فرانسه در طول سالیان به دلیل سهولت نسبی روند مهاجرت یک مقصد محبوب بوده و هست. ما کاملا به توانایی های خومان اعتماد داریم و به مشتریانمان اطمینان می دهیم که بهترین پشتیبانی ممکن را در راستای مهاجرت آسان به فرانسه از آنها داشته باشیم.
مهاجرت به فرانسه از طریق تمکن مالی
این برنامه به افراد مستقل از لحاظ مالی اجازه اقامت در قلمرو فرانسه ، همچنین اجازه سفر آزادانه به کشورهای محدوده شنگن که در آن شما می توانید تحصیل کنید، کسب مال کنید، وام بگیرید، گواهینامه خود را تعویض کنید، ماشین خریداری کنید و غیره.
در اینجا لیست ساده شده ای از الزامات مورد نیاز برای برنامه مهاجرت استقلال مالی آمده است:
• تایید گواهی تمکن مالی
• مستندات بیانگر اجاره یا مالکیت ملک در فرانسه
بعد از اعطای تاییدیه، اجازه اقامت موقت در فرانسه به مدت یک سال با قابلیت تمدید مجدد به شما داده می شود. هنگامی که فردی از نظر قانونی به مدت حداقل پنج (۵) سال در فرانسه اقامت داشته باشد، می تواند برای یک دوره ده (۱۰) ساله اقامت خود را تمدید کند.
مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری
هدف از این برنامه مهاجرت تسهیل و تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در فرانسه است که در عوض به آنها اجازه اقامت دائم در کشور اعطا می شود. لازم به ذکر است که ممکن است فرد بعد از دو (۲) سال، روند به دست آوردن شهروندی فرانسه را آغاز کند. گذشته از اسناد و مدارک استاندارد (گذرنامه، شناسنامه، پرونده های پلیس …) لازم است متقاضی:
• خود را متعهد به سرمایه گذاری حداقل € ۱۰ میلیون در قلمرو فرانسه کند و یا
• حداقل ۵۰ شغل در کشور ایجاد کند
مهاجرت برای صاحبان کسب و کار
“Carte commerçant”
• برای راه اندازی یک کسب و کار در فرانسه باید “ویزای اقامت طولانی مدت و اجازه کسب و کار ” را داشته باشید.
• متقاضی باید برنامه های مالی و کسب و کار خود را ارائه کند؛ یک شرکت در فرانسه تاسیس کند
• منابع مالی کافی برای سرمایه گذاری در کسب و کار و زندگی در فرانسه را داشته باشد.
“Carte compétences et talents“
• متقاضی اگر سهم موثر و ماندگاری، از طریق مهارت ها و استعدادهای خود، در توسعه اقتصادی فرانسه و یا اعتبار فرهنگی، فکری، علمی یا ورزشی داشته باشد ممکن است کارت اقامت سه ساله فرانسه را دریافت کند.
• درخواست بر اساس سودمندی و کیفیت پروژه، انگیزه و تعهد متقاضی، مهارت ها و صلاحیت برای هدایت پروژه، و منابع در دسترس برای عملی کردن آن بررسی خواهد شد.
• فارغ التحصیلان دانشگاه و متخصصان با حداقل ۱ تا ۳ سال تجربه حرفه ای در زمینه رشته خود برای درخواست ویزا می توانند اقدام کنند.
• در صورتی که یک پروژه کسب و کار داشته باشید و در آن حداقل به مقدار ۳۰۰۰۰۰ یورو سرمایه گذاری کنید و یا
• حداقل دو شغل در فرانسه ایجاد یا حفظ کنید (خود متقاضی و خانواده او شامل این موضوع نمی شوند.)
مهاجرت برای کارکنان مجرب
• شما باید دارای مدرکی باشید که پس از حداقل ۳ سال آموزش عالی به دست آورده اید و یا می توانید صلاحیت خود را با ارائه شواهدی از پنج سال تجربه حرفه ای در سطح معادل اثبات کنید.
• شما باید یک شرایط اشتغال معتبر برای حداقل یک سال و حقوق حداقل ۵۳٫۳۳۳ یورو در سال داشته باشید.
• یک کارفرما در فرانسه برای استخدام یک خارجی باید از وزارت کار فرانسه مجوز داشته باشد.
اقامت تحصیلی
برای اقامت تحصیلی شما باید:
• نامه پذیرش از یک دانشگاه در فرانسه، دانشکده تحصیلات تکمیلی و یا مدرسه آموزش حرفه ای داشته باشید.
• منبع درآمد کافی برای امرار معاش، پوشش مراقبت های سلامت، هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشید.
مهاجرت برای مدل های فشن
اتباع خارجی که برنامه دارند در فرانسه به عنوان مدل فشن فعالیت کنند باید مجوز کار از مقامات فرانسوی تایید شده توسط بخش محلی وزارت کار فرانسه را داشته باشند.
شهروندی (تبعیت)
در اینجا به بررسی برخی از شرایطی که شما باید به منظور تبدیل شدن به یک شهروند فرانسوی داشته باشید آمده است:
حداقل به مدت ۵ سال (قبل از درخواست اقامت دائم) در فرانسه زندگی کرده باشید. برای سرمایه گذاران این مدت دو سال قبل از ارائه درخواست است؛
• دانش رضایت بخشی از زبان فرانسه داشته باشید؛
• گواهی پلیس ارائه دهید؛
• به خوبی در جامعه فرانسه ادغام شوید؛
• فعالیتی را که در ابتدا به شما اجازه ورود به فرانسه را داده بود ادامه داده باشید.

