ویزای شینگن اتریش

اتریش (به آلمانی: Österreich) یکی از کشورهای اروپای مرکزی است. پایتخت آن وین است. این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌مرز است. اتریش کشوری کوهستانی است و بارش باران یا برف تقریبا در اکثر روزهای سال اتفاق می افتد. حتی اگر تابستان به اتریش می روید همراه داشتن یک چتر با خود را فراموش نکنید. البته آب و هوای اتریش خیلی سرد نیست و آفتاب، روزهای زیادی در این کشور می‌تابد.
شهر وین دارای بناهای تاریخی بسیار دیدنی و کافه های جذاب استاین شهر ترکیبی از مناظر تاریخی و مدن است که گردشگران زیادی را با هر سن و سلیقه ای به این شهر می کشاند. اتریش عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن می باشد و اتباع ایرانی برای سفر به اتریش نیاز به ویزای شینگن دارند. ویزای شینگن اتریش دارای انواع مختلفی است که در ادامه به توضیح انواع آن می پردازیم. با visaem همراه باشید

 

ویزای شینگن اتریش

 

 

انواع ویزای اتریش

  • ویزای توریستی اتریش
  • ویزای تحصیلی اتریش
  • ویزای کار اتریش 

 

 

ویزای توریستی 

ویزای شینگن توریستی اتریش برای گردشگرانی که قصد سفر به این کشور را دارند الزامی است. و گردشگران بدون داشتن این ویزا نمی‌توانند وارد کشور اتریش شوند. کشور اتریش به دلیل داشتن جاذبه های بی نظیر و زیبایی که دارد سالانه میلیون ها گردشگر و مسافر را از مناطق مختلف دنیا به سوی خود جذب می کند. و گردشگران موظف هستند تا قبل از ورود به کشور اتریش حتما ویزای توریستی اتریش را تهیه کنند.

 

ویزای تحصیلی 

از جمله مزایای ویزای شینگن تحصیلی اتریش برای دانشجویان بین المللی رایگان بودن تحصیل در این کشور میباشد. که همین امر باعث شده دانشجویان زیادی هر ساله از سراسر جهان برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش اقدام نمایند .سطح بسیار خوب آموزش دراین کشور، دانشگاههای رده بالا ،زندگی اجتمایی با امنیت خوب و … از جمله دلایل دیگریست که دانشجویان را به دادن درخواست برای ویزای تحصیلی اتریش ترغیب میکند. 

 

ویزای کار

شرایط کاریابی در اتحادیه اروپا دارای قوانین کلی می باشد. به این صورت که شغل مورد نظر باید تقریبا ۳ هفته در سایت های مربوط به کاریابی در اتحادیه اروپا آگهی شود. اگر هیچ شخصی از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا خواهان این شغل نبود، سازمان یا شرکت مورد نظر که درخواست خود را در سایت آگهی کرده است می تواند شخص مورد نظر خود را از خارج از اتحادیه اروپا به خدمت بگیرد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن اتریش

  •  فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  •  دو قطعه عکس رنگی (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)
  •  پاسپورت معتبر (گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد و حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد)
  • کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)
  • بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)
  • مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد.
  • بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)
  • مدارک رزرو هتل که ثابت کند محل سکونت شما مشخص است.
  • مدارکی دال بر داشتن تمکن مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

 

نکات مهم 

  • به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، نباید مدارک دیگری برای سفارت ارسال شود.
  • تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.
  • لازم است تا متقاضی فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کند
  • درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.

 

 

 

سفارت اتریش در ایران

  • نشانی: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸
  • کدپستی: ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
  • تلفن سفارت: ۲۲۷۵۰۰۳۸
  • وب‌سایت: www.bmeia.gv.at
  • ساعت کاری بخش کنسولی: یکشنیه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر