یا اتومبیلی که نشان دهد ما برای بازگشت به کشور از انگیزه مالی برخوردار هستیم.
  • اگر قبلاً هم ویزای شینگن یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن را دریافت کرده باشیم باید تصویر این ویزاها را هم تحویل دهیم.
  • رسید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به ایتالیا
  • رسید رزرو هتل در ایتالیا
  • بیمه مسافرتی (بیمه مسافرتی باید هزینه های اضطراری را در کل مدت سفر پوشش دهد)
  • گواهی شغلی متناسب با شغل ما به عنوان متقاضی دریافت ویزای شینگن ایتالیا

همانطور که گفته شد با فراهم کردن مدارک فوق می توانید برای اخذ ویزای شینگن فوری ایتالیا اقدام کنید.  

لازم بذکر است برای انجام مراحل دریافت ویزای شینگن تضمینی و بدون نگرانی می توانید مراحل کار را به کارشناسان بین المللی مجموعه کیمیاسپنتا بسپارید تا با خیالی آسوده تمامی مراحل کار را برای شما عزیزان انجام دهیم.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت، اقامت و ویزای شینگن با مشاورین موسسه کیمیاسپنتا در ارتباط باشید.

 

کانال تلگرام

کانال تلگرام