اخذ مجوز اقامت اتحادیه اروپا از طریق اثبات تمکن مالی ارزیابی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و اثبات تمکن مالی اقامت با اثبات تمکن مالی اقامت تمکن مالی فرانسه اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی ویزای شینگن تضمینی – اقامت با اثبات تمکن مالی اقامت آلمان از طریق تمکن مالی اقامت اروپا تمکن مالی اقامت اتريش از طريق تمكن مالي اقامت فرانسه تمکن مالی اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی اقامت اسپانيا از طريق تمكن مالي اقامت المان از طریق تمکن مالی

مزایای اخذ اقامت اروپا

امکان سفر به کشورهای عضو اتحادیه شنگن، بدون نیازبه دریافت ویزا (بیش از ۱۴۵ کشور در سراسر جهان)
دریافت اقامتبدونمحدودیتسنی
افتتاح حساب به آسانی در بانکهای اروپائی و سراسر دنیا
بهره مندی از مزایای تحصیلات رایگان در سطح اتحادیه اروپا
امکانات رفاهی، درمانی و بهداشتی رایگان در سطح اتحادیه اروپا
داشتن زندگی امن و دارای ثبات اقتصادی
اخذ پاسپورت کشور مورد نظر در عرض چند سال
همچنین قادرخواهید خانه و اتومبیل بنام خود بخرید و آینده خود و فرزندانتان را در نقطه مطمئنى از اروپا تضمین نمایید. هدف از خدمات ما، راهنمائی درست، کمک و ارائه درخواست اقامت اروپا می باشد. ٭ بعد از ۵ سال دارا بودن اقامت هر یک از این کشورها و بدون داشتن رکورد بد در پلیس اروپا, شما اقامت دایم دریافت نموده ومى توانید درخواست ملیت دوم را از دولت اقامت هر یک از این کشورها نموده و پاسپورت اروپایى را بنام خود دریافت نمایید. دریافت اقامت اقامت هر یک از این کشورها داراى ٢ مرحله مى باشد:
١ـ ثبت یک شرکت درهر کدام از این کشورها بنام شما بعنوان مالک و سهامدار
٢ـ تکمیل طرح اقتصادى, درخواست و اخذ اقامت ازهر یک از این کشورها اعتبار اقامت هر یک از این کشورها: تائیدیه و گواهى اقامت شما داراى اعتبار ۵ ساله مى باشد و اولین ویزاى اقامت ٢ سال صادر مى شود که توسط ادارات پلیس خارجى براحتى تمدید مى گردد. ویزاى دوم و سوم هر کدام ٢ سال اعتبار دارند و بعد از ۵ سال شما اقامت دائم این کشور را دریافت مى نمائید که مادام العمر بوده و نیازى به تمدید ندارد.
okfghjkl
مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ انتخاب نام ٣ شرکت براى ارایه به ثبت شرکتها در یکى از این کشورها
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم و باید توسط شما امضاء و مورد گواهى دفتر وکالت و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند.
روش اجراء:
١ـ شما مدارک مورد نیاز را تهیه و به ما ارسال مى نمایید.
٢ـ ما مقدمات ثبت شرکت جدید (با مسئولیت محدود) را که شما نام آن را انتخاب مى نمایید, دریکى از این کشورها انجام داده و فرمهاى دولتى لازم را که شما باید امضاء و مورد تائید وکلاى بومى نمایید تهیه و برایتان ارسال مى نماییم.
