نوشته‌ها

 مهاجرت از کشور مادری به همراه خانواده برای آغاز یک زندگی جدید در کشور کانادا مسلماً مهم‌ترین تصمیم در طول زندگی شما خواهد بود. این موضوع باید به درستی در تمامی جنبه‌ها ارزیابی شود. شما باید از تمامی حقایق خوب و ناخوشایندی که در این رابطه وجود دارد با خبر شوید. مهاجرت به کانادا همیشه جزو چند گزینه اول انتخاب ها است و از اهمیت و موقعیت این کشور برای مهاجرت هرگز نباید غافل شد. در ادامه سعی کردیم همه ی مزایای مهاجرت به کانادا را طبق تجربیات افرادی که به این کشور مهاجرت کرده اند را بیان کنیم. در ادامه با visaem همراه باشید.

 

مزایای مهاجرت به کانادا

زندگی قانونی:

در دنیای امروز برای جویندگان کاری که تا کنون در یکی از کشورهای جهان سوم می‌زیسته‌اند و قصد مهاجرت به کشوری پیشرفته دارند امکانات کمی وجود دارد تا بتوانند کار کنند و زندگی خوبی داشته باشند. اما تنها کشورهایی نظیر کانادا، استرالیا و نیوزیلند از طریق برنامهٔ مهاجرت سازمان یافته به طور علنی ارائه گر این امکانات هستند. شما به عنوان یک مهاجر در کشور کانادا می‌توانید زندگی راحت و قانونی داشته باشید.

آرامش:

کانادا یکی از کشورهایی است که پایین‌ترین آمار جرم و جنایت را دارد. شما با خیالی آسوده می‌توانید در این کشور زندگی کنید زیرا شما و هیچ یک از اعضای خانواده‌تان مورد آزار و اذیت مجرمان قرار نمی‌گیرید وهیچ گاه شاهد دزدی و آدم ربایی نخواهید بود. اگر چه این قبیل جرایم در اکثر کشورهای دنیا معمول است اما قانون شماره یک در میان مردم کانادا احترام گذاشتن به حقوق یکدیگر و اموالشان است.

بیشتر بخوانید>  مهاجرت به کانادا را با روش های اصولی امتحان کنید

اقتصاد در کانادا:

با توجه به موقعیت استراتژیک کانادا و نزدیکی آن با آمریکا، همچنین داشتن روابط نزدیک و دوستانه با کشورهای مشترک‌المنافع نظیر انگلستان، استرالیا و … به این کشور امکان آن را می‌دهد تا بر پایه ی اقتصاد محکمی استوار باشد. 

علاوه بر آن منابع طبیعی زیادی در کانادا وجود دارد و همچنین صنعت کشاورزی کانادا یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان مواد غذایی در بسیاری از کشورهای دنیاست.

حمایت دولت:

کشورهای کمی در دنیا هستند که از شهروندان خود در مواقع سختی و بحران حمایت می‌کنند. در مواقع وقوع بیماری‌های سخت یا بیکاری دولت کشور کانادا از مردم و خانواده‌ها حمایت می‌کند تا بنیان زندگی‌شان حفظ شود، و از طریق سازمان‌های دولتی یا خصوصی مواد غذایی، پوشاک، مسکن، خدمات آموزشی و درمانی در اختیارشان قرار می‌دهد.
در زیر چند نمونه از برنامه های حمایت اجتماعی برای شهروندان کانادایی ذکر شده است:

. پرداخت مستمری ماهانه برای افراد زیر ۱۸ سال.
. بیمه بیکاری.
. کمک‌های مالی به افراد بالای ۶۵ سال کم درآمد.
. کمک‌های مالی به خانواده های کم درآمد.
. کمک‌های مالی به افراد بیکاری که توانایی کار کردن را ندارند.

طبیعت:

کانادا کشوری ست که دارای گونه های مختلفی از گیاهان و حیوانات همچنین دریاچه‌ها و فضاهای سبز بسیار می‌باشد. از بهار تا پاییز کانادایی‌ها در هر کجای کشور که باشند در کنار فعالیت‌های روزمره‌شان از این طبیعت بسیار زیبا لذت می‌برند. در طول زمستان تفریحاتی مثل اسکی و هاکی در بین کانادایی‌ها بسیار محبوب می‌باشد.

