رد کردن لینک ها

ویزای شینگن دانشجویی چیست ؟

 

به طور کلی این نوع ویزا همانطور که از اسم آن هم مشخص است برای دانشجویان و افرادی که قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های کشورهای عضو شینگن را دارند می توانند این ویزا را دریافت کنند. ویزای دانشجویی از طرف کشور مقصد به دانشجوی پذیرفته شده در یکی از موسسه های آموزشی معتبر در آن کشور اعطاء می شود. دارنده ویزای شینگن دانشجویی برای اقامت در کشور مقصد به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند نیاز ندارد. 

 

ویزای شینگن دانشجویی به چه افرادی تعلق می گیرد ؟ 

دانشجویانی که خارج از منطقه شینگن هستند و غیر اروپایی می باشند و شهروندی کشور های عضو منطقه شینگن را ندارند، برای ادامه تحصیل در دانشگاه های اروپایی ملزم به اخذ ویزای شینگن دانشجویی هستند. مدت این ویزا ۹۰ روز است و دانشجویان برای ادامه تحصیل نیازمند دریافت اجازه اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشور مقصد هستند. 

 

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن دانشجویی

  • فرم درخواست ویزا 
  • گذرنامه حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.
  • اسناد تمکن مالی مستنداتی که تامین مخارج دانشجو را در طی اقامت در اتحادیه اروپا تضمین کند.
  • اسناد محل اقامت ارائه مستندانی در مورد محل اقامت دانشجو در کشور مقصد.
  • دو قطعه عکس
  • ارائه برنامه سفر
  • بیمه سفر و پزشکی
  •  نامه پذیرش از دانشگاهی که دانشجو از آن اجازه تحصیل گرفته‌ است.
  • پرداخت هزینه صدور ویزا

 

مدت زمان اعتبار ویزا چقدر است؟

مدت اعتبار ویزای شینگن ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روزه است. چنانچه دانشجو برای ادامه تحصیل خود به زمان بیشتر از ۹۰ روز نیاز داشته باشد، باید برای دریافت اجازه اقامت برای مدت‌ زمان متناسب با شرایط خود اقدام کند. دریافت اجازه اقامت پس از ورود به کشور مقصد و با ارائه ویزای شینگن امکان‌پذیر است. اجازه اقامت به‌ صورت مهر در پاسپورت شما درج می‌شود. ویزای شینگن دانشجویان چندبار ورود است و در مدت‌زمان اعتبار ویزا (بدون دریافت اجازه اقامت) می‌توانند به‌ صورت نامحدود به کشورهای ناحیه شینگن سفر کنند. 

 

بیشتر بدانید :   روش های اقامت ایتالیا

 

کانال تلگرام

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه