رد کردن لینک ها

اقامت آلمان ۲۰۱۹

اقامت آلمان

مهاجرت به کشور آلمان بسیار مهیج به نظر می رسد چراکه این کشور شهرهای زیبا و طبیعی بسیار زیادی دارد. اگر به آلمان مهاجرت کنید حتی لحظه ای از این کار پشیمان نخواهید شد. اما نکته ی منفی آن این است که برای اخذ اقامت آلمان باید پروسه ای طولانی را طی کنید تا بتوانید در این کشور مستقر شوید. در این مقاله به شما کمک می کنیم تا بتوانید مجوز اقامت کشور آلمان را به دست آورید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت اروپا با مشاوران گروه مهاجرتی VISAEM در ارتباط باشید.
شماره های تماس :

0912840103502122180551 

اجازه اقامت آلمان چیست؟

اگر تنها هدف شما بازدید از آلمان برای اهداف توریستی است، به مجوز اقامت نیازی ندارید. ویزای توریستی به شما این امکان را می دهد تا حدود 90 روز در آلمان بمانید و در این کشور گشت و گذار کنید. اما اقامت بیشتر از 90 روز بدون داشتن مجوز اقامت آلمان امکان پذیر نمی باشد بنابر این مجوز اقامت آلمان به شما اجازه می دهد تا بیش از 90 روز در این کشور بمانید و در طول این مدت می توانید به کار یا تحصیل بپردازید.

به استثناء افراد کشورهای عضو اتحادیه اروپا، سوئیس، نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین، سایر اتباع خارجی برای اقامت بیش از 90 روز در آلمان نیاز به مجوز اقامت دارند. بسیاری از اتباع خارجی باید از کشور محل زندگی خود مجوز اقامت آلمان را درخواست کرده و یا ویزای شینگن را برای ورود به آلمان به مدت 90 روز دریافت کنند.

انواع مجوز اقامت آلمان

بسته به طول مدت اقامت شما و شرایط مورد نیاز شما انواع مختلفی مجوز اقامت آلمان وجود دارد. به طور کلی، سه نوع مجوز اقامت وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا برای مدت زمان های مختلفی در آلمان بمانید.

  • مجوز اقامت موقت
  • کارت آبی اتحادیه اروپا
  • مجوز اقامت دائم

اقامت آلمان

بیشتر بخوانید :
ویزای شینگن آلمان

برای به دست آوردن هر کدام از مجوزهای اقامت، باید چند الزام را برآورده کنید:

  • یک گذرنامه معتبر از یک کشور دیگر
  • عدم وجود سابقه کیفری
  • تسلط به سطح B1 زبان آلمانی
  • داشتن بیمه درمانی آلمان
  • گواهی پزشکی که تصدیق کند که برای کار یا تحصیل سالم هستید
  • از نظر اقتصادی پایدار باشید و از خود و خانواده خود پشتیبانی کنید
  • اگر در آلمان مشغول به کار هستید، به پیشنهاد کار و توضیحات شغلی کارفرمای خود نیاز دارید
  • اگر می خواهید در آلمان تحصیل کنید، به مدرکی مبنی بر پذیرش در دانشگاه نیاز دارید
  • اگر می خواهید به همسر خود در کشور آلمان بپیوندید به گواهی ازدواج نیاز دارید

اگر همه این اسناد را در اختیار داشته باشید و شرایط را تحقق بخشید، می توانید مراحل درخواست را شروع کنید.

اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

یکی از زاه های اخذ اقامت کشور آلمان ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در این کشور می باشد. این پروسه تقریبا 7 تا 10 ماه زمان می برد. برای ثبت شرکت در آلمان مبلغ مشخصی در نظر گرفته نشده اما شما باید سرمایه لازم را جهت تاسیس شرکت، به علاوه مخارج یک سال آینده داشته باشید.

مراحل دریافت اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

ابتدا باید مدارک ترجمه شده خود را همراه با طرح توجیهی به سفارت آلمان بفرستید، اگر این طرح تایید شود، شرکتی به نام شما ثبت می شود. سپس باید با مراجعه به سفارت یک ویزای سه ماهه دریافت کنید. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که اعضای خانواده خود را نیز می توانید همراه با خود به آلمان ببرید و پس از سه سال در صورت موفقیت در کسب و کار می توانید اقامت دائم کشور آلمان را دریافت کنید.

بیشتر بدانید :   ویزای شینگن هلند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

  • مدارک شناسایی سرمایه دار
  • مدارک ثبت شرکت
  • مدارک شرکت فعال در ایران با حداقل یکسال سابقه
  • مجوز فعالیت در کشور آلمان

اقامت آلمان از طریق ازدواج

اگر فردی با یک تبعه آلمانی ازدواج کند می تواند ویزای کشور آلمان را از این طریق دریافت کند. این پروسه فقط 6 ماه به طول می انجامد اما شرایط خاصی دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

سه شرط زیر برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج الزامی می باشد

  • ازدواج باید رسمی باشد
  • داشتن حداقل مدرک A1 زبان آلمانی
  • همسر متقاضی باید ثابت کند که در می تواند از پس هزینه های هر دوی شما بر می آید.

برای اخذ اقامت باید مدارک لازم را به سفارت آلمان ببرید. پس از آنکه مدارک و تمکن مالی شما تأیید شوند، ویزای ازدواج آلمان برای شما صادر می شود که اعتبار این ویزا یکسال است اما اگر ازدواج شما پا برجا بماند، هر سال می توانید آن را تمدید کنید.

مزایا ی اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج

  • کم هزینه
  • اجازه کار تمام وقت
  • برخورداری از حقوق یک شهروند اروپایی
  • قطعی بودن دریافت تابعیت

اقامت آلمان از طریق تحصیل

اگر شهروند یک کشور غیر اتحادیه اروپا یا غیر EEA باشید، برای ورود به کشور آلمان برای اهداف آموزشی به مجوز اقامت این کشور احتیاج دارید. این مجوز به شما اجازه می دهد تا:

  • در دوره های زبان آلمانی برای آماده شدن در دوره های تحصیلی شرکت کنید.
  • به آموزش های حرفه ای اساسی و پیشرفته به شرط ارائه آژانس فدرال، دست یابید.

اجازه اقامت را می توان برای شرکت در بورس مدرسه و در موارد استثنایی برای حضور در مدرسه صادر کرد.

اتباع کشورهای  جهان سوم که مایل به تحصیل در آلمان هستند اما هنوز در دانشگاه دولتی یا دانشگاهی پذیرفته نشده پذیرفته نشده اند، می توانند تا نه ماه اجازه اقامت دریافت کنند (بند 16 بند 1 الف. قانون اقامت).

دانشجوی دانشگاه خارجی می تواند به منظور تحصیل در آلمان با مدت اعتبار حداقل یک و حداکثر دو سال مجوز اقامت بگیرد. تحصیل باید هدف اصلی اقامت باشد چراکه دوره های عصر یا آخر هفته یا دوره های مکاتبات واجد شرایط نیستند.

اقامت آلمان

بیشتر بخوانید :
ویزای کار آلمان

اقامت آلمان پس از تحصیل

برای اخذ اقامت دائم کشور آلمان پس از تحصیل باید مدرک خود را از یک دانشگاه آلمانی گرفته باشید. این مدرک را می توانید از یک موسسه دولتی و یا خصوصی معتبر گرفته باشید. شما باید حداقل دو سال بعد از فارغ التحصیلی، در این کشور کار کرده باشید. شغل شما باید با مدارک تحصیلی شما در آلمان مطابقت داشته باشد. شما باید مجوز اقامت برای کار یا خود اشتغالی یا کارت آبی اتحادیه اروپا را بعد از فارغ التحصیلی داشته باشید.

در همین حین، در طی این مدت باید بیمه بازنشستگی آنها را پرداخت کرده باشید و همچنین، نباید درگیر هیچ فعالیت جنایی و یا اتهامات باشید.

شرایط لازم برای درخواست اجازه اقامت به عنوان فارغ التحصیل خارجی در آلمان چیست؟

یک سری مدارک وجود دارند که باید برای درخواست اقامت دائم در این کشور ارائه دهید. نسخه اصلی این مدارک را باید همراه با یک نسخه فتوکپی شده بفرستید.