٣ـ شما بهمراه مدارک و فرمهاى مربوطه به سفارت یکى از این کشورها مراجعه نموده و فرمها را در آنجا امضاء مى کنید و سفارت مربوطه کلیه امضاهاى شما را تایید و به شما تحویل داده و شما مدارک را مى بایست براى ما با پست سریع ارسال نمائید و ما با فرمهاى مربوطه مراحل ثبت شرکت را کامل نموده, و شما بعنوان مالک و سهامدار شرکت خودتان معرفى مى شوید.
۴ـ سپس یک آدرس واقعى براى سکونت و یک آدرس واقعى براى شرکت ثبت شما دریکى از این کشورها برایتان خریدارى مى شود (از ملزومات و قوانین دولتى در اروپا این است که متقاضیانى که عضو جامعه متحد اروپا نمى باشند باید آدرس ثابت واقعى در این کشورها تهیه نموده و این آدرس توسط پلیس کنترل وباید تائید گردد)
۵ـ افتتاح حساب بانکى بنام شما و سپردن ۰۰۰۰۰ یورو (بعنوان سرمایه شرکت) در آن بمدت ٣ تا ۴ هفته
توجه: این حساب فقط بنام شرکت خودتان است وا هیچکس اجازه برداشت هیچ رقمى از این حساب را نداردִ شما نیز فقط بایستى این رقم را بمدت تعیین شده در آن نگه داشته و سپس برداشت نماییدִ ما فقط به صورتحساب بانکى آن نیاز داریم.
توجه: ما براى آن دسته از دوستانى که تمایل به واریز و برداشت این مبلغ را ندارند, امکان آن را فراهم نمودیم تا خودمان به نیابت از آنها مبلغ مزبور را به حساب شرکت جدیدشان واریز نموده و مجدد برداشت نماییمִ هزینه این سرویس ۰۰۰۰۰ یورو مى باشد که به هزینه هاى خدمات ما اضافه مى گردد.
۶ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه, ترجمه بزبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
٧ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید (بند ۶) به سفارت یکى از این کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
٨ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشورمزبورارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
٩ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت شما صادر مى گردد. مدت زمان لازم: براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به ۹۰ روز نیاز مى باشد.

اخذ اقامت آلمان اخذ اقامت اروپا اخذ اقامت دائم کلیه کشور های اروپایی تنها با اثبات تمکن مالی ارزیابی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا از طریق کشور اسلواکی اقامت اروپا با 11500 یورو اقامت اروپا با 16000 یورو اقامت اروپا با خرید ملک اقامت اروپا با کمترین هزینه اقامت اروپا تمکن مالی اقامت اروپا را از طریق کشور اسلواکی بگیرید اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی اقامت تمکن مالی راحت ترین کشور اروپایی برای گرفتن اقامت کانال تلگرام اقامت اروپا مزایای اقامت اروپا مزایای اقامت و Citizenship اروپا مزایای گرفتن اقامت کشورهای اروپایی مشاوره ويزا و اقامت اروپا

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lor

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

ادامه مطلب …