هوای بسیار تازه و پاک کانادا به دلیل فراوانی درختان و فضاهای سبز آن است که سراسر این کشور را فراگرفته است. در تمام شهر های کانادا این بسیار عادی است که در باغچه یا فضاهای سبز حیوانات وحشی را بیابید که با زندگی شهری در کنار انسان‌ها سازگاری پیدا کرده‌اند. حیواناتی مانند سنجاب، راکون، سمور، راسو، غاز وحشی و غیره…

در خیابان‌های اطراف شهرها و در گذرگاه های بزرگ راه‌ها به وفور تابلوی عبور حیوانات وحشی مثل گونه های مختلف گوزن‌ها به چشم می‌خورد.

 

فرصت‌های شغلی:

کسانی که در تلاش برای کسب اقامت کانادا هستند آگاه باشند که، کانادا به هزاران نیروی کار ماهر در طول ده سال آینده نیاز دارد، این به ۲ دلیل عمده می‌باشد:

۱- اقتصاد محکم و رو به رشد کانادا.
۲- وجود افراد بسیاری که بالای ۶۵ سال دارند و نیروی کار جوان جایگزین برایشان وجود ندارد.
کلید یافتن یک شغل خوب در کنار تحصیلات و تجربه توانایی صحبت به زبان‌های انگلیسی و فرانسه است.

آموزش کودکان و نوجوانان:

دورهٔ ابتدایی و دورهٔ متوسطه هر کدام ۶ سال به طول می‌انجامد یعنی فرد در پایان متوسطه باید ۱۲ مرحله را طی کرده باشد. تحصیل برای کودکان کانادایی اجباری و در سراسر کانادا به صورت رایگان می‌باشد. سطح آموزشی مدارس هر سال کنترل می‌شود، این ضامن تساوی در بهره‌مندی از آموزش‌ها و فرصت‌های گوناگون برای دانش آموزان کانادایی بدون در نظر گرفتن سطح اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن‌هاست.

آینده ای درخشان در انتظار کسانی است که در دانشگاه های کانادا تحصیل می‌کنند.

تنوع فصلی:

به دلیل موقعیت جغرافیایی بسیار خوب در کانادا می‌توانید به وضوح شاهد هر ۴ فصل سال باشید.

استاندارد زندگی:

کانادا یکی از کشور های ست که بالاترین رتبهٔ استاندارد جهانی حتی بالاتر از آمریکا و خیلی از کشور های اروپایی را دارد. در آمد هر کانادایی به طور متوسط در سال بالاتر از ۳۸,۰۰۰$ است.

احترام به مهاجران:

خانواده های مهاجر بسیاری برای زندگی به کانادا می‌آیند پس این امری بسیار طبیعی است که ساکنین کانادا مهاجرین را می‌پذیرند و با آن‌ها سازگاری پیدا می‌کنند. احترام به آزادی و نظر مردم یک قانون اساسی در اجتماع کاناداست. فرد با داشتن ویزای اقامت دائم کانادا از تمامی حقوق یک شهروند بومی به جز حق رای برخوردار است.

آیندهٔ اقامت در کانادا و پاسپورت کانادایی:

بعد از گذشت ۳ سال اقامت در کانادا مهاجران با ویزای اقامت دائم می‌توانند درخواست پاسپورت کانادایی دهند، با داشتن این پاسپورت شما قادرید به خیلی از کشورها مثل آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا به راحتی وارد و خارج شوید. چون کانادا کشوری بی طرف است و مردمی آرام با روحیات انسان دوستانه دارد. با پاسپورت کانادایی همچنین می‌توانید در کشورهایی نظیر انگلستان، استرالیا و ازجمله آمریکا کار کنید.

مواد غذایی:

مواد غذایی در کانادا ارزان قیمت و از کیفیت خوبی برخوردار هستند، تنوع زیادی در محصولات تولیدی کشور مثل میوه‌ها، غلات و حبوبات، گوشت و لبنیات وجود دارد. بهترین محصولات از سایر کشورها با قیمت‌های مناسب در اکثر سوپر مارکت های سراسر کشور یافت می‌شود.

وزارت بهداشت و درمان کانادا به مهاجران تازه وارد مخصوصاً «خانم‌ها توصیه می‌کند که مراقب سلامت و رزیم غذایی خود در ماه های اول ورود به کانادا باشند، زیرا مصرف مواد غذایی جدیدی که راحت و ارزان بدست می‌آید ممکن است باعث اضافه وزن آن‌ها شود!».

دلیل دیگر آن کم بودن فعالیت‌های بدنی بیرون از خانه به علت فصل زمستان و سرما می‌باشد.

 

 

کانال تلگرام

 

مهاجرت به کانادا همیشه جزو چند گزینه اول انتخاب ها است و از اهمیت و موقعیت این کشور برای مهاجرت هرگز نباید غافل شد، به همین جهت موسسه حقوقی کیمیاسپنتا سعی دارد با ارائه راهکاری متنوع شرایط مهاجرت به کانادا را برای شما هموار کند، روش های مختلف مهاجرت به کانادا در ادامه مطالعه فرمائید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری استانی
مهاجرت از طریق حرفه شما
مهاجرت از طریق تخصص
تحصیلات

 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

بطور کلی سرمایه گذار بایستی دارای سه شرط زیرباشد:

دارای حداقل ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا دارائی خالص. این دارائی میتواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد. توجه داشته باشید که هیچ لزوم یا اجباری برای اوردن این دارائی به کانادا نیست و این بستگی به تصمیم سرمایه گذار دارد.

این دارائی میتواند در مورد دولت فدرال کلا متعلق به همسر باشد و در مورد ایالت کوبک قسمتی از ان متعلق به همسر و یا حتی میشود بعنوان هدیه به سرمایه گذار هدیه شده باشد البته بشرط اینکه شش ماه از تاریخ آن گذشته باشد.

دارای تجربه مدیریت به مدت دوسال طی پنج سال گذشته. سرمایه گذار میتواند صاحب موسسه تولیدی یا خدماتی باشد و بتواند دفاتر سود و زیان، مالیاتی و مدارک افراد مستخدم خود را عرضه کند. یا اینکه مدیریت شرکت یا سازمانی و یا قسمتی از یک شرکت یا موسسه ای را با حداقل دو نفر کارمند تمام وقت به عهده داشته باشد. 

پس از گزینش از طرف ایالت کوبک سرمایه گذار بایستی یا مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار کانادا را بدون بهره بمدت پنج سال تحت اختیار ایالت کوبک قرار دهد یا به یکی از بانکهای مورد اعتماد دولت اجازه دهد این مبلغ را بجای او وازیز کند و برای انجام این کاربانک مبلغی را حدود ۱۸۰,۰۰۰تا ۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادا بعنوان بهره بانکی و سایر مخارج به بانک مربوطه پرداخت کند.

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری استانی یا کار آفرینی

اغلب استانهای کانادا با دولت فدرال کانادا قراردادی برای انجام کار مهاجرت امضا کرده اند. البته شرایط هر یک با هم متفاوت است. بطور کلی شرایط زیر در مورد اغلب آنها صادق است.

برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی:

سرمایه گذار استانی بایستی شخصا درامور روزانه فعال بوده و آن موسسه را اداره کند. 

مبلغی را در حدود ۳۵۰,۰۰۰ الی ۱۵۰۰,۰۰۰ دلار کانادا رابستگی به استان مربوطه بعنوان دارائی خالص ارائه دهید. این مبلغ برای استانهای مختلف متفاوت است. هیج لزومی برای آوردن این مبلغ به کانادا نیست.

دارای حداقل دو تا سه سال سابقه اداره موسسه یا کارخانه خود و یا مدیریت قسمتی از شرکت یا اداره ای را داشته باشید. 

برای مدت حداقل یک هقته به آن ایالت سفر کنید و اگاهی لازم را برای سرمایه گذاری کسب کنید و از پروژه ای که قبلا به آن استان ارائه کردید دفاع کنید و مصاحبه شوید.

پس از قبولی در مصاحبه برنامه اجرای این سرمایه گذاری را که قبلا به آن استان داده اید و مورد تصویب قرارگرفته است را اجرا کنید.

در تعدادی از این استان ها بعد از تصویب پرونده مهاجرت بایستی حدود ۱۰۰,۰۰۰ دلار کانادا را به عنوان ضمانت اجرا در آن ایالت ودیعه بگذارید. این مبلغ بعد از اجرای تعهدات باز پرداخت خواهد شد و در ایالات دیگر متقاضی و فامیل آن با اجاز کار برای پروژه مورد وارد آن استان خواهند شد و بعد از اجرای آن پروژه استان مربوطه به آنها اجازه ادامه پرونده را از طریق دولت مرکزی را برای کسب اقامت خواهد داد. 

سرمایه گذار استانی بایستی حداقل مبلغی را حدود ۱۵۰,۰۰۰ تا ۱۵۰۰,۰۰۰ دلار را صرف خرید یا تاسیس یک موسسه یا گارگاه بکند.

تجربه کاری ملاک کار است نه داشتن تحصیلات عالیه. به جز ایالت بریتیش کالامبیا مابقی ایالت ها مصاحبه را با انگلیسی انجام می دهند ولی در مورد ایالت بریتیش کالامبیا این مطلب صادق نیست و متقاضی میتواند با خودش مترجم به مصاحبه ببرد. 

تقریبا در تمام استان ها روش این است که متقاضی بایستی حداقل های شرایط آن استان را داشته باشد و پرسشنامه خود را به آن استان ارائه دهد. استان مربوطه براساس احتیاجات خود متقضیانی که دارای حداکثر امتیاز هستند انتخاب میکند و به انها اجازه خواهد داد که پرونده کامل خود را به ان استان ازائه دهند .

 

مهاجرت از طریق حرفه شما

چنانچه از طرف یک شرکت کانادایی معتبر کار گرفته باشید که مورد موافقت اداره کار کانادا هم قرار گرفته باشد و دارای دانش کافی زبان و حداقل دوسال تجربه کاری معتبر در رشته خود باشید و امتیاز کافی را هم دارا باشید می توان از طریق حرفه و تخصص شما برای مهاجرت شما اقدام کرد.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری

چنانچه شما بتوانید امتیازات کافی را از نظر سن، تحصیلات و سابقه کاری بخصوص نوع تجربه کاری که بتواند مورد قبول ان او سی قرار بگیرد و زبان اول و دوم  ( حداقل ایلس ۶ یا بالا تر در هر مقطع) و امتیازات همسر و … بخصوص راداشته باشید و مضاف بر آن هم اگر کاری را هم از طرف یک کارفرمای کانادائی معتبر که به تصویب اداره کار کانادا رسیده باشد به پرونده شما اضافه شود تا امتیازات شما را بیشتر کند میتوان از طریق تخصص کاری کانادا برای شما اقدام کرد.

ما میتوانیم کارهای موجود را به شما معرفی کنیم و تمام مراحل گرفتن اجازه کار را هم انجام دهیم.

اجازه کار درصورت معمول ۵۰ امتیاز و از طریق شغل مدیریت عالی رتبه ۲۰۰ امتیاز و از طریق استانی ۶۰۰ امتیاز به پرونده شما اضافه میکند.

اداره مهاجرت آخر هر ماه برای انتخاب متقاضی مهاجرت از طریق تخصص، کنکور برگزار می کند که از میان شرکت کنندگان که قبلا با داشتن حداقل لازم ثبت نام کرده اند افراد با حد اکثر امتیاز را انتخاب میکند و به آنها اعلام میدارد که مدارک را تهیه کرده و ظرف ۹۰ روز به اداره مهاجرت تحویل دهند.

ما میتوانیم پرونده شما را بررسی و چنانچه امتیاز کافی و حداقل زبان و غیره را دارا بودید پرونده شما را به جریان بیندازیم و اگر شانس شما برای موفقیت در این مسیر زیاد نبود و یا در کنکور ماهیانه موفق نشدید از طریق کار در امریکا برای شما عمل کنیم و هزینه پرداختی را بعنوان اولین قسط مهاجرت به امریکا را از طرف شما قبول کنیم.

برای آگاهی بیشتر قسمت ویزای آمریکا ( مهاجرت به آمریکا ) را در سایت را مطالعه کنید. با این روش از بدو ورود درای اقامت دائم و گرین کارت خواهید شد. این روش با تعهد یک سال کار همراه با حقوق و بیمه درمانی می باشد و از روز اول هم اقامت و گرین کارت خواهید داشت.

 

تحصیلات در کانادا

کانادا کشوری است دارای دانشگاهها و کالج های بسیار معتبر .

شما می توانید از کالج ها یا دانشکد ه ها ویزای پذیرش تحصیلی دریافت کنید و با در دست داشتن پذیرش و مدارک لازم می توانید تقاضای ویزای دانشجوئی نمائید .

ما میتوانیم درانتخاب دانشگاه مناسب وگرفتن پذیرش وگرفتن ویزای دانشجوئی به شما یاری دهیم .

پس از اتمام تحصیلات دوسال اجازه کار در کانادا برای شما صادر خواهد شد و میتوان در طی این زمان با مشغول بکار شدن برای مهاجرت شما اقدام کنید.

 

 

کانال تلگرام

مطالب مرتبط

[blog_slider title=”” count=”4″ category=”” category_multi=”” more=”0″ style=”” navigation=””]

مراحل گرفتن ویزای کانادا به شرح زیر است :

پر کردن فرم مورد نیاز
انگشت نگاری
پرداخت هزینه های ویزا
ارائه مدارک برای صدور ویزای کانادا
انواع ویزای کانادا

بطور کلی ویزای کانادا به ۲ صورت صادر می شود. یکی ویزای اقامت موقت کانادا و دیگری ویزای اقامت دائم کانادا :

ویزای اقامت موقت کانادا

ویزای توریستی کانادا
ویزای دانشجویی کانادا
ویزای والدین کانادا
ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا
ویزای کارآفرین کانادا
ویزای متخصصان مشاغل
ویزای تکفل فامیلی
ویزای پرستار خانواده
ویزای تجارت خلاقانه

بعضی از انواع این ویزاها در زیر توضیح داده شده اند.

ویزای توریستی کانادا

افراد بسیاری از کشورها برای گردش در کانادا ا نیاز به کسب ویزای توریستی دارند.برای اخذ ویزا باید مراحل مختلفی را گذراند.متقاضی باید دارای پاسپورت معتبر بوده و نیز افسر اداره مهاجرت را قانع نماید که کشور کانادا را قبل از تاریخ پایان اعتبار ویزا ترک مینماید. شرایطی نظیر داشتن شغل مناسب, مالکیت, سرمایه و خانواده در تصمیم‌ افسر مسئول صدور ویزا موثر و شانس دریافت ویزای کانادا را افزایش می‌‌دهد. مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا شش ماه است و در صورت ضرورت امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر تصمیم به افزایش مدت اقامتتان در کانادا را دارید, لطفأ تقاضای تمدید ویزا را حداقل ۳۰ روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال نمایید. متقاضی ویزای کانادا باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیتی مناسب (در صورت نیاز برگه آزمایشات پزشکی تأیید سلامتی شخص متقاضی نیز درخواست میگردد)، بوده و از حمایت مالی کافی برای مدت اقامت در کانادا برخوردار باشد. مبلغ ارز مورد نیاز با توجه به شرایط و مدت زمان اقامت متقاضی در هتل یا در منزل میزبان کانادایی متفاوت است.

ویزای تحصیلی یا ویزای دانشجویی کانادا

ملیتهای بسیاری از کشورها بمنظور ادامه تحصیل در کانادا نیاز به کسب ویزای تحصیلی ندارند. با مراجعه به سایت ویزای تحصیلی در کانادا می توانید از اطلاعات بیشتری در این خصوص برخوردار شوید.

ویزای کاری کانادا

روش های گوناگونی برای درخواست ویزا و یا اجازه کار در کانادا وجود دارد با مراجعه به سایت ویزا و یا اجازه کار در کانادا می توانید از اطلاعات بیشتری در این خصوص آگاهی یابید.

ویــزای تـجـاری کــانـادا

بعضی افراد با هدف دیدار با نمایندگان شرکت‌هایی که با آنها داد و ستد تجاری دارد و بدون اینکه مستقیما در بازار کار کانادا فعالیت نماید وارد این کشور میگردد. برای ورود به این کشور از این طریق باید از طریق ویزای تجاری کانادا اقادام کرد. متقاضی ویزای تجاری کانادا برای شرکت در جلسات و کنفرانس‌های تجاری, بازدید از کارخانه ها و شرکتها, آموزش و نحوه بکارگیری یک محصول, خرید, فروش, و سایر معاملات تجاری به کانادا وارد میشوند. منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار بازدیدکننده تجاری خارج از کشور کانادا است.

ویزای تکفل فامیلی

ساکنان دائم آن کشورکانادا و شهروندان کانادایی ( ۱۸ سال و بالاتر) می توانند خویشاوندان نزدیک و اعضای خانواده خود را که میل به اقامت دائم در کانادا دارند، حمایت مالی کنند. آنها باید قادر به تامین مالی خویشاوندان، اعضای خانواده و همراهان آنها برای دوره ۳ تا ۱۰ سال زندگی در کانادا باشند. شما می توانید از خویشاوندان و اعضای خانواده حمایت مالی کنید اگر آنها:

همسر قانونی شما باشند (با شرط سنی ۱۶ سال به بالا)
پدر، مادر، پدر بزرگ و یا مادر بزرگ شما باشند
فرزندان وابسته ویا فرزند خوانده شما باشند
فرزندان زیر ۱۸ سالی که مسئولیتشان را می پذیرید
برادر، خواهر، برادرزاده، خوهرزاده و نوه که یتیم باشند، زیر ۱۸ سال باشند و ازدواج نکرده باشند
اگرخاله، عمه، دایی ،عمو و یا افرادی که در لیست بالا آمده است را نداشته باشید، می توانید از یکی بستگان خود را درهرشرایط سنی حمایت مالی کنید
همسران شهروندان کانادایی و افراد مقیم دائم کانادا، با شرط داشتن اقامت قانونی موقت در کانادا می توانند توسط همسر خود در کانادا حمایت شوند. با این حال، همسران شهروندان کانادایی و افراد مقیم دائم کانادا، اگر اقامت قانونی موقت در کانادا نداشته باشند ممکن است توسط موسسات خیریه حمایت شوند.
ویزای سرمایه گذاری کانادا
یکی از روشهایی که میتوان از طریق آن به کانادا مهاجرت کرد، سرمایه گذاری در کانادا است. روش سرمایه گذاریداز کم شرط ترین و سریع ترین انواع مهاجرت به کانادا روش مهاجرت سرمایه گذاری میباشد. در میان برنامه های سرمایه گذاری مهاجرتی سایر کشورهای مهم مهاجرپذیر مانند استرالیا، انگلستان و آمریکا در حال حاضر مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری از آسانترین و ارزانترین انواع مهاجرت میباشد (حتی پس از تغییرات اعمال شده اخیر بر قوانین مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری).

روش سرمایه گذاری در کانادا شامل موارد زیر میشوند:

سرعت بالای اداره مهاجرت کانادا در پردازش پرونده های مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری
درصد قبولی به مراتب بالاتر در مقایسه با سایر روشهای مهاجرت به کانادا
عدم نیاز به ارائه مدرک رسمی زبان انگلیسی یا فرانسه
پایین ترین مبلغ سرمایه گذاری در مقایسه با برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری سایر کشورهای مهم مهاجرپذیر مانند استرالیا، انگلستان و آمریکا
امکان درخواست مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری از طریق استان کبک کانادا که روند پرونده را به مراتب سریع تر می کند
مدارك لازم برای درخواست ويزای كانادا طبق قوانین سفارت کانادا
گذرنامه (پاسپورت)
اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
تكميل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
عكس (۴*۶) زمينه سفيد كاملا از روبه رو و عينك (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)
عكس ها نبايد اسكن و روتوش شده باشند.

عكس هايی كه با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند تحويل گرفته نخواهند شد .

شناسنامه
مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
مدارک فرزندان
در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
مدارك درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۱۴-۲۰۱۳
بيمه مسافرتی
اصل مدارك جهت روئيت و كنترل در روز مصاحبه بايد همراه مسافر باشد.
پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

ویزای متخصصان مشاغل کانادا

به کسانی متخصصان مشاغل گفته میشود که دارای تحصیلات، تجربه ی کاری و سایر توانایی هایی که به موفقیت آنها به عنوان ساکنین دائم در کانادا کمک می کند، هستند و نیز تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه دارند.

متقاضیان مهاجرت به روش متخصصان مشاغل باید حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن را کسب کنند:

تحصیلات (حداکثر ۲۵ امتیاز)
تسلط به زبان انگلیسی و فرانسه (حداکثر ۲۸ امتیاز)
تجربه کاری (حداکثر ۱۵ امتیاز)
سن (حداکثر ۱۲ امتیاز)
داشتن پیشنهاد کاری از شرکت کانادایی (حداکثر ۱۰ امتیاز)
انطباق پذیری و سازگاری با محیط جدید (حداکثر ۱۰ امتیاز)

 

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا ویزای توریستی کانادا مراحل اخذ ویزای کانادا ویزای توریستی کانادا tourist visa canada چگونه ویزای توریستی کانادا دریافت کنیم اخذ ویزای توریستی کانادا تضمینی فوری مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا مدارک مورد نیاز جهت ویزای دانشجویی کانادا ویزای کانادا ویزای اقامت کانادا ویزای کانادا تحصیلی شرایط ویزای کار کانادا سفارت كانادا در ايران دعوتنامه کانادا ویزای 5 ساله کانادا ویزای توریستی کانادا تضمینی مدت زمان ویزای توریستی کانادا