مدارک مورد نیاز برای اقامت آلمان پس از تحصیل

  • فرم درخواست تکمیل شده: یعنی فرم Antrag auf Erteilung der Niederlassungserlaubnis”” را تکمیل و ارسال کنید.
  • گذرنامه معتبر ملی: که دارای مجوز اقامت معتبر است.
  • 1 عکس بیومتریک.
  • گواهی اعطای مدرک: این مجوز باید توسط یک ارائه دهنده آموزش عالی آلمانی صادر شود. باید سطح عنوان علمی دریافت شده بین کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکترا ، دیپلم را نشان دهد.
  • شواهد اشتغال برای دو سال گذشته.
  • قرارداد استخدام: اگر کمتر از 2 سال در شغل فعلی شاغل هستید.
  • اثبات بیمه بازنشستگی پرداخت شده: باید یک دوره دو ساله را پوشش دهد. باید بیمه بازنشستگی پرداخت شده خصوصی یا قانونی را نشان دهد.
  • اثبات  داشتن کار آزاد در گذشته (در صورت لزوم).
  • بیمه درمانی تحت پوشش.
  • اثبات اسکان و ثبت نام (هر دو را بفرستید)
  • قرارداد اجاره
  • نامه ثبت آدرس “Meldebestätigung”.
  • مجوز حرفه
  • گواهی تسلط به زبان آلمانی
  • هزینه کافی برای امرار معاش: این پول باید برای تأمین هزینه های زندگی و اقامت شما کافی باشد.
  • شواهدی از اشتغال فعلی / خود اشتغالی.
بیشتر بدانید :   مهاجرت به کانادا را با روش های اصولی امتحان کنید

به کجا باید درخواست خود را ارائه دهید؟

اگر شرایط درخواست اخذ اقامت آلمان که در بالا ذکر کردیم را دارید، با دفتر ثبت اتباع خارجی تماس بگیرید. بسته به ملیت شما، یک بخش مسئول دریافت درخواست شما می باشد.

اطلاعات بیشتر در خصوص کشور آلمان در سایت : germany.travel

اقامت خود حمایتی آلمان

یکی از سوالاتی که بیشتر افراد می پرسند این است که چه کسی واجد شرایط درخواست اجازه اقامت از طریق خود حمایتی و کارآفرینی در آلمان است؟ طبق قانون اقامت آلمان، کارآفرینان و خود اشتغال های کشورهای غیر اتحادیه اروپا می توانند اجازه اقامت آلمان را از این طریق بدست آورند. افراد زیر مجاز به درخواست اخذ اقامت هستند:

  • کارآفرینان خارجی که قصد ایجاد یک تجارت در آلمان را دارند
  • کارآفرینان خارجی که هدفشان ایجاد یک شعبه در خارج از کشور برای تجارت است
  • فریلنسرها

با این حال، این قانون فراتر از کارآفرینی فردی است. مدیران و نمایندگان قانونی مشارکتهای تجاری و بنگاههای بورس حق دارند تا زمانی که خود اشتغال هستند برای این نوع ویزا درخواست دهند.

اجازه اقامت برای چه مدت اعتبار دارد؟ اعتبار اجازه اقامت محدود به مدت 3 سال است پس از آن، اگر متقاضی بتواند نشان دهد كه هزینه زندگی خود را تحت پوشش خود قرار داده است و شغلش موفقیت آمیز است، می تواند این اقامت را تمدید کند.

اقامت در آلمان از طریق سرمایه گذاری

آلمان امکان اقامت را تنها برای سرمایه گذاری با مبالغ بالا یعنی حداقل سرمایه گذاری 100000 یورو در یک شرکت به سرمایه داران ارائه می دهد. کشور آلمان برای زندگی و کار برای بسیاری از خارجی ها، سرمایه گذاران، کارآفرینان و افراد شاغل جذاب است.

سرمایه گذاران تجاری و افراد خود اشتغال می توانند با کسب یا تأسیس یک شرکت آلمانی، اجازه اقامت این کشور را دریافت کنند. حداقل 100،000 یورو (هزینه های حقوقی حدود 30،000 یورو می آید) سرمایه گذاری تجاری لازم است که باید توسط مقامات در نظر گرفته شود.

سرمایه گذاری در املاک همچنین در بعضی موارد نیز امکان پذیر است مثلا برای خرید ملک در والدنلیل آلمان حداقل به 300000 یورو، به علاوه سایر هزینه ها و مالیات ها نیاز خواهید داشت.

اقامت آلمان

بیشتر بخوانید :
جاذبه های توریستی آلمان

اقامت آلمان برای هنرمندان

تعدادی برنامه اقامتی برای هنرمندان جهان در شهر برلین آلمان وجود دارد که در ادامه به بررسی این برنامه های اقامتی می پردازیم.

  • BLO Ateliers

این برنامه، برنامه ای است مخصوص هنرمندانی که اکنون در برلین آلمان زندگی می کنند. هدف از این پروژه ایجاد پلی بین هنرمندان تبعید شده و هنرمندان BLO است. این برنامه به سه هنرمند نیاز دارد و در ادامه به پایان نامه و ارائه نهایی نیز نیاز است. سرانجام، این برنامه 6 ماه به طول می انجامد و شامل نمایشگاه ها ، نمایش و پروژه های ویژه است.

  • ارتقاء هنر و فرهنگ منطقه ای (District Kunst- und Kulturförderung)

در این برنامه، هنرمند با هدف ایجاد گفت و گو بین رشته های مختلف (یعنی آموزش، سرپرستی، اقدامات تحقیقاتی و هنری) فعالیت می کند. در واقع، تمرکز اصلی آنها روی تمرین هنری در فضاهای شهری است. بنابراین مناطق آلمان می توانند چندین فرصت الهام بخش برای پروژه های هنری را به هنرمندان ارائه دهند. کمک هزینه استودیو فرصتی برای تحقیق و آزمایش به هنرمندان می دهد. همچنین منطقه می تواند از هنرمندان در توسعه پروژه خود پشتیبانی کند.

  • هنرمند مقیم FFO (FFO artist in residency)

دفتر امور خارجه فدرال برلین با همکاری گالری های برلین اقامتگاه خود را در پشت بام ساختمان اداره راه اندازی کرد. به مدت سه ماه ، سه نفر از ساکنان سالانه به لطف کمک هزینه می توانند در این مکان بسیار ویژه آثار هنری خلق کنند. هنرمندان می توانند آلمانی یا خارجی باشند، اما کار آنها باید بین المللی باشد.

  • موسسه ی همه چیز ممکن است (Institut für Alles Mögliche)

موسسه f Alr Alles Mögliche قصد دارد نمایش هنر معاصر را زیر سؤال ببرد. آنها هنرمندان را به سمت آزمایش و برخورد با مفهوم فضای هنر سوق می دهند. علاوه بر این، این موسسه یک برنامه غیرتجاری را اجرا می کند و آنها بازار محور نیستند. و در آخر اینکه، روی ارزش کارهای هنری تمرکز کنید. ساکنان می توانند ضمن بازدید از برلین، تمرین هنری خاص خود را تجربه و آزمایش کنند.

  • Künstlerhaus Bethanien

این برنامه به هنرمندان امکان توسعه یک پروژه در مدت زمانی معین را می دهد. هنرمندان نوظهور می توانند از این فرصت برای تثبیت جایگاه خود در منظر هنری برلین استفاده کنند. علاوه بر اقامت، آنها همچنین خدمات اضافی از جمله پشتیبانی متولی، کارگاه های آموزشی، زیرساخت های فنی ارائه می دهند.

بیشتر بدانید :   روش های اقامت ایتالیا

شرایط اقامت قانونی آلمان

اگر شما به مدت 5 سال در کشور آلمان زندگی کرده باشید پس شما اجازه دارید تا مجوز اقامت دائم کشور آلمان را دریافت کنید. وقتی این مجوز را داشته باشید، خواه از آلمان یا کشور دیگری از اتحادیه اروپا باشد، می توانید به طور دائم در کشورهای دیگر اتحادیه اروپا نیز زندگی کنید.

برای درخواست این نوع اقامت دائم در آلمان، باید:

  • 5 سال بدون وقفه در این کشور زندگی کرده باشید.
  • با بیمه خدمات درمانی و تأمین بازنشستگی (مستمری) از معیشت مطمئن برخوردار شوید.
  • فضای کافی برای زندگی (حداقل 13 متر مربع برای هر نفر) داشته باشید.
  • مهارت های کافی در زمینه زبان آلمانی و دانش اساسی در مورد زندگی آلمانی، سیستم های حقوقی و اجتماعی (با گذراندن دوره ادغام) را داشته باشید.
  • سابقه کیفری نداشته باشید
  • اگر مجوز اقامت دائم EC را از یک کشور دیگر اتحادیه اروپا دارید، برای ماندن بیش از سه ماه در آلمان، باید یک گذرنامه یا شناسنامه معتبر نیز داشته باشید و همچنین اطلاعاتی در مورد اشتغال یا تحصیل برنامه ریزی شده خود ارائه دهید.

هزینه اقامت قانونی آلمان

راه های بسیار زیادی جهت اخذ اقامت قانونی آلمان وجود دارند. هزینه اخذ اقامت کشور آلمان متناسب با روشی که از طریق آن اقدام می کنید، می تواند متفاوت باشد. اما علاوه بر تفاوت در هزینه، مدت زمان پروسه نیز متفاوت می شود.

وکلای گروه مهاجرتی VISAEM به عنوان زیر مجموعه هُلدینگ بین المللی کیمیاسپنتا می توانند شما را در پروسه اخذ اقامت کشورهای اتحادیه اروپا یاری نمایند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت اروپا با مشاوران گروه مهاجرتی VISAEM در ارتباط باشید.
شماره های تماس :

0912840103502122180551 

اقامت آلمان

مطالب مرتبط و مفید